10 beste lesbische datingbloggers (2019)

27 mei 2019

Matchmaking diensten, how-to boeken, interactieve radio shows en real-life verhalen: Dit zijn enkele van de tools die onze 10 Beste Lesbian Dating Bloggers gebruiken om daters als u te helpen vinden wat u zoekt.

De wereld van lesbische dating zou niet hetzelfde zijn zonder deze vrouwen zijn.

Mary Gorham Malia

BESTE VAN

Opscheppen: Coaching machine

“Uw # 1 bron voor bewuste dating, het vinden van duurzame liefde en het leven het leven van je dromen!” Gay Girl Dating Coach werd opgericht door dating en relatie-expert, Mary Gorham Malia, een zelfverklaarde “gay girl” die de leeftijd van doorgegeven 50, overleefde de menopauze.. [en] is uitgegroeid van een baby dijk naar een lesbisch is.”Zij is de auteur van‘Guide The Gay Girl's te vermijden 14 Dating Vallen.’

load...

Sociale Clout: 1.991 volgelingen, 3432 houdt

URL: http://gaygirldatingcoach.com/

Dr. Frankie Bazan

BESTE VAN

Opscheppen: Intuition

Een arts van klinische psychologie, Dr. Frankie Bazan is gespecialiseerd in lesbische matchmaking en biseksuele matchmaking in de San Francisco Bay Area, Los Angeles, New York en Hawaii. Werken onder de naam “Little Gay Boek,” Dr Frankie is een self-beleden optimist die gelooft iedereen verdient om lief te hebben en bemind te worden. Dr. Frankie is uw go-to voor een intuïtieve advies dat krijgt straight to the point.

Sociale Clout: 174 volgers, 111 unieke bezoekers / maand

load...

URL: http://littlegaybook.com/

Robyn Harper

BESTE VAN

Opscheppen: Richt zich op jongeren

Wat is beter dan een volwassen lesbische het schrijven van brieven aan de 15-jaar-oude versie van zichzelf? Weinig. Dus maakt deel uit van de premisse van Robyn Harper's “Gay Girl Revolution” site. Een 30-iets Dublin, Ierland inheemse met platina haar en een eigenzinnige gevoel voor stijl, Harper, die is geschreven nogal wat voor The Huffington Post, geeft advies op een doordachte en positieve manier.

Sociale Clout: 14.676 voor leuk, 1139 volgers

URL: http://gaygirlrevolution.com/

Barb Elgin

BESTE VAN

Opscheppen: Longevity, na het geven van dating advies - zowel volwassen en jonge lesbiennes - sinds 2001

“Voor de alleenstaande vrouw verlangen duurzame liefde,” Barb Elgin's Duurzame Lesbische Liefde site bevat advies, coaching, discussies, studies, en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied, Elgin biedt eenvoudige tips die niet overdreven of overweldigend.

load...

Sociale Clout: 742 volgers

URL: http://lastinglesbianlove.com/

Kathy Belge

BESTE VAN

Opscheppen: Humor

Auteur, politiek activist en journalist, Kathy Belge, is co-auteur van de awesomely naam gids, “Lipstick & Dipstick.” Ze is ook een regelmatig bijdragen aan Curve Magazine, de “Guide” om alle dingen lesbische op About.com en auteur van “Queer. The Ultimate LGBT Guide for Teens” met real life situaties aanwezig is in alles wat ze doet, Belge maakt gebruik van humor om mensen terug naar de realiteit te brengen.

Sociale Clout: 1.161 volgers, 1,682 vrienden

URL: http://kathybelge.com/

Sasha Lotrian

BESTE VAN

Opscheppen: als praten met een vriend

Aangekondigd als een “Card Dragen lesbische,” site Sasha Lotrian's leidt tot de vraag: “Wat zit er in je portemonnee?” Met een advies kolom, video pagina en blog berichten van Lotrian en een keur aan gasten schrijvers, Card Dragen Lesbian geeft tips kun je eigenlijk gebruik - compleet met sexy graphics. Het is als praten met een vriend - een zeer gay vriend - wie je roept om jezelf te zijn en te vechten sociale normen.

Sociale Clout: 1.371 volgelingen

URL: http://cardcarryinglesbian.com/

TJ Davis

BESTE VAN

Opscheppen: Positiviteit

TJ Davis' The Lesbian Dating Project is ‘een positieve blog bevorderen van gezonde dating en relaties in de LGBTQ gemeenschap.’ Davis kijkt naar de lezers uit te breken van hun stereotypen terwijl het verminderen van ‘over voordat het begon’ relaties. Ze leert lesbiennes om hun tijd te nemen aan een oprechte en eenvoudige manier.

Sociale Clout: 161 stemmen voor leuk

URL: http://thelesbiandatingproject.tumblr.com/

Zy Drew

BESTE VAN

Opscheppen: Zeer persoonlijke

“Een hoofd voor de stad, een hart voor het land, een orgaan voor de dames, een ziel gefragmenteerd,” Zy Drew schrijft op introductie van haar website. Beschreef zichzelf als een “serial lesbisch dater,” Drew geeft advies met haar persoonlijke, real-life dating verhalen op haar site met dezelfde naam. Real, eerlijk en rauw, Drew Gegevens run-ins met leden van hetzelfde geslacht beschrijvend en met een sexy uitstraling van de werkelijkheid.

Sociale Clout: 100 vrienden, YouTube-kanaal

URL: http://zydrew.blogspot.com/

Arlan

BESTE VAN

Opscheppen: Matchmaking en sociale netwerken

Een 32-jarige die woont in Los Angeles, Arlan is auteur van “Uw dagelijkse Lesbian Moment!” Een blogger sinds medio 2006, Arlan lanceerde de matchmaking / social networking site Juliet & Juliet in augustus 2011. Sarcastisch en unapologetic, Arlan's blog omvat movie trailers en video's met betrekking tot lesbische dating en relaties.

Sociale Clout: 2.480 volgers, 199 houdt

URL: http://yourdailylesbianmoment.blogspot.com/

Gember

BESTE VAN

Opscheppen: Onverschrokkenheid

Bij Just Shore Girls, een site in de eerste plaats gericht op het Jersey Shore lesbisch leven, Ginger maakt ongemakkelijk onderwerpen gemakkelijk om te praten door middel van real-life voorbeelden van liefde en dating. “We lesbiennes zijn berucht om aan de slag onmiddellijk bevestigd,” Ginger schrijft in een van haar artikel berichten. “Als theinfamous spreekwoord zegt, 'de eerste date sex, tweede datum U-Haul'.”

Sociale Clout: 638 volgers, 298 houdt

URL: http://justshoregirls.com/

Aanbevolen foto bron: strategystew.com.