12 beste relatie-experts in Californië

30 januari 2019

Wonen in Californie niet altijd leiden tot een Hollywood romance, zelfs als je toevallig in Hollywood te leven! Met alle drukte in de gehele staat, hoe kun je een relatie waardig een Emmy vinden?

U contact opnemen met een van deze 12 relatie deskundigen, natuurlijk!

Het maakt niet uit uw postcode, als je in Californië, kunnen ze helpen. Van dating coaching en matchmaking, counseling en gelofte schrijven, deze mensen zal je zien hoe je een liefde te vinden als je in de films zou zien.

load...

DeAnna Lorraine

BESTE VAN

Opscheppen: een internationaal geprezen coach

Met jarenlange ervaring het helpen van mensen te transformeren hun liefdesleven, Lorraine weet waar ze het over heeft als het gaat om dating en relaties. Deze “Queen of Hearts” is de game-changer je naar op zoek was, in staat om je liefdesleven te vernieuwen in een paar dagen wanneer het u een paar jaar kan duren om hetzelfde te doen. Ze is een expert in de regels van dating, zodat ze kan je leren hoe het spel te spelen en te winnen.

Sociale Clout: 5,025+ Twitter-volgers; 520+ Facebook houdt

Twitter Handle: @TheeDatingCoach

load...

Renee Piane

BESTE VAN

Opscheppen: gestemd Top International Dating Coach bij iDate 2014

Met behulp van 19 jaar onderzoek, Piane maakt het haar missie om sterkere verbindingen te maken en ontsteken liefde. Vanwege dit, ze biedt meerdere diensten aan mensen bond helpen. Of het nu door middel van matchmaking, coaching of het maken van je over, zal ze helpen je liefdesleven opnieuw uit te vinden. Ze houdt ook een blog thatoffers solide inzicht in relaties en beantwoordt al uw brandende vragen over de liefde.

Sociale Clout: 230 + Twitter-volgers

Twitter Handle: @reneepiane

Bobbi Palmer

BESTE VAN

Opscheppen: ze begonnen met een romance revolutie

Trouwen met voor de eerste keer op 47 toonde Palmer hoe lonend een leven met “volwassen liefde” zou kunnen zijn. Ze wilde dit geluk met andere vrouwen boven de 40 delen, dus ze verliet haar baan als een corporate manager om een ​​dating en relatie coach te worden. Ze is zacht, maar direct als ze begeleidt en onderwijst u. Als u klaar bent om deze verschuiving in je leven bent, ze is hier om u te helpen doen.

load...

Sociale Clout: 14,100+ Twitter-volgers; 1,595+ Facebook houdt

Twitter Handle: @bobbipal

Frankie Bazan

BESTE VAN

Opscheppen: een expert in online matchmaking voor lesbiennes

Met een begenadigd gevoel van intuïtie en emotionele intelligentie, Bazan is het bewijs met een positieve houding en de juiste set van vaardigheden, kun je de vrouw van je dromen te vinden. Met meer dan negen jaar klinisch werk, gebruikt ze haar doctoraat in de psychologie om mensen te verbinden en hen geluk. Ze geeft persoonlijke aandacht voor elk van haar klanten, zodat u het meeste uit uw ervaring met haar.

Sociale Clout: 3,355+ Facebook houdt; 470 Twitter-volgers

Twitter Handle: @LittleGayBook

Joy Nordenström

BESTE VAN

Opscheppen: reisde de Verenigde Staten om te leren wat maakt relaties werk

Nordenström weet echt grote relaties zijn allemaal over de individuen in hen. Na een reeks van moeilijke omstandigheden, vond ze niets belangrijker in het leven dan liefde en relaties. Nu laat zij zien mensen hoe ze hun liefde efficiënter te vinden en een betere partner. Ze is een gecertificeerde matchmaker, en ze zal helpen om de vreugde van relationshipsand romantiek.

Sociale Clout: 2,780+ Twitter-volgers; 540+ Facebook houdt

Twitter Handle: @JoyofRomance

Jeremi McManus

BESTE VAN

Opscheppen: deskundig inzicht in de diversiteit van de mensen

Na het ontdekken van zijn passie voor het kweken van gelukkige relaties, McManus behaalde zijn master's in counseling en werd een relatie coach. Hij voert elementen van psychotherapie in zijn coaching aan zijn klanten een rijkere, meer ontwikkelde inzicht in zichzelf en anderen te brengen. Focussen op hun sterke punten, McManus stelt u in staat om te werken met wat je hebt om de persoon die je wilt vinden.

Sociale Clout: 1,035+ Facebook houdt; 455+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @jeremimcmanus

Maya Diamond

BESTE VAN

Opscheppen: heeft in somatische psychologie een master's

Een zeldzame vondst, Diamond is een dating en relaties coach wiens missie is om zowel mannen als vrouwen vinden het vervullen van relaties. Als u moeite om hetzelfde succes in uw liefde leven te vinden als je in je carrière, ze is hier om je te helpen. Ze weet hoe een solide relatie alle delen van je leven kan beïnvloeden, dus ze wil ervoor zorgen dat u in staat bent om deel te nemen in dat bent.

Sociale Clout: 360+ Facebook houdt; 140+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @somaticcoach

Alicia Ostarello en Angie Sommer

BESTE VAN

Opscheppen: al meer dan 14 keer aanbevolen

Of u nu op zoek bent naar de perfecte dating profiel of de meest elegante huwelijksgeloften te maken, kijk dan niet verder dan deze twee. Zetten hun manier met woorden om goed te gebruiken, zullen ze je in staat om te zeggen wat je wilt zeggen in de meest gepolijste, oprechte manier. Ze bieden zelfs speech coaching en officiating, zodat u uw gevoelens te uiten zoals je altijd al wilde je kon.

Sociale Clout: 310+ Twitter-volgers; 115+ Facebook houdt

Twitter Handle: @vowmuse

Annie Gleason

BESTE VAN

Opscheppen: een 13-weekse programma om yourdating te veranderen

Gleason is gespecialiseerd in de dating dilemma's van midlife singles, maar ze effectief coacht mensen van alle leeftijden. Met haar uitgebreide achtergrond in motiverende en paring psychologie, richt ze zich op het helpen van haar klanten met alle delen van dating, van lichaamstaal toanxiety om alles daar tussenin. Ze zal uw dating ervaring drastisch veranderen -voor het beter.

Sociale Clout: 225+ Twitter-volgers; 185+ Facebook houdt

Twitter Handle: @anniegleason

Lani Klaphaak

BESTE VAN

Opscheppen: getraind door The Coaches Training Institute

Met behulp van een aanpak die is creatief en intuïtief, Klaphaak stelt mensen in staat om samen te ontwerpen hun relaties met elkaar. Ze heeft gebruikt haar eigen leven als een sociaal experiment voor haar relatie onderzoek, reizen over de hele wereld om erachter te komen verschillende perspectieven op relaties. Ze werkte samen met singles en koppels over het hele spectrum, dus ze heeft de ervaring die u zoekt.

Sociale Clout: 255+ Facebook houdt; 85+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @Laniklaphaak

Kat Knecht

BESTE VAN

Opscheppen: mede-oprichter van The Relationship Coaching Company

Met haar man aan haar zijde, Knecht wil dat je “Knechted” gevoel met je partner. Vanwege dit, benadrukt ze het hebben van een sterke basis voor uw relaties. Ze heeft geschreven over het onderwerp, evenals creëerde een kaartspel om dieper verbindingen met elkaar te maken. Door haar relatie coaching, zul je zien hoe je je sterke punten kunt gebruiken om een ​​relatie die echt werkt.

Sociale Clout: 120+ Facebook houdt; 50+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @SinglesCoach

Julia Bendis

BESTE VAN

Opscheppen: in het bedrijf voor meer dan 15 jaar

Voor Bendis, matchmaking is meer dan alleen haar vak -het is haar leven. Gebruik makend van haar Russische achtergrond en komt froma lange lijn van koppelaars, richt ze aan iedereen die op zoek is naar ware liefde te vinden. Ze maakt een diepe verbinding met elk van haar klanten, het leren van hun behoeften en wensen voor een potentiële match. Ze pakt dan is de perfecte match voor hen zijn, zelfs als dat betekent dat het vinden van nieuwe mensen om uit te kiezen. Voor aandacht voor de details, kan ze niet kloppen.

Sociale Clout: 65+ Twitter-volgers; 60+ Facebook houdt

Twitter Handle: @MatchbyJulia

Foto bronnen: twitter.com, facebook.com, flickr.com