13 beste m4m-contactadvertentiesites (100% gratis proefversies)

23 mei 2019

13 Beste M4M contactadvertenties sites (100% gratis Trials)

9

Grindr

BESTE VAN

Grindr wordt vaak gezien als de homo-Tinder - de platforms werken in bijna exact dezelfde manier. Uw locatie wordt gebruikt om wedstrijden te vinden in uw buurt, en u kunt flirten, initiëren van een gesprek, en zelfs ontmoeten recht dan als je wilt. Grindr is verantwoordelijk voor miljoenen seksuele en romantische verbindingen, en u kunt de volgende zijn. Daarnaast Grindr helpt bij de ondersteuning van de LGBT-gemeenschap door het organiseren van evenementen en het uitvoeren van campagnes die de strijd tegen discriminatie en misbruik.

URL: https://grindr.com/

10

Horzel

BESTE VAN

Opgericht in 2011, Hornet is “waar de jongens aan te sluiten” en staat bekend als een “rudimentaire digitale huis voor de LGBTQ + gemeenschap.” De wereldwijde site is nu 25 miljoen sterk, en het innovatieve team is voortdurend bezig om nieuwe technologieën te Hornet te brengen en te verbeteren de gebruikerservaring. Hornet heeft ook originele inhoud, met betrekking tot onderwerpen als reizen, entertainment, lifestyle, en politiek. Download Hornet gratis via de App Store of Google Play, of gewoon aanmelden voor gratis via uw laptop.

load...

URL: https://hornet.com/

11

Gaydar

BESTE VAN

Gaydar is “de dating site voor homo's en biseksuele mannen overal,” en het team zegt dat ze je helpen “vinden jongens sneller.” Miljoenen mensen hebben zich aangesloten bij Gaydar en duizenden meer elke week een profiel aanmaken. U krijgt toegang tot Gaydar gratis, ongeacht welk apparaat je op, en je kunt een privé-gesprek in een-op-op berichten of met een grote groep in de forums. Voor nog meer plezier, Gaydar biedt haar eigen Gaydar Radio op Mixcloud, zodat u op storingen van Drew G., DJ Matt Bogard, James John, en zo veel andere kunstenaars kunnen luisteren.

URL: https://gaydar.net//

load...
12

GayMeeting

BESTE VAN

Gemaakt in 2003 door homoseksuele mannen voor homoseksuele mannen, is GayMeeting niet om winst te maken - het is allemaal over het helpen van mensen De site is zeer intuïtief, dus je zult in staat zijn om “het brengen van plezier en liefde aan de mensen over de hele wereld.” inhaken op de lay-out en functies maakt niet uit wat uw technische vaardigheden zijn. Om u te informeren over andere gebieden van de LGBT-gemeenschap te houden, GayMeeting heeft een nieuwspagina met dagelijkse artikelen die een verscheidenheid van onderwerpen dekken.

URL: https://gaymeeting.com/

13

Craigslist

BESTE VAN

Craigslist is waarschijnlijk een van de beroemdste advertenties websites, en niet alleen kunt u vinden huizen, auto's, meubels, elektronica, sportartikelen, en huisdieren, maar je kunt er ook aansluiting vrienden en data. Bijvoorbeeld, kunt u naar de gemiste aansluitingen sectie of de Mannen Op zoek naar Mannen sectie en het creëren van een post van je eigen of lees de tientallen berichten totdat één vangsten uw oog. Echter, houd uw hoede bij het gebruik van Craigslist - we hebben gezien te veel verhalen van mensen opgelicht of erger.

load...

URL: https://craigslist.org/

Op deze sites kunt u zoeken naar mannen die ook op zoek naar Mannen (blijf hier bij mij)

Het vinden van mensen die ook geïnteresseerd zijn in mannen nog nooit zo eenvoudig dankzij de 13 sites voor boven geweest. Ze hebben een aantal van de beste reputaties in de industrie, en ze zijn een aantal van de meest betaalbare. De bal is in uw hof nu, dus ga maken uw verhuizing!