12 beste weddingplanners van 2019

8 april 2019

Je trouwdag is bedoeld om te bewegen, onvergetelijk en magisch. De maanden, weken en zelfs uren in de aanloop naar het grote evenement, zijn echter een ander verhaal.

Bloemen keuzes, locatie selectie, smaak-testen - het kan allemaal geweldig of fantastisch overweldigend.

Dat is waar het helpt om te bellen in een deskundige of een team van getalenteerde professionals in de event planning industry.We've een lijst samengesteld van de 11 beste in de business om ervoor te zorgen dat uw grote dag gaat uit van een leien dakje, zodat u zich kunt concentreren op hitched.

load...

David Tutera

BESTE VAN

Het vastleggen van de innovatie, verbeelding en individualiteit van trending thema's in entertainment, David Tutera committedto coördinerende aangepaste ceremonies voor een breed scala aan smaken. Zijn pastclient lijst omvat Matthew McConaughey, Elton John en de Rolling Stones. Het is geen wonder dat hij werd geprezen als de “Best Celebrity Wedding Planner” byLife & Style Magazine! Bovendien, David Tutera is gastdocent, auteur en bedenker van de originele lijnen van bruidsjurken en schoenen, evenals thehost van zijn prime-time tonen “David Tutera vieringen.”

Sociale Clout: 344,310+ Facebook houdt; 138,000+ Twitter-volgers

load...

Twitter Handle: @DavidTutera

URL: davidtutera.com

Mindy Weiss Party Consultants

BESTE VAN

Per veler verzoek hebben Mindy Weiss Party Consultants openedin 1992 en Mindy en haar team event-planning rond de worldever sindsdien. Voormalig klantenkring behoren Heidi Klum, Josh Duhamel, Ellen Degeneres enDE bachelor- Trista en Ryan. Mindy is bekend om 20 jaar ervaring in creatieve designandlifestyle expertise.Whether het is een intieme bijeenkomst van directe familie of alleen een all-out exclusieve soiree open voor duizenden, Mindy Weiss Party Consultants is de weg te gaan voor de bruiloft planning.

Sociale Clout: 94,300+ Twitter-volgers; 19,765+ Facebook houdt

Twitter Handle: @MindyWeiss

URL: mindyweiss.com

load...

Preston Bailey

BESTE VAN

Wereldwijd bekendheid gebeurtenis ontwerper met een klantenbestand dat beroemdheden, royalty, CEO's en atleten omvat, Preston Bailey heeft meer than35 jarenlange ervaring in een luxe event planning. Hij is de auteur van vijf best verkopende titels, een veelgevraagd gastspreker en is te zien in televisie en radio media. Asupreme bron voor de uitvoering event en inspirerende innovatie, zal Preston Bailey en zijn team uw verbeelding te nemen en om te zetten in een onvermijdelijkheid.

Sociale Clout: 85,340+ Facebook houdt; 43,100+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @prestonrbailey

URL: prestonbailey.com

Colin Cowie

BESTE VAN

Colin Cowie heeft een team van de meest getalenteerde, creatieve en gepassioneerde mensen in de industrie die net zo toegewijd aan het creëren van een boeiend ceremonie zoals je bent geassembleerd. Van huwelijksceremonies aan zakelijke of charitatieve functies, heeft Team Cowie het allemaal aangepakt over de hele wereld. Bestemming uitje of intiem achtertuin opdracht hebben zij elke fase van plaats decor onder de knie naar de receptie coördinatie.

Sociale Clout: 74,545+ Facebook houdt; 48,500+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @colincowie

URL: colincowie.com

Sarah Haywood Luxury Wedding Planners & Event Designers

BESTE VAN

Sarah Haywood is een internationaal geprezen luxe event coördinator en best-selling bruids auteur. Ze verzorgt bruiloft workshops en masterclasses over de hele wereld en wordt vaak gevraagd om haar deskundigheid op zowel bruids-en zakelijke evenementen te delen. Met een klantenbestand dat popsterren en aristocraten omvat, is het geen verrassing dat ze werd gekozen om bruids expert live-asCNN voor Prins William en Kate Middleton's bruiloft verschijnen.

Sociale Clout: 11,090+ Facebook houdt; 5,640+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @SarahHaywood

URL: sarahhaywood.com

OurWeddingDay.com

BESTE VAN

De go-to bruiloft hulpbron, OurWeddingDay.com biedt meer uitgebreide bruiloft planning functies, services en hulpmiddelen dan enig ander huwelijk planning website die er zijn, met inbegrip van real-time deskundig advies over een huwelijk vragen die u zou kunnen hebben, een gepersonaliseerde bruiloft site voor u en uw SO, sparen de Datum e-cards, gift registers, kleding, bloem, cake, en de uitnodiging galerijen voor inspiratie, en nog veel meer. Je bent over uw bruiloft gepassioneerd en OurWeddingDay.com is over het helpen van de dag te maken, en nog lang en gelukkig, perfect gepassioneerd.

URL: ourweddingday.com

Rafanelli Events

BESTE VAN

Met kantoren in Boston, New York en Palm Beach, Rafanelli Events biedt een team van experts in event planning, ontwerp en productie. Hun specialiteiten includenon-profit fondsenwerving gala's, prive-feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Rafanelli Eventsprides itselfon herkennen van de behoeften van, en met respect vertegenwoordigt, een aantal van de meest succesvolle mensen, bedrijven en merken die er zijn. Als een smaakvolle, elegante evenement is wat je zoekt, zou een oproep toRafanelli Events uw eerste stap zijn.

Sociale Clout: 4,670+ Twitter-volgers; 3,810+ Facebook houdt

Twitter Handle: @RafanelliEvents

URL: rafanellievents.com

Tabel 6 Productie

BESTE VAN

Met de awards voor event en wedding planning fromthe Knot, WeddingWire.comandABC is een lijst, heeft tabel 6 Productions excelleerde met jarenlange ervaring in event planning. Of u nu gewoon een beetje begeleiding van uw intieme binnenplaats huwelijk of een full-scale productie uitgevoerd door hun team van experts nodig, ze hebben een pakket dat uw aangepaste behoeften suites. Ze hebben momenteel vier Amerikaanse hubs in Colorado, Florida, Georgia en Massachusetts, maar als het een bestemming bruiloft ervaring die je zoekt, zal Tabel 6 Productions werken met leveranciers die ergens in een vliegtuig, trein, boot of auto kan bereiken!

Sociale Clout: 2,415+ Facebook houdt; 1,560+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @ the6chicks

URL: table6productions.com

Boeiende zaken

BESTE VAN

Als “# 1 Wedding Planner” byWashington Magazine ninetimes, en met meerdere prijzen onder hun riem, Engaging Affairsis DC's go-to bron voor premier bruiloft planning. Zij geloven dat elk koppel de relatie is uniek, en ze zijn trots op het streven naar een engagement en een bruiloft dag die net zo origineel en onvergetelijk. Met een client geschiedenis die filmsterren, politici en professionele atleten omvat, deze bruiloft specialisten zijn er zeker van om u een ceremonie te brengen en all-around engagementexperience je niet snel zult vergeten.

Sociale Clout: 2,405+ Twitter-volgers; 1,145+ Facebook houdt

Twitter Handle: @engagingaffairs

URL: engagingaffairs.com

Yifat Oren & Associates

BESTE VAN

Met meer than15 jaar ervaring en veel lof van pers en collega's, hebben Yifat Oren en haar team van de detail-oriented experts terecht de status verdiend als een van de meest vooraanstaande, elegant-event coördinerende experts. Cuisine, bloemen, stof en locatie orkestratie behoren tot de vele arena's van de gebeurtenis die Yifat Oren & Associateswill feilloos te beheren. Met high-profile klanten, hebben ze een reputatie voor het herkennen van de individuele visionsand preferencesof hun klanten en het aanpassen van een evenement om die smaak te markeren ontwikkeld.

Sociale Clout: 2,335+ Facebook houdt; 1,185+ Twitter-volgers

Twitter Handle: @YOAproductions

URL: yifatoren.com

HJ Planners

BESTE VAN

Met een team van de partij planners, juridische professionals en ontwerpers, is er geen enkel aspect van uw Big Day thatHJ Planners kunnen niet coordinatewith schoonheid en evenwicht. Werk met een coördinator die uw unieke, individuele behoeften herkent en past uw verzoeken om alle van de vele ingewikkelde details van het plannen van uw evenement. Ondertussen kunt u achterover leunen, geniet van uw betrokkenheid en vertrouwen thatHJ Planners is net zo toegewijd aan en enthousiast over de planning van dit evenement als u over uw significante andere.

Sociale Clout: 1,060+ Facebook houdt; 320 + Twitter-volgers

Twitter Handle: @hjplanners

URL: hjplanners.com

Cozumel Wedding Planner

BESTE VAN

Uitgeroepen tot een ofDestination Weddings Magazine's “A-List Planners,” Cozumel Wedding Planner is de perfecte bron voor een ontspannen engagement en romantische bruiloft ervaring. Ze hebben een lijst van de beste verkopers op het eiland Cozumel verzameld en zijn er trots op om ze te presenteren aan u voor al uw bruiloft behoeften - uit het menu om de muziek. Met hun “zes eenvoudige stappen voor een sensationele Wedding” gids, het perfectioneren van elk detail van de ontvangst, repetitie en grote gebeurtenis is gemakkelijker dan ooit!

Sociale Clout: 1,045+ Facebook houdt

URL: cozumelweddingplanner.com

Foto bron: siteoffline.com