11 plaatsen om een ben ik een lesbische test te vinden (met fotos)

11 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ik en mijn vrienden nemen Buzzfeed quizzen bijna elke dag. Ik weet niet waarom, maar het is leuk om te weten te komen wie mijn favoriete Harry Potter personage is gebaseerd op mijn favoriete kaas of waar ik moet reizen naar het volgende op basis van mijn bord. Maar er zijn ook quizzen die er zijn die beweren dat ze helpen bij het bepalen aantal belangrijke gegevens over uzelf, zoals uw seksuele geaardheid.

We krijgen veel van lesbische lezers vragen ons om plaatsen om lesbische tests en quizzen vinden, dus we hebben een lijst van de top 11 samengesteld - die allemaal voorzien van foto's. Terwijl we raden het nemen van uw resultaten met een korreltje zout, kan dit soort activiteiten onderhoudend en soms verhelderend. Uiteindelijk, hoewel, je bent de enige die kan bepalen wat je seksuele geaardheid is.

load...

1. MySexualOrientation

De Epstein Seksuele Oriëntatie Inventory (ESOI) op MySexualOrientation.com werd ontwikkeld door Dr Robert Epstein, een Amerikaans onderzoek psycholoog die ongeveer 18.000 mensen uit meer dan 40 landen ondervraagd. Ten eerste, je geeft ze een aantal basisgegevens, zoals uw etniciteit, geslacht en leeftijd, en vervolgens de test neemt u. Er zijn 18 ja-of-nee vragen, met inbegrip van “Heb je ooit gevoeld seksueel aangetrokken tot een lid van hetzelfde geslacht?” En “Hoe vaak zijn je hetzelfde geslacht seksuele fantasieën of dromen?” Van alle testen op deze lijst, we zouden zeggen dat dit is de meest ernstige.

load...

2. PinkNews

PinkNews, een media-outlet voor lesbische, biseksuele en trans nieuws, entertainment en kwesties, heeft een test die gaat meer om uit te zoeken wat voor soort lesbische je bent ten opzichte van als je een lesbische in de eerste plaats bent. De multiple-choice vragen bestaan uit het selecteren van uw favoriete drankje, het type van de datum, lichaamsdeel, en de film ( “Pretty in Pink”, “Coach Carter”, “American Sniper” of “The Perks of Being a Wallflower”).

PinkNews heeft quiz resultaten zoals Hipster Lesbian, die nodig is “je outfits bijna net zo serieus als u uw lady-lief!”

3. Buzzfeed

De Buzzfeed lesbische quiz vraagt u om dingen als je favoriete kleur, warm of koud, en omhoog of omlaag te kiezen. Het lijkt niet erg nauwkeurig, maar ik denk niet dat het hoort te zijn. Een voorbeeld resultaat is “Butch / boi / Stud / Dom / AG / Tomboy,” voor wat het waard is.

load...

4. PsyMed

PsyMed is een site die zich richt op het bieden van geestelijke gezondheid quizzen. Naast het hebben van een lesbische , de site heeft ook quizzen om te bepalen of je een eetstoornis of narcistische persoonlijkheidsstoornis kan hebben. Voor de meeste van de vragen (bijvoorbeeld: “Heb je ooit verliefd geworden op een vrouw?”), Zult u nooit, zelden, soms, vaak of heel vaak te beantwoorden.

Een van de vragen op de quiz PsyMed is “Voelt u zich seksueel aangetrokken tot vrouwen?”

5. QuizRocket

Quiz Rocket is strikt voor het nemen van allerlei tests - ze hebben duizenden van hen. Hun lesbische testen , in het bijzonder, is vol van sarcasme, zoals “Wie weet u wie een pick-up truck rijdt?” Een van de selecties die “DEZE KEREL hier! (Ik bedoel dit meisje... Damn, ik altijd doen.)”

6. ProProfs

A-quiz maken website met meer dan 100.000 quizzen gemaakt en meer dan 4 miljoen quiz takers, ProProfs'quiz helpt je vertellen of je lesbisch bent, biseksueel, of recht. Dit is een korte quiz (slechts vijf vragen), en het is vol met grammaticale fouten en de tekst spreekt. Dus, ik zou niet vertrouwen dit dat veel.

ProProfs zegt dat ze zullen helpen te bepalen of je lesbisch bent, biseksueel, of recht.

7. PlayBuzz

PlayBuzz heeft een test die vergelijkbaar is met PinkNews' in dat je niet uit te vinden als je lesbisch bent - je bent uit te zoeken wat voor soort lesbisch bent. De vragen lijken vrij stereotiep te zijn, zoals het kiezen van een soort van flanel, de beste “The L Word” karakter, en uw go-to dame gay film.

8. GoToQuiz

GoToQuiz is nog een quiz-taking site, zodat hun lesbische deskundigheid is twijfelachtig. Ik weet niet zeker wat mijn favoriete onderwerp op de middelbare school heeft te maken met mijn seksuele geaardheid, maar het duurt maar een paar seconden in beslag , dus er ya gaan.

GoToQuiz heeft duizenden quizzen, dus het is leuk, maar nemen hun lesbische deskundigheid licht.

9. Quibblo

Als iemand zegt iets over een lesbisch koppel op TV, heb je blozen en hebben veel te zeggen? Dan ben jij misschien een lesbisch zijn, volgens Quibblo. Aan de andere kant, als je rillen en zet weg (wat?), Ben je waarschijnlijk recht. Als je mijn sarcasme hier te vangen, dan zul je weet dat dit een luchthartige test die u kunt nemen als je gewoon proberen om de tijd te doden.

10. Zenhex

Zenhex heeft nog een quiz om erachter te komen als je heteroseksueel, homoseksueel of biseksueel en de site beweert dat hun resultaten zijn zeer nauwkeurig. Ik denk dat je moet de rechter van dat. Plus, het is slechts zes vragen, zodat je niet echt veel te verliezen.

Volgens Zenhex, dit is een van de meest nauwkeurige lesbische tests die u zult nemen.

11. OkCupid

OkCupid's “Ben je een lesbische?” Test bestaat uit 15 vragen, zoals “Als je naar het strand, je merkt dat je meer aandacht dan nodig is om badpak van een meisje?” Het is humoristisch en niet bedoeld om serieus te allen worden genomen.

Dus, bent u een lesbische? Dat is aan jou!

We houden allemaal van het ontdekken van nieuwe kwaliteiten, kenmerken en eigenschappen over onszelf, maar in termen van seksualiteit, ben je waarschijnlijk beter af te praten met een van onze experts. Vergeet niet, probeer niet te laten quizzen zeg je wie je aangetrokken voelt en wat voor soort persoon je bent - gewoon genieten van hen voor wat ze zijn.