11 beste gratis lesbische dating-apps (2019)

7 april 2019

11 Beste Gratis Lesbian Dating Apps (2019)

8

HAAR

BESTE VAN

HER, voorheen bekend als Daatch, streeft ernaar om u te helpen “vinden van uw persoon,” of dat “een reisgenoot, een vriend in een nieuwe stad, uw rit of sterven, of liefde voor het leven.” Meer dan 3 miljoen vrouwen uit de hele hele wereld hebben de app gedownload, en u kunt ook via de App Store of Google Play Store. HER organiseert ook evenementen voor lesbische, biseksuele, queer, en nieuwsgierig vrouwen te ontmoeten in persoon, met inbegrip van seizoensgebonden feesten, festivals, en speed dating.

URL: https://weareher.com/

9

OkCupid

BESTE VAN

OkCupid was het aanbieden van lesbische singles een gastvrije en werkelijk nuttig dating platform voor vele anderen in de industrie, en het is blijven doen. Een van de meest recente en indrukwekkende veranderingen die de app heeft gemaakt is om haar geslacht en seksuele geaardheid identifiers. Bijvoorbeeld, in plaats van alleen het hebben van opties zoals straight man, recht vrouw, homo en lesbische vrouw, OkCupid heeft opties zoals genderqueer, intersex, sapiosexual, en verhoor.

load...

URL: https://www.okcupid.com/

10

Bumble

BESTE VAN

Bumble maakte golven als het druk op de scène in 2014, omdat het gemaakt is door vrouwen voor vrouwen, en alleen vrouwen mochten het eerste bericht te verzenden. Als je homo of lesbisch bent, kan zowel persoon het eerste bericht te verzenden. Bumble wilde om te bezuinigen op het aantal ongepaste berichten en foto's van vrouwen kregen, evenals het aantal rechte wedstrijden lesbische vrouwen kregen. Vandaag de dag, het is een van de meest populaire dating apps ooit, in het bijzonder voor lesbiennes.

URL: https://bumble.com/

load...
11

Pink Sofa

BESTE VAN

Roze bank zegt dat het voor lesbische singles, evenals hun vrienden, die 30 jaar of ouder, en het zegt het is niet zoals sommige van de “zielloze” dating apps die u kunt tegenkomen. Pink Sofa is voor het maken van een echte verbinding. Je hoeft niet te abonneren op profielen en foto's van mensen te zien, en de app gekeuvel functie en forums zijn leuk, makkelijk te gebruiken, en zeer actief.

URL: https://pinksofa.com/

Als je denkt aan Lesbian Dating Apps, Denk aan deze lijst

Terwijl dating apps hebben nog wel wat werk te doen om de ervaring net zo aangenaam en succesvol voor homoseksuele en lesbische singles te maken want het is voor rechte singles - ze maken vooruitgang elke dag. Dat is vooral het geval voor de dating apps hierboven. Het laatste deel van de test is echter aan te melden voor een app (of twee of drie) uzelf en kom naar je eigen conclusies. We denken dat je gelukkig zijn, hoor!

load...