10 sleutels tot het stimuleren van je sexiness-factor in gay dating (deel 3)

23 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

We zijn in het laatste stuk nu van onze countdown van de top kenmerken die een sexy alleenstaande homoseksuele man op de dating markt verpersoonlijken. Dit zijn de kwaliteiten die kunnen helpen bij het maximaliseren van uw succes in de gay dating wereld. Als u deel 1 of 2 gemist, kunt u toegang tot deze artikelen hier.

Wat zijn sommige van uw sterke punten? Wat zijn enkele van de gebieden die u wilt aan te scherpen of verder te integreren in uw repertoire?

Het draait allemaal om het afstemmen van deze suggesties om uw unieke zelf te passen, zodat u zelf op een zodanige wijze dat je een dating magneet aan die prospects die het meest compatibel met uw eisen voor een partner voor het leven en de relatie kunnen presenteren.

load...

Hier zijn de laatste vier!

4. Fysiek en emotioneel beschikbaar.

Het is moeilijk om een ​​bevredigende lange termijn relatie met iemand te cultiveren als je nooit rond om tijd door te brengen met hem.

Sexy zijn betekent aandacht voor je man, carving ruimte uit je drukke leven om ervoor te zorgen dat hij voelt als een prioriteit en zorg ervoor dat u voldoende gedeelde ervaringen samen te bouwen als een paar om te beginnen met het leggen van de fundering van intimiteit en vertrouwen dat zal helpen bij het vaststellen van uw geschiedenis en connectiviteit als partners.

Bent u ooit in de situatie geweest waar u deze grote nieuwe man te ontmoeten en hij lijkt nooit tijd te hebben om samen te komen, of op zijn best alleen maakt de moeite om u onregelmatige zien?

load...

Kennis te nemen van deze! Hij stuurt u een aantal zeer belangrijke informatie over waar een relatie scoort in zijn prioriteiten of over hoe georganiseerd hij bij time management.

Deze eigenschap betekent ook tijd doorbrengen om het even welke “onafgemaakte zaken” aan te pakken die u kan hebben uit je verleden of actief omgaan met de huidige leven stressoren of emotionele problemen die kunnen afleiden van uw vermogen aanwezig en geïnvesteerd in uw ontluikende nieuwe romance te zijn.

Je wilt altijd uw beste beentje voor te zetten en aan te tonen dat u een goed hoofd op je schouders, laat uw leven samen en zijn klaar om een ​​speciaal iemand in uw hart uit te nodigen zonder eventuele concurrerende krachten om het proces te compliceren.

3. Zijn “out & proud!”

Terwijl “coming out” over je seksuele identiteit is een zeer persoonlijke beslissing en is een keuze elke homoseksuele man moet voor zichzelf te maken, is aangetoond dat het zijn “uit de kast” zorgt voor een minder ingewikkelde en meer bevrijden lifestyle als het gaat de relatie functioneren en geluk.

load...

Dit komt omdat je in staat meer onbevangen, spontaan en flexibel te zijn in het uiten van je ware zelf te zijn bent, en dit bestrijdt de negatieve gevolgen en schaamte die wordt geleverd met het leven in het geheim en het verbergen van een dubbel leven (kosten voor de gezondheidszorg, een laag zelfbeeld, hyper -vigilance over het feit dat “ontdekt”).

Studies hebben aangetoond dat twee mannen van gelijke mate van “objectiviteit” hebben de neiging om beter samen tarief dan die uit de tegengestelde uiteinden van het spectrum.

Hoewel dit betekent niet dat je moet een regenboog vlag zwaaien overal mee naar toe, is het vertrouwen en inzet ten behoeve van uw recht om vrolijk en trots te zijn vereisen.

“Je identiteit wordt bepaald door zoveel

meer dan alleen uw relatie status.”

2. Als u snooze, verlies je.

Net als bij onze discussie over vertrouwen, dit kenmerk van sexiness met zich meebrengt als een “go-getter” en zich comfortabel te voelen met het nemen van initiatief.

In een poll nam ik op mijn website eerder, toen hem gevraagd werd of ze de neiging om mensen te benaderen vonden ze aantrekkelijk versus wachten voor degene die wordt nagestreefd, de overgrote meerderheid van alleenstaande homoseksuele mannen gaven aan dat ze meer comfortabel het nemen van een passieve houding naar dating waren en de neiging om te wachten om te worden benaderd door andere mannen.

Dit is een aanfluiting! Stel je voor hoe vele prachtige en bevredigende relaties kunnen worden gevormd als de mensen beter te beveiligen in zichzelf kon voelen en de moed om te beschikken over “de eerste stap.”

Of het nu gaat verlegenheid, onzekerheid, angst voor afwijzing of een andere reden voor deze remming, maak het uw prioriteit om te werken aan het overwinnen van deze blokken en neemt de mantra “No More gemiste kansen.”

Je zou echt blij dat je dat risico te nemen, vooral omdat je zou zijn in de minderheid van die dapper genoeg zijn om die leuke jongen die net liep de kamer in te schakelen.

1. Leef met passie en betekenis.

De uiteindelijke kwaliteit dat maakt homo's smelten is iemand die zijn leven leeft met passie, geest en het doel.

Zijn leven zit vol, maar toch in balans. Hij geniet van wat hij doet en altijd zoekt naar de zilveren voering. Hij is een probleemoplosser, een minnaar en wil bijdragen op een zinvolle manier om zijn stempel te drukken.

Deze types van de mannen licht in de kamer als ze lopen. Ze hebben bevel, genieten van het leven en zijn krachten om rekening mee te houden, omdat ze leven hard en wil deze vonk met iedereen die ze in contact komen met delen.

Wat zijn je passies en talenten? Wat is je levensdoel? Wat maakt je dik? Wat voor soort erfenis wil je achterlaten?

Door het beantwoorden van deze vragen authentiek en je leven van ganser harte, zal uw magnetisme aandacht en inspiratie putten.

Dit soort mentaliteit is een van de belangrijkste ingrediënten voor het doden van die kerel afstotende bekend als “wanhoop”, omdat je identiteit wordt bepaald door zo veel meer dan alleen uw relatie status. Sexy is stimulerend!

Dus daar heb je het, 10 kwaliteiten voor het helpen om je boost “ sexiness factor !” Dit is slechts het topje van de ijsberg als we het rijk van gay dating verkennen en elkaar steunen als je je singlehood navigeren op een manier die je brengt vervulling.

Voel je vrij om je eigen ideeën en meningen te laten vallen over wat een homoseksuele man sexy in het opmerkingenveld hieronder zodat we allemaal van elkaar leren! Proost!