11 online dating horrorverhalen (plus tips om deze situaties te voorkomen)

30 maart 2019

Wanneer u online dating bent, zult u waarschijnlijk gaan op een fewbad data langs de weg. Ik heb eens wekenlang in gesprek met een man die ik dacht dat was slim en vriendelijk - alleen om hem te ontmoeten en uit te vinden dat hij saai en narcistisch. Het was een pijnlijke avond. Hij laat kwamen dragen van een boeket, het dragen van een smoking, en zweten. Hij rook naar nerveus nerd en katten. De ober gaf me meewarige blikken als ik in stilte zat terwijl mijn vergeetachtig datum dreunde over I-niet-eens-herinneren-wat.

Ik heb nog nooit wilde een restaurant te verlaten, zodat badly.At de vermelding van dessert, flapte ik: “Nee, ik ben er klaar voor”, en zette mijn creditcard, te betalen voor de hele maaltijd dus we konden daar weg sneller. Hij was nog steeds chatten gelukkig, zelfs als ik snel naar mijn auto liep.

load...

Cringeworthy dating verhalen, zoals de mijne, zijn leuk om over te praten, maar helse om door te leven. Als u wilt wat oh-wow-ik-ben-zo-blij-dat-didnt-gebeuren-to-me horror verhalen over online dating lezen, hebben we zeven doozies verzameld voor uw plezier. En, als een toegevoegde bonus, onze dating experts kwam met vier tips om zulke ruwe, onhandig, en onveilige dating situaties te voorkomen. Laten we naar het!

Horror Stories | Tips

Online Dating Horror Stories (# 1-7)

Vrienden graag slechte data Talkabout alsof ze swapping spookachtige kampvuur verhalen van singledom. Het gaat ongeveer als volgt: “Hij vroeg haar of ze genoot anale... En nooit meer van haar gehoord. Muahahaha!”De waarlijk verschrikkelijke online dating verhalen verspreid van persoon tot persoon, totdat ze uiteindelijk zijn vereeuwigd opde internet.

load...

Hieronder hebben we uitgezocht de beste van de slechtste van de online dating: de bedriegers, de chumps, en het ijzingwekkend slechte data. Het lezen door deze gek en bruto anekdotes moet je beter over je eigen liefdesleven voelen - want, hey, het kon erger.

1. Naughtynurse99's Date Zet een voet in zijn mond

Fetisjen vaak komen onder de online daters, want het is een anonieme en seksueel geladen dating arena. Een man, echter, nam zijn voet fetish ongelooflijk inappropriatelevels op zijn film date met Naughtynurse99.

Naughtynurse99 is geschokt toen een voet fetisjist wordt te voren op de eerste date.

Ten eerste, complimenteerde hij haar voeten. Beetje raar, maar OK. Toen vroeg hij of hij kon zuigen op haar tenen. Ze vertelde hem: “Zeker niet.” Tot slot, liet hij iets op de grond, boog zich voorover en probeerde Naughtynurse99 tenen in zijn mond. Ze schopte hem aan en vertrokken. Al met al heeft hij niet naar voren zette zijn beste beentje op die datum.

load...

2. Spelen Hide-and-Seek Met een CreepyNeighbor Online

Mijn collegeroommate was ondertiteling met iemand die ze ontmoette op Coffee Meets Bagel wanneer het gesprek vaag. De man bleek dat ze woonden in hetzelfde gebied offort Lauderdale, en hij had veel follow-up vragen over haar exacte locatie. Zoals in: “Wat de straat?” En “Heeft u alleen woont?” En vrijwel het spul iemand vraagt ​​of ze van plan zijn te beroven of moord jou. Ze stopte hem te antwoorden.

De volgende dag, zei hij: “Ik wil niet raar te zijn, maar ik denk dat ik je zag het krijgen van uw e-mail de andere dag.” Het blijkt dat hij drie deuren woonde beneden. Yikes!

3. Allison's Date liet haar alleen & Dumbfounded

Allison is een New Yorker, wat betekent dat ze is een vrij taai kuiken. Echter een zeer onbeleefd eerste date liet haar af te haspelen en zich afvragen wat er mis ging. Ze ontmoette een man in een bar voor hun eerste date. Ze bestelden drinken. Toen zijn bier arriveerden, hij betaalde voor het, dronk het, en eindigde de dag voordat het zou eens echt begonnen.

“Hij pufte zijn bier, keek me op en neer, zei: 'Ja... Ik kan dit niet doen,' en liet me daar.” - Allison, een 24-jarige alleenstaande

Dat soort ego breken, jaw-dropping douchery is wat veel mensen bang zijn bij het online dating. Het is te gemakkelijk om online daters te oppervlakkig schokken zijn ten opzichte van elkaar. Een van mijn mannelijke vrienden eigenlijk kreeg stond na het rijden 40 minuten om een ​​meisje dat net hem nooit meer terug sms'te ontmoeten. Misschien werd ze ontvoerd op weg naar het restaurant. Of misschien nam ze een blik op hem en vertrok. Hoe dan ook, het zuigt.

4. Meth Head knoeit met het hoofd van haar Date

Een online daterthought krijgen in de auto van het meisje dat hij online had ontmoet was een goed idee , maar de rest van de dag bleek hem verkeerd. Ze begon de dag door het hebben van een uur durende telefoongesprek en schreeuwen over haar baby papa. Moeilijk voor te stellen, maar het werd erger vanaf daar.

Na het rijden rond voor een tijdje, vroeg ze haar date als het was OK als ze rookte voor een minuut. Hij nam aan dat ze betekende dat ze wilde pot roken en vertelde haar om recht vooruit te gaan. Ze dook in de achterbank. “Dan is dit het knallen knetterend geluid hoor ik,” schreef hij. “Ik zag een meisje doen meth.”

Deze gekke datum is een extreem voorbeeld van waarom het rijden met iemand op een eerste date is een verschrikkelijk idee.

5. The Cold Shoulder: Wanneer gaan de Goede Date Ideas Go Bad

Een van mijn vrienden hadden haar eerste Tinder date in een openlucht film in het park. Ze pakte een beetje picknick van de wijn en Cheez-Its om het extra leuk te maken, maar haar date was totaal schandelijke vertoning van de inspanning. Hij pufte de wijn meteen en maakte haar belachelijk voor het houden van Cheez-Its (terwijl ze op te eten door het handjevol).

Mijn vriend zijn droom van een dag-nacht picknick veranderde in een nachtmerrie toen haar rudedate dronken.

Erger nog, klaagde hij over beingcold vroeg in de avond, dus ze leende hem haar jas, die hij droeg voor de rest van de nacht. Na mijn vriend herhaaldelijk laten doorschemeren dat ze het koud was, de guywrapped zichzelf als een dwangbuis om haar heen. Toen vroeg hij haar om hem naar zijn auto na de film. “Waar is het?” Vroeg ze. Hij wees 10 voet weg. Ze nam haar jas terug, ontweek zijn afscheidskus, en liet hem alleen met de lege doos van Cheez-its.

6. Hij toonde haar zijn zwaard Collection. Ze liet hem de deur

Een anonieme alleenstaande vrouw deelden een huiveringwekkende verhaal van een slechte date met People.com. Ze had het zien van een man voor een tijdje, en ze vond hem genoeg om terug naar zijn appartement te komen na een datum. Een besluit ze zeker spijt van zodra ze binnen kwamen.

“Hij had veel zwaarden en kapmessen op de muur en besloten om een ​​vast te houden aan mijn keel om me te tonen hoe ongelooflijk sterk ze waren”, schreef ze. Het verhaal stopt daar, maar ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ze liep uit er zonder om te kijken.

7. Op een eerste date, Twee zijn bedrijf en Drie is ongelooflijk Awkward

Na drie weken van sms een meisje, een anonieme alleenstaande man kreeg een date. Hij was zeer enthousiast, zelfs arriveert een half uur te vroeg om een goede tafel te krijgen in het Italiaanse restaurant. Zijn hart zonk toen zijn date aangekomen, maar - omdat ze niet alleen was. Ze had haar man bracht.

“De serveerster brengt haar naar mijn tafel, en ik zie een andere man lopen met haar. Beiden zitten - op dit punt, ik ben echt in de war “. - Een anonieme online dater op People.com

Blijkt dat ze geïnteresseerd waren in een threesomebecause de vrouw wilde seks met twee mannen tegelijk te hebben. De verbijsterde dater herinnerde, “Ik was helemaal sprakeloos. Ik had geen idee hoe om te antwoorden, dus ik heb net op en liep uit het restaurant, zonder een woord te zeggen.”

Tips voor deze situaties (# 8-11) Vermijd

Niet elke slechte date kan worden vermeden, maar sommige zijn. Soms is het gewoon een kwestie van meer zorgvuldig doorlichten van wie je praat en het eens te ontmoeten. Het vaststellen van normen kan helpen om de gekken u voldoen om een ​​minimum.Rushing hals over kop in een date met een vreemdeling is niet de beste wayto voorkomen dat slechte data.

Als u wilt een dating horror verhaal van het gebeuren om u te houden, hebben we vier tips om te helpen youspot het potentieel landmijnen voordat ze blazen in je gezicht.

8. Kies een Legit datingsite Verification of blokkeren Gereedschap

Elke dating site is gebonden aan een paar rotte appels hebben. Oplichters en uitschot kudde naar plaatsen waar mensen anoniem chatten, maar meest gerenommeerde dating platforms zal nagaan hoe het verifiëren of stoppen onsmakelijke tekens bevatten. Zoosk maakt gebruik van foto verificatie en links accounts met Facebook om extra transparantie en authenticiteit toe te voegen aan het lidmaatschap. Elite Singles maakt gebruik van een Customer Care team om dierenarts alle dating profielen op echtheid.

Bepaalde dating websites en apps reputatie als veilige plaatsen voor niet-scummy singles te ontmoeten.

De meeste dating platforms kunt u een gebruiker die je dwars zit te blokkeren, en sommige zelfs vereisen geen inschrijfgeld voor iedereen die te sturen u een bericht maakt betaalde communicatie functies op Match.com ervoor te zorgen dat iedereen die contacten youis echt inzetten voor het maken van een echte verbinding online. Match stelt hoge eisen aan zijn lidmaatschap, het stimuleren van kwaliteit, relatiegerichte volwassenen om dit te treden leden hebben minder kans op verschrikkelijk slechte data tegenkomen.

9.Keep Uw contactgegevens Private & Secure

Zorg ervoor dat je iemand voor het delen van uw privé details.Giving een beetje informatie, zoals uw telefoonnummer of een social media handvat vertrouwen, zou kunnen leiden tot een aantal ernstige privacy en veiligheid op de weg.

Bijvoorbeeld, als uw telefoonnummer is gekoppeld aan uw Facebook-account, je date kunt u vinden en verstoren je sociale leven. Georgieroset usedWhatsApp om naar een man die ze ontmoette op Plenty of Fish praten, en hij vond haar vrienden lijst en hen bedreigde valse naakten van haar te sturen , tenzij ze stuurde hem werkelijke naakten. Niet een winnende strategie. Ze dreigde de politie te bellen op hem, blokkeerde zijn nummer, en veranderde haar privacy-instellingen op Facebook direct.

“Hij begon af te haspelen uit namen van mensen met wie ik bevriend ben met op Facebook, hoewel ik hem niet mijn laatste naam had verteld en we waren niet Facebook-vrienden!”, Zei ze. “Ik was ontzettend geschrokken.”

10. Heeft u een vluchtroute Planned

Doe jezelf niet val op een datum met iemand die je niet kent. Bij het plannen van je date, zorg ervoor dat je een back-up plan voor het geval u uit er snel komen. Het hoeft niet zo te zijn een uitgebreide “iemand in het ziekenhuis” telefoongesprek. Het zou gewoon een simpel: “Ik ben vroeg wakker morgen” of “Ik heb een afspraak met een vriend voor een drankje.”

Daters kan tobail voor te bereiden op een eerste date door niet te veel drinken en met een alibi klaar.

U kunt zelfs noemen van tevoren dat je plannen later te hebben, zodat hij of zij zal niet verbaasd zijn of proberen te argumenteren wanneer u de datum afgebroken. Hopelijk zal je niet een excuus om te vertrekken nodig, maar je moet men voorbereid te hebben, voor het geval dat.

11. Altijd, altijd, zelf rijdt altijd op een eerste date

Dit moet een no-brainer.You ontmoette deze persoon online. Laat je niet in een auto met hen tot u een zekere mate van vertrouwen hebben vastgesteld. Net als in, je hebt hem of haar persoonlijk ontmoet ten minste eenmaal. Soms jongens bieden om te rijden, omdat ze graag in de controle van de datum of wilt gentlemanly te verschijnen, maar het is gewoon niet veilig of geschikt met iemand die je hebt ontmoet op een dating site of app. Tenminste, niet aan het begin.

Je hoeft niet tijdens het online paranoïde te zijn, maar u moet zich bewust zijn van wanneer uw beslissingen kan ertoe leiden dat u wordt achtergelaten ergens gestrand - of erger. Je weet nooit precies wat een persoon is als totdat je ze hebt ontmoet. En het kan geen kwaad om voorzorgsmaatregelen te nemen. De eerste keer dat ik laat iemand die ik ontmoette online ergens rijden me, nam ik een foto van zijn nummerplaat en stuurde het aan al mijn vrienden. Voorkomen is beter dan genezen.

Aan de andere kant, HorribleDates Make Good Stories

Meeting in totaal strangeron een datum is een beetje een toss. Je weet niet hoe het gaat om uit te draaien tot je daar bent, wanhopig kijken naar de klok en het uitwisselen van grimassen met uw ober. Soms kunt u de waarschuwingssignalen te zien of maak een snelle ontsnapping voordat het gaat van ongemakkelijk te gruwelijk - maar niet altijd. Nadat u de slechte dag te overleven, hoewel, je meestal weg te komen met een goed verhaal aan je vrienden te vertellen.

Onze zeven online dating horror verhalen showcase van de worst-case scenario's online daters absoluut vrezen. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat deze waarschuwende verhalen zijn de uitzondering en al helemaal niet typerend voor de meeste mensen online vermenging.

Laat de creepiness of wreedheid van een deel van een aantal van deze verhalen ontmoediging u fromjoining een dating site. Het is nog steeds de beste en snelste manier om de beschikbare data te ontmoeten! U kunt onze dating tips (en een beetje gezond verstand) gebruiken om online dating rampen te vermijden en een aangenaam time.Good geluk!