10 voor- en nadelen van swingen

7 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Wanneer u besluit te zwaaien, hoef je niet per se dit netjes lijst van voor-en nadelen die zich voordoen in successie. Het is meer een wervelende overvloed aan emoties als u en uw partner een nieuw terrein van mogelijkheden binnen de relatie te verkennen.

Wat interessant is over dit nieuwe terrein, althans voor de meesten van ons, is het is onbekend terrein, dus de “lijst” van de voors en tegens soort voordoet, als je verkennen. Dit is allemaal onderdeel van de vreugde die je kunt ervaren in het leren en verdiepen van uw relatie door swingen.

load...

5 Voordelen van Swinging

Swinging kan wonderen doen voor je relatie, dus laten we beginnen met het goede nieuws eerst - de profs! Als u wilt om naar de nadelen, klik hier.

1. Opent Lines of Sexual Communication

Dit is mijn favoriete pro want het brengt het onderwerp van het geslacht van de plank en duwt het aan de voorkant van de lijn.

Ik kan niet bedenken wat meer liefde dan om open en eerlijk met je partner over wat je seksueel verlangen. In staat zijn om die verlangens te bespreken in een liefdevolle en niet-oordelende sfeer alleen maar verdiept en versterkt de liefde tussen de partners.

Ik kan niet bedenken wat meer liefde dan open met je partner over wat je seksueel verlangen.

load...

Ik hou als John en ik kan zitten en bespreken fantasieën met elkaar of hebben diepe gesprekken over hoe dankbaar we zijn om zo'n bevredigend seksleven met elkaar te maken hebben.

2. Laat U Bekijk alle verschillende seksuele partners en Ervaringen

Of u nu in een lange termijn huwelijk of gewoon het starten van een relatie, swingende is een perfecte laan om te experimenteren met verschillende erotische fantasieën.

Elke nieuwe partner zorgt voor een iets andere prisma waarin om seks te zien.

Wat John en ik hebben in onze swingende ervaringen gevonden is elke nieuwe partner biedt ons een iets andere prisma waarin om seks te zien... Een caleidoscoop van bewegingen en emoties en posities waarin we een dieper inzicht te krijgen in elkaar en wat we genieten van seksueel.

3. Maakt een platform om je angsten te pakken

Brengen angsten aan de oppervlakte lijkt misschien niet een pro, maar geloof me als ik zeg dat het krijgen van hen in de open lucht is zo veel beter dan het houden van angsten verborgen.

load...

In staat zijn om te praten over problemen met uw partner kan de deur openen naar diepere niveaus van vertrouwen.

Om te gaan met onze angsten, we eerst moeten toegeven dat we hebben ze. Als het stoort u om uw echtgenoot kus een play partner, bijvoorbeeld, in staat over de kwestie te praten met je partner kan en zal de deur openen naar diepere niveaus van vertrouwen, eerlijkheid, en een gezamenlijke inspanning in het omgaan met welke problemen zich voordoen.

4. Verbetert een reeds sterke relatie

Dit kan een moeilijk jaar voor degenen die buiten de swingende levensstijl te begrijpen. Hoe kan het hebben van seks met iemand anders ooit leiden tot een sterkere banden tussen een paar?

Ik weten voordat ik een swinger werd dit was een vraag die ik had. Ik besefte ook hoe gemakkelijk het kan zijn om adviezen over bepaalde levensstijl keuzes op basis van wat we te horen te vormen, niet wat we eigenlijk naar buiten gaan en te proberen voor onszelf.

Zodra ik besefte dat ik schuldig was aan mijn leven op het fundament van wat anderen zeiden dat was de juiste plaats van de beslissing voor mezelf, was ik in staat om die lijn in het zand te steken en te zien wat er zou gebeuren als ik gaf swingende een kans.

John en ik hou van het ervaren van de binding die plaatsvindt wanneer we onszelf met anderen te delen.

Wat ik ontdekte was, tenminste voor John en ik, de swingende levensstijl was een perfecte pasvorm. We zijn beiden zeer seksuele wezens (waarvan wij geloven ook heel normaal te zijn) en vind het heerlijk om in onze relatie met elkaar, maar we houden ook het ervaren van de binding die plaatsvindt wanneer we onszelf met anderen te delen.

Niet alleen voldoen aan wat naar onze mening een aangeboren behoefte aan afwisseling, maar het herinnert ons ook aan hoe gelukkig en gezegend zijn we aan elkaar hebben. Plus het maakt voor een aantal fantastische-seksueel getinte gesprekken!

5. Biedt een mogelijkheid om te “Compersion” een Try

Ik gebruik dit woord heel vaak als ik het over de swingende levensstijl, omdat ik hou van het hele concept verpakt in de definitie ervan. De meeste van de tijd zul je dat gehoord compersion is het tegenovergestelde van jaloezie.

Een manier om te werken in de richting van het gevoel compersion is tot jaloezie te zien als “vernauwde” en compersion als “expansief.”

Onlangs las ik in “ The Jealousy Werkboek: oefeningen en Insights for Managing Open Relaties ” door Kathy Labriola dat een manier om te werken in de richting van het gevoel compersion is om jaloezie te zien als een “vernauwde” staat en compersion dat ze een “uitgebreide” staat.

Ik hou hiervan! Ik weet hoeveel beter ik me voel als ik ruimte om te bewegen, in mijn armen wijd te gooien en vrij zijn. Ik weet ook het gevoel van beklemming, als er iets strak gebonden is, als ik ben niet in staat om te bewegen, de bijna paniek die kunnen voortvloeien uit deze vernauwing.

Als ik dit beeld in de voorhoede van mijn geest kan houden als het gaat om mijn partner, dan zal ik meer bewust van toen mijn gedrag of de reactie creëert een vernauwde atmosfeer of een van vrijheid.

5 Nadelen van Swinging

OK, wat zijn nu enkele van de nadelen van het swingende?

1. Het houden van uw levensstijl een Geheim

Toegegeven hoewel sommige swingers als de nieuwigheid van het hebben van een geheim, een flink aantal de behoefte voelen om dit specifieke deel van zijn leven geheim te wijten aan het licht van swingende de samenleving te houden.

Of het nu gaat om redenen te wijten aan familie, vrienden, werk, politieke of religieuze overtuigingen, helaas zijn er nog een heleboel mensen die verwarren zwaaien met bedrog of immoraliteit.

Helaas een heleboel mensen nog steeds verwarren zwaaien met bedrog of immoraliteit.

Toen we ons vermogen om verschillen te omarmen verliezen, verliezen we het vermogen om te begrijpen en te zien dat zelfs als het iets niet werkt in onze relatie, moeten we niet iemand die gelooft dat het een voordeel in hun relatie te bestraffen.

Toen we weg te nemen recht iemand te zijn wie ze zijn, we missen op alle briljante verschillen en de mogelijkheid om iets nieuws te leren.

2. Partners Kan Oneens

Dit is een grote. Wanneer venturing in de swingende levensstijl, is het belangrijk dat zowel de mensen binnen het koppel willen slingeren.

Ik heb gevallen waar de ene partner wil zwaaien gezien, en de andere partner zal instemmen met dit alleen maar om hun partner te houden “happy”, of de overeenkomst te slingeren is ongelijk. De partners zijn het erover eens te zwaaien, maar de regels zetten ze zullen uit balans vanwege de vrees voor een partner.

Wanneer venturing in de swingende levensstijl, is het essentieel dat zowel mensen willen slingeren.

In plaats van het verbeteren van de relatie, eindigt de zwaaiende het creëren resentments tussen het paar. Vergeet eerlijke communicatie heeft om bij de kern van elk (of je zwaaien of niet) succesvolle relatie.

3. Het kan zijn moeilijk te vinden Play Partners

Gewoon omdat u en uw partner hebben besloten om de relatie door middel van swingende openen betekent niet noodzakelijk dat u een eindeloos aanbod van het spel partners te hebben.

Gewoon omdat je swingende betekent niet dat je een eindeloos aanbod van het spel partners te hebben.

In staat zijn om vier mensen te vinden die allemaal met elkaar opschieten, zijn allemaal tot elkaar aangetrokken, en hebben vergelijkbare spelregels kan soms een uitdaging, waardoor het spel planning voelt meer als werk soms.

4. Swinging Kan tijdrovend zijn

Of van plan om samen of afzonderlijk af te spelen, of spelen in een parenclub of huis partijen, in staat om voldoende tijd te besteden kan soms een uitdaging zijn, vooral wanneer onze tijd al is verdeeld tussen werkschema's, kinderen, sport en familie.

Besteden genoeg tijd om swingende kan een uitdaging zijn, vooral wanneer het wordt verdeeld tussen werk en gezin.

5. Vreest Kan Surface

We kunnen in angst voor een breed scala aan mogelijkheden, van angst van onze partner verlaat ons voor iemand anders om de angst voor het geven of ontvangen om veel aandacht met een toneelstuk partner uit angst voor onszelf voortdurend te vergelijken met anderen.

Als niet-onderzochte blijft, kan onze angsten een hele reeks van emoties, zoals angst, wrok en jaloezie te creëren.

Als u in staat om uw partner over je gevoelens te praten bent, angsten een bondgenoot te leren.

Belangrijker nog, is het noodzakelijk om onze angsten te onthouden kan een pro of een con, afhankelijk van wat je doet met het gevoel zodra die beschikbaar komt. Als we onze gevoelens te nemen en reageren of tegen hen te strijden, dan worden ze een vijand, iets om onszelf te beschermen tegen.

Als u in staat om uw partner over je gevoelens te praten en leren om jezelf te praten door middel van hen, dan is uw angsten een bondgenoot te leren.

Hoe dan ook, zullen we iets te leren. Het is maar net wat les die we besluiten om zich te concentreren op.

Ik moedig iedereen die geïnteresseerd is in het slingeren of open relaties aan die belangrijke eerste stap in de lifestyle zwembad nemen om te verkennen en te zien voor uzelf of deze levensstijl is iets wat je wensen uit te oefenen.

Voor mij is het duurde niet lang na die eerste trio om een ​​stap terug van het zwembad, springen in de lucht, en schreeuwen “dak van het doel!”

Foto bronnen: flavorwire.com, gfbrobot.com, canada.com, metro.us, youtube.com, klipd.com, dvdactive.com, kristenslit.blogspot.com,