11 slechte relatie-gewoonten (plus hoe ze te doorbreken)

20 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Passeren de dating fase zorgt ervoor dat je relatie tot een meer stabiele en veilig te voelen met de tijd. Natuurlijk, zul je meer comfortabel zijn uw meest authentieke zelf, dat is gezond. Het nadeel van het zijn comfortabel, hoewel, is de grote kans van het ontplooien van gewoonten die ruimte en ontkoppelen in je relatie kan creëren.

Hoewel er geen manier om de realiteit dat je soms op elkaars zenuwen te krijgen, kunt u een beter inzicht in de gewoonten die vaak vervelend worden beschouwd en kunnen aantrekkelijkheid afnemen in romantische relaties. Door bewust te zijn van de voor de hand liggende en minder voor de hand liggende gedrag dat je partner weg kan rijden, kunt u werken in de richting van het maken van gezondere keuzes te maken en het breken van alle slechte gewoonten die kunnen interfereren met de liefde.

load...

Hieronder zijn 11 voorkomende gewoonten die problemen in relaties en hoe ze te breken veroorzaken:

1. Niet Opruimen na Yourself

Rommelig of slordig is gebonden aan uw partner ergeren , vooral als hij of zij is netter dan je door de natuur. Stapels wasgoed met betrekking tot uw slaapkamer vloer, vuile vaat zitten in de gootsteen en overvolle vuilnisbakken zijn voorbeelden van slechte hygiëne gewoonten. Of je nu samen of apart wonen, is het belangrijk om te zorgen voor uw ruimte te nemen, schoon te maken na jezelf op een regelmatige basis, en uw partner niet als je huishoudster.

load...

Hebben een gesprek met je partner over het reinigen verwachtingen en verantwoordelijkheden, zodat u weet waar u beiden staan ​​en je kunt krijgen op dezelfde pagina.

Hoe om het te breken: Maak een nieuwe gewoonten rond netheid, rommel, organisatie en huishoudelijke taken. Bijvoorbeeld, in plaats van het laten wasgoed opstapelen voor dagen of weken aan een stuk, kies een bepaalde dag van de week voor de wasserij, een alarm instellen of agenda herinnering, en zich verbinden tot een meer proactieve en consistente benadering. U kunt dezelfde aanpak voor het nemen van de vuilnis buiten, stofzuigen, enz. Gebruiken

Met dagelijkse taken zo belangrijk, maar alledaagse (als het doen van de afwas na het diner) zijn, herinner jezelf dat je lichter voelen als je elk karwei vaker plaats kunnen aanpakken dan wachten tot je keuken uit de hand loopt. Ook als u samen te leven, hebben een open discussie over huishoudelijke taken en wie is verantwoordelijk voor wat, dus doet de ene persoon niet de dupe van de reiniging voeren zonder mondeling overeengekomen.

load...

2. Zeuren

Zeurende plaatst je in een moederrol, wordt gezien als hinderlijk en beheersen, en kan intimiteit verpletteren. Het is natuurlijk gefrustreerd en ongehoord om te voelen als je je partner iets meer dan een keer te doen vragen en uw verzoek gaat onvervuld. Echter, zeurende, in het algemeen, is een ongezonde gewoonte, want het is niet effectief in termen van het krijgen behoeften voldaan en het krijgen van uw partner om te doen wat je wilt.

Communicatie is de sleutel wanneer vragen voor iets, dus probeer te gebruiken “Ik voel me” en “Ik zou het leuk vinden als” statements in plaats van iets van je partner veeleisend en boos als ze niet volgen door.

Hoe om het te breken: Sta jezelf toe gefrustreerd voelen niet doordringt tot je partner, maar werken aan een gezondere communicatie en het niet persistent in het maken van hetzelfde verzoek over en weer. Zeurende over het algemeen begint met “u” ( “Je hebt nooit de vuilnisbak buiten,” “Je bent altijd te laat,” of “U hoeft te doen X, Y en Z.”). Zo veranderen de structuur van uw verklaringen “Ik zou echt fijn vinden als je haalde de prullenbak” of “Het is echt belangrijk voor mij dat je op tijd om onze plannen.”

Het nemen van eigendom van hoe je je voelt en wat je zoekt zal toestaan zonder klinkende kritisch, bazig, of controlling om te communiceren. Ook de praktijk geduldig, het plukken van je gevechten, en de realiteit dat je geen controle over uw partner en zijn of haar gedrag te aanvaarden. Lees meer van mijn advies over hoe om te stoppen met zeuren hier.

3. Vastklampende

Verdrietig als je partner is niet met u, te bellen met uw partner voortdurend om in te checken, het gevoel in de steek gelaten als uw partner heeft zijn of haar eigen sociale leven, en sms'en herhaaldelijk indien u geen antwoord meteen terug zijn allemaal voorbeelden krijgen van aanhankelijk gewoonten. Terwijl u kan afkomstig zijn van een plaats van liefde, waardoor je partner met je praten en tijd doorbrengen met u alleen schept afstand.

Het is OK om je partner te missen wanneer hij of zij is weg, maar laat dat u verlagen. Gebruik het als een kans om te werken aan jezelf en je andere relaties.

Hoe om het te breken: Werk aan je eigen zelfvertrouwen, liefde en het hebben van een leven buiten je relatie. Committeren aan het doorbrengen gezonde tijd, afgezien van je partner om uw eigen hobby's, interesses, en relaties verder te ontwikkelen. Begrijp een zekere mate van ruimte is gezond in het maken van uw relatie de laatste.

Als uw clinginess afkomstig is van angst of gevoel verlaten, het werk om deze kern problemen op te lossen en te ontwikkelen coping vaardigheden om zichzelf te kalmeren , het verminderen van stress en angst management.

4. Snooping of het niet respecteren van privacy of Space

Terwijl snooping en het vinden van niets verdachts kunt u een gevoel van veiligheid te geven, deze gewoonte vernietigt het vertrouwen van je partner in u en leidt u langs het pad van de surveillance. Snooping kan eenvoudiger en verleidelijk in de huidige tijd als gevolg van technologie en sociale media zijn, maar het niet respecteren van de privacy van uw partner is een grote no-no, en, vaak, als je eenmaal deze gewoonte te beginnen, het is heel moeilijk om te stoppen.

Vraag jezelf af waarom je wilt snuffelen en als er problemen die u negeren. Ook na te denken over hoe je je zou voelen als je partner niet je privacy niet respecteren.

How To Break It: Wanneer je de drang om te snuffelen, in te checken met jezelf op het waarom , en herinner jezelf dat gesnuffel is niet de oplossing voor wat grotere problemen zijn in het spel. Vraag jezelf af waar de drang vandaan komt en als het komt van het gedrag van je partner of je eigen angsten of in het verleden?

Ook, vraag jezelf af hoe je je zou voelen als je partner afgeluisterd achter je rug. In plaats van toe te geven aan de verleiding van spionage, confronteren eventuele onderliggende angsten of problemen in je relatie die leiden tot een gebrek aan vertrouwen.

5. Plagen / Joking

Er is een verschil tussen speelse, flirterig plagen en plagen die ongevoelig, kritisch, of kleingeestig. Na dom geklets en het maken van inside jokes zijn positieve signalen, maar het kan een hellend vlak zijn als humor aanstootgevend wordt of wordt gebruikt als een put-down. Als de humor in je relatie is veranderd in het nemen van jabs of opzettelijk op knoppen te drukken van je partner , ben je te ver gegaan.

Er is een fijne lijn tussen speels plukken op iemand en opzettelijk duwen hun knoppen.

Hoe om het te breken: Begrijp grenzen van je partner en gebruik nooit humor rond onzekerheden van uw partner. Behandel gevoeligheden van je partner, kwetsbaarheden en onzekerheden met liefde, respect, mededogen en acceptatie, en sla de humor voor lichtere onderwerpen en inside jokes. Zorg ervoor dat je samen lachen (en niet naar elkaar), en nooit gebruiken humor als wapen.

6. Niet Taking Care of Yourself

Voelen in je relatie is een goede zaak, maar niet de zorg voor jezelf emotioneel, fysiek en psychisch, of, zoals ze zeggen, je laten gaan, zijn slechte gewoonten. Voorbeelden hiervan zijn niet regelmatig te werken, niet verblijf op de top van je fysieke gezondheid of een medische of psychische problemen, die een workaholic, en het aangaan van ongezonde of destructieve gewoonten rond voedsel, drugs of alcohol.

Ook, die op de mentaliteit dat je partner is er om al uw behoeften te voldoen is een gevaarlijke gewoonte.

Het verzorgen van jezelf zal niet alleen geeft je vertrouwen, maar het kan helpen bij het verbeteren van je relatie.

Hoe om het te breken: Denk na over uw zelfzorg gewoonten, en neem een ​​eerlijke blik op hoe je jezelf en je lichaam bent behandelen. Denk na over wat er moet worden verbeterd, en stel kleine doelen voor jezelf maar moeten ook realistisch en medelevend aan jezelf.

Bijvoorbeeld, als uw gewoonte is om te gaan naar de tandarts jarenlang omdat je een hekel te gaan, zodat u het te vermijden, na te denken over wat je nodig hebt om het doel van het gaan voor een regelmatige schoonmaak voldoen zetten. Of als je te uitgeput om uit te werken, zodat u verwaarlozing uw lichamelijke gezondheid behoeften, kunt u creatief snijden lichamelijke activiteit, zoals yoga of wandelen met een vriend, in uw dag bent? Het creëren van nieuwe gewoonten rond uw gezondheid te zorgen dat u kan zien voor jezelf en voor je partner.

7. Wachten op je partner om seks of Affection starten

Wachten voor uw partner om de eerste stap in de slaapkamer te maken of het initiatief dagelijkse gebaren van genegenheid zet oneerlijke verwachtingen in je relatie. Deze gewoonte is gebonden aan uw partner te laten denken dat je niet in hem of haar en gevoel afgewezen of in de war. Het maakt seks en intimiteit voelen als een spel of een last en niet meer leuk, natuurlijk, en spannend.

Seks en intimiteit moet niet een spel, dus probeer dagelijkse gewoonten van genegenheid om je partner dat je om te laten zien te creëren.

Hoe om het te breken: Maak een nieuwe dagelijkse gewoonten naar genegenheid. Bijvoorbeeld, te beginnen elke dag met een liefdevolle knuffel, handen vast te houden terwijl het lopen van de hond, of kus hallo en tot ziens. Als je het gevoel seksueel opgewonden of ingeschakeld door uw partner, sta jezelf toe om voor te gaan versus proberen te beheersen of te ontkennen de drang. Geef jezelf toestemming om te verbinden met je partner in de seksuele manieren zonder het nemen van een onderdanige rol waarin je wachten om te worden nagestreefd.

8. Het nemen van uw partner als vanzelfsprekend

Vergeten om dankbaarheid en liefde te uiten, verwaarlozen om je relatie te koesteren, of vaak het maken van plannen en besluiten zonder te communiceren met je partner zijn allemaal ongezonde gewoonten. Als uw partner verklaart dat hij of zij voelt je relatie is eenzijdig en je bent niet het maken van een poging om te geven en romantisch, bent u waarschijnlijk het nemen van hem of haar voor verleend.

Denk na over wat je partner voor u heeft gedaan en wat hen gelukkig maakt, en vervolgens laten weten dat u het op prijs stellen met een klein gebaar.

How To Break It: Breng in een aantal dagelijkse dankbaarheid door na te denken over hoe je partner je gelukkig maakt, verrijkt je leven, en laat je liefde. Denk aan de unieke kwaliteiten die je waardeert in je partner en wat hij of zij doet om te verschijnen voor u. Articuleren dan is uw dankbaarheid door middel van een positieve verklaring ten minste eenmaal per dag, en proberen om het aantal keren dat u zeggen dank u te verhogen.

9. Kritisch en proberen om je partner te veranderen

Deze gewoonten zijn vaak voorkomende oorzaken van scheidingen en echtscheidingen. Hoewel het natuurlijk om te vragen om kleine veranderingen (voorbeelden zijn de invoering van de wc-bril omlaag of niet sms'en vrienden, terwijl op een datum met u), in een poging om je partner te veranderen op zijn of haar kern en snijd hem of haar in uw droompartner is giftig.

Ook zijn er veel dingen over een persoon die je niet kunt veranderen , dus proberen is een verspilling van tijd en energie. Wat belangrijker is, is het aanvaarden van wie uw partner is en uitzoeken als je een goede pasvorm.

Leuk of niet, er zijn een aantal dingen die je nooit zal veranderen over een persoon, dus zorg ervoor dat uw verwachtingen realistisch zijn.

Hoe om het te breken: Acceptatie is de lijm om een ​​gezonde relatie. Om uw liefde in leven te houden, ervoor kiezen om het goede te zien in uw partner, zorgen ervoor dat uw verwachtingen realistisch zijn en accepteren wat je niet kunt veranderen. Kies uw partner de liefde voor wie hij of zij is (eigenaardigheden, gebreken, en al). Wanneer uw kritische innerlijke stem spreekt en zegt dat je je partner te oordelen, confronteren door te kiezen zich te richten op acceptatie en liefde in plaats daarvan.

10. Te veel tijd besteden aan Technology

Als je constant vastgelijmd aan uw telefoon, computer of televisie, zal quality time met je partner minimaal zijn. Uw partner kan onbelangrijk voelen als je het grootste deel van je aandacht je geeft om uw apparatuur, die betrokken zijn bij selectieve luisteren, en niet aanwezig zijn in de relatie.

Omdat op uw telefoon de hele tijd kan drastische gevolgen hebben voor de band die je hebt met je partner.

Hoe om het te breken: Stel regels rond uw technologie te gebruiken. Ditch technologie tijdens de maaltijden, data, tijd in de slaapkamer, en serieuze gesprekken. Elimineer afleiding door uw telefoon neer en op stil staat en het geven van uw volledige aandacht aan uw partner. Het creëren van nieuwe gewoontes om zeker te zijn u verbinding maakt, luisteren en open te communiceren en aandachtig.

11. Being Controlling

Als je beslissingen, zoals wat te eten, wat te kijken, die naar uit te hangen met zijn domineren, hoe om geld, enz. Te geven, je hebt opgepikt een aantal slechte gewoonten rond controle. Terwijl deze beslissingen kunnen lijken gering te zijn, het patroon van het zijn controlerende is een probleem. Relaties vereisen teamwork, samenwerking en compromissen, dus geconfronteerd machtsstrijd op de besluiten of niet geven van uw partner een stem is waarschijnlijk relatie schade veroorzaken.

Zorg ervoor dat u beiden iets te zeggen over wat te eten, wat te zien en hoe om geld te besteden, onder andere, de relatie schade te voorkomen.

Hoe om het te breken: Controlling gedrag is over het algemeen een symptoom van angst, dus in plaats van micromanaging uw partner, tot op de bodem van uw angst en het gebruik van gezonde coping-vaardigheden. Maak een nieuwe gewoonte van het inchecken met jezelf, met inachtneming van jezelf, en confronteren je drang om je partner te controleren. Haal diep adem in plaats van communiceren in bazig en veroordelend wegen, en herinner jezelf dat het gezond is om je partner iets te zeggen.

Vergeet niet, u bent in controle over uw Habits

Door het balanceren zijnde je authentieke, comfortabele self met het bewustzijn van gedragingen die leiden tot bevredigende relaties en gedragingen die schade na verloop van tijd kan leiden tot - u kunt de verantwoording te nemen voor uw rol in het maken van uw relatie bevredigend en een lange levensduur. U kunt er ook voor zorgen dat je het aanpakken en eventuele onderliggende problemen die leiden tot de bovengenoemde gewoonten oplossen.

Hoewel gewoonten uitdagende te breken kan worden en neem de tijd, moeite en geduld, is het mogelijk om de controle over alles wat er in de weg van uw relatie te nemen en te vervangen slechte gewoonten door nieuwe.