10 slechtste dating horrorverhalen (lesbische editie)

21 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Elke lesbische enkele die is dating voor langere timehas één of meer horror verhalen te delen.

Of ze zijn data in persoon of online te maken, zijn deze situaties gegaan frombeing slecht volstrekt bizar, gek en horrible.Sometimes je je realiseert dat de aanwijzingen waren er allemaal mee, en sometimesyou're totaal overrompeld.

Hier zijn de 10 slechtste lesbische dating horror verhalen van alle tijden:

load...

10.Put Op deze Nightie Zal u?

Toen ik voor het eerst naar buiten kwam, gebruikte ik online dating om verbinding te maken met vrouwen, zoals velen van ons doen. In een mum van tijd, ik verbonden met een lokale womanwho had vier foto's op de site.

Ze kwamen en, zoals vaak het geval is, was 50 poundsheavier thanher foto's, die het bleek waren minstens 10 jaar old.I'm niet zeker wat fantasie zelf womenare vertellen wie foto's die zo verouderd zijn dat Youdon Post' t herkennen haar toen je te ontmoeten. Doe dat niet.

Nu is dat niet de horror verhaal.

We ontmoetten een tweede keer, vermoedelijk net als vrienden, maar ze toont upwith een cadeautje. Ik open het om een ​​heel klein witte negligé binnenkant vinden, whichshe zegt dat ik moet op te zetten, zodat we het huis kunnen spelen. Dat is de horror verhaal.

load...

9. You Better Have Sex metME!

Ik ontmoette een andere vrouw die online is (echt) a big time lawyerfrom New York City en wilde dat ik een weekend door te brengen met haar inde stad -en breng mijn dochter. Breng mijn dochter? Echt niet.

Een vriend stelde voor dat ik vraag haar te ontmoeten in Boston, dus als thingswent slecht, kon ik gemakkelijk ontsnappen terug naar Maine. Dat is precies wat ik deed.

Het weekend komt, en ik besef dat ik niet tot haar aangetrokken. Echter, ik ben iemand die graag aantrekkingskracht tijd geven om te groeien, zodat we spendthe dag wandelen rond Cambridge en Harvard en dooft todinner.

Zij beveelt de duurste wijn op het menu, gaat vrijwel onderaan de fles en dan bestelt andere. Shestarts schreeuwen tegen me in het restaurant. Ik moet sex withher hebben, en ik ben koppig en bestand.

We eindelijk de Billand buiten te krijgen, waar ze begint te schreeuwen naar me als we lopen ToThe hotel.

Toen herinnerde ik me de reden dat ik haar in Boston ontmoetten was net op casethings slecht ging. Zodra ik uit de buurt van haar kon krijgen, pakte ik mybag, liet haar een briefje op het bureau en vertrokken.

load...

Zoals ik ga over de Tobin Bridge in Boston, riep ze. Ik didn'tanswer. Ik sprak nooit haar weer. Ze liet een boodschap te zeggen dat ze wassorry maar ze was verliefd op mij. Yikes! Kun je zeggen rode vlag?

8.She's Drop Dead Gorgeous en DropDead Drunk!

Oh, de datum waar de prachtige lesbische verschijnt en vervolgens overgaat tot volledig uitgewist krijgen. Ze gooit op en gaat dan uit, dus nu je stuckpaying voor haar drankjes en het nemen van haar huis.

Ja, dat is echt een baddate, en het is een echte teken van de vrouw heeft een probleem met alcohol. Walkaway snel!

7.Online Hissy Fits!

Hoe zit het met de vrouwen op dating sites die gooien hissy past whenyou niet reageren op hen of reageren snel genoeg? Ik had een vrouw gooff op mij via een dating site e-mail. Het was zo raar.

Ze stuurde me anemail dat was echt vreemd. Ik antwoordde terug te zeggen dat ik wenste haar luckbut Ik was niet geïnteresseerd in dating haar. Toen ging ze gewoon gek op me, het verzenden van meerdere bedreigende e-mails. Het was zo bizar.

Je hoeft niet te vertellen me tweemaal om haar te blokkeren.

6.She Volgt u Huis en smeekt toSleep met u!

Hoe zit het met de datum die je thuis volgt en asksto de nacht door te brengen met je mee? plan van mijn vriend was om neversee een vrouw die ze een eerste afspraakje had gehad met opnieuw, en dan zijn ze Wasat de voordeur.

Dat is raar en kon een lesbische ronduit bang te maken. Myfriend sloeg de deur in haar gezicht en vertelde haar niet om terug te komen orshe'd de politie bellen.

De vrouw eindelijk vertrokken en gelukkig werd neverheard van opnieuw.

5.She Stalking U en U Haven'tEven Met!

We hebben allemaal gehoord over deze of hebben het meegemaakt onszelf:

Een womansends je een vriendenverzoek op Facebook. Je ziet dat ze acouple van uw vrienden weet, zodat je accepteren, zelfs al heb je haar niet.

Volgende wat je weet dat ze je volgt op Twitter, Instagram andTumblr. En dan heeft ze dat je vraagt ​​om een ​​date via Facebook en je bent zoals: “Wie is deze griezelige vrouw?”

Je ziet ze geplaatst op haar pagina die ze ontmoette de womanshe's gaat trouwen... Daar gaan we weer met de rode vlaggen.

Als je niet slim, ze ook gekregen toegang tot uw telefoonnummer onFacebook. Controleer uw privacy-instellingen en neem uw nummer offof Facebook.

Haar blokkeren van al uw sociale platforms. Laten we hopen dat ze niet Googled uw telefoonnummer, die uw adres zal tellher of gekeken waar je woont op basis van uw posts.Good geluk!

4. Raving Lunatic

Ze vindt een reden verbaal misbruik voor iedere persoon die je in contact komen met tijdens een date te krijgen. De ober, ticket sellerand andere klanten in het restaurant of bar zijn alle game voor haar ownunique merk van misbruik.

Ze heeft u niet targeten met herverbal misbruik Ze is geef je gewoon een grote show. Wow, stap weg andleave snel!

3. Blind Date met Uw Friend'sFriend

Eerlijk gezegd, ik heb al mijn vrienden verteld om te stoppen met proberen om me met elkaar overeenkomen. I'vehad blind dates met vrouwen die zat daar maar en huilde of verbruikte theevening me te vertellen hoe verschrikkelijk hun leven waren.

Ze gaan door over howthey hebben amentally zieke volwassen kind dat zuigen het leven uit hen, of theyproceed om me te vertellen hoe ze kinderen hekel aan - en ik heb twee.

Dit zijn ellendige vrouwen en ellendig data. Niemand kreeg een seconddate! En mijn vrienden hebben een mond vol van “STOP IT” van mij.

2.Uw Ex is haar ex!

Lesbian Land is als een kleine trailer park. Het is een kleine, kleine wereld, andfrequently je date is dating dezelfde vrouw als jij. Theworst is wanneer haar ex is je ex!

Stel je voor je nieuw geslagen u dateinvites naar een feestje bij haar thuis. Je aankomt en ze zegt: “Hey! Letme laten u kennismaken met mijn ex.”Je draait je ex -de samewoman zien. Ouch!

Ik herinner me het kostte me jaren overmy eerste ex te krijgen, en ik zou elke keer als ik ergens zag haar staren. Ja, dat is slechte manieren, maar ik kon er niets aan doen. Pluswe woonde in dezelfde buurt foryears nadat we uit elkaar gingen.

Ik ben nu beter over exen. Phew! Ik hoop dat u dat ook zijn.

1.It is een eerste date en je verblijft Night?

Dit gebeurt. Ik weet dat vrouwen whohave deze Wacht gedaan, denk ik I'vedone het ook.

Wat is het probleem? Nou, vaak dit soort thinggoes slecht en zit je vast.

Ik had een vriend die naar de nacht verblijft zei ja. Haar date pakte haar op en zeiden dat ze zouden gaan met enkele vrienden voor een paar drankjes. Afew drankjes veranderd in een veel drankjes.

Mijn vriend was niet een grote drinker, soafter een paar uur, kreeg het behoorlijk saai te zijn (want als je nuchter bent, dronken mensen zijn echt niet zo interessant). Dus de datum is nu dronken en wordt verondersteld te rijden, en mijn vriend is geplakt met haar voorde 's nachts.

Lessen om te leren

Ik wed dat je lesbisch dating horror verhaal of twee die haar zou makethe op de achterkant van mijn nek opstaan ​​hebt. Ik zou je heel graag aan ithere delen in de commentaren hieronder.

Foto bronnen: InTheseTimes.com, Giphy.com, Decider.com, CrushableDotCom.tumblr.com, TrexRunner.com, JaynellzFoSho.tumblr.com.