13 schattige citaten over lesbische relaties (uit films, tv en het echte leven)

22 maart 2019

Relationship citaten voor lesbiennes zijn als relatie citeert voor iedereen - maar withmore girl-on-girl actie. Lesbische liefde is niet alles over de fysieke, dat wel. Sommige vrouwen hebben zich zeer diep, welsprekend, en zinvol sprak de emoties geïnspireerd door een geliefde partner. We wilden deze ontroerende woorden en oprechte momenten met u delen.

Onze dating expertscollected geestig, spunky, en schattige citaten utteredby of over lesbiennes in tv-programma's, films, en het echte leven. Van aanbesteding voor dom, deze woorden zijn er zeker van u glimlach te maken.

Laten we naar het! Hier zijn 13 van onze favoriete leuke lesbische relatie citaten:

load...

1. “Er is geluk, en dan is er liefde, en dan is er de voltooiing.” - Ellen DeGeneres, comedian

Ellen DeGeneres lijkt nooit opraken van de grappige dingen te zeggen, maar in dit citaat, ze draait sappig zoet als ze uitlegt hoe ze zich voelt over haar vrouw Portia de Rossi. Van het lachen en aanbidding, ze vullen elkaar aan.

Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia, hier afgebeeld op hun trouwdag.

Ellen en Portia maken enkele meisjes overal lachen, zucht, en wens voor een relatie die adorably lovey-dovey.

load...

2. “Ik was er voor Alex. Ze was wat ik aandacht besteed aan... Alles was gewoon achtergrond.”- Piper,‘Oranje is de Nieuwe Zwarte’

Slechte Piper. Ze is gevestigd op Alex als een mot aan een vlam in de “Oranje is de Nieuwe Black.” Hun verbinding, althans in de televisieserie, is vol passie, toewijding, en meer dan een beetje fysieke aantrekkingskracht. “Ik heb er voor Alex was”, zegt ze over hun criminele verleden. Of ze is 23 of 32, Piper Chapman valt moeilijk voor Alex Vause elke keer.

3. “Er is geen woord in onze taal die ons kan beschrijven. Hoe wij voor elkaar voelen.”- Sita,‘Fire’

In 1996, de film “Fire” wijst op een verboden relatie tussen twee getrouwde Indiase vrouwen. In dit citaat, Sita legt uit hoe hun relatie tart samenleving, recht en zelfs de taal, het instellen van hun bloed in brand.

4. “Zelfs als ik op mijn ergste, je altijd make me feel special.” - Tara, “Buffy the Vampire Slayer”

In “Buffy the Vampire Slayer,” Tara Maclay en Willow Rosenberg's liefdevolle relatie is gewoon te schattig. Van kaarslicht bekentenissen van liefde tot gevechten demonen deze heksen bringout het beste in elkaar.

load...

In 1999, de Buffy tv-serie geschokt kijkers byshowcasing een liefdevolle lesbische relatie.

In aflevering na aflevering, kan Willow altijd een manier om cheerTara up te vinden. Toen Tara vraagt ​​Willow: “Hoe doe je dat?” Willow glimlacht en antwoorden eenvoudig, “Magic.”

5. “Als je twee mensen kregen, kregen ze dezelfde apparatuur, en ze weten allebei hoe het te behandelen.” - Sheriff, de “L Word”

Van 2004 tot 2009 is “The L Word” tv-serie voorzien van een sprankelende blik op een groep van lesbiennes wonen in LA De show vaak behandeld met homofobie en seksualiteit met nuance en humor. In het seizoen een, aflevering 16, een sheriff trekt meer dan Tim Haspel en behandelt hem aan zijn theoryonhomosexuality.

Omdat homoparen hebben “hun apparatuur” met elkaar gemeen, zegt hij, ze weten hoe ze met elkaar te behagen. Thecop zich hardop af: “Hoe kan iemand van het andere geslacht te concurreren met dat?”

6. “Ik heb oneindig veel tederheid voor u, en ik zal mijn hele leven.” - Emma, ​​“La Vie d'Adèle”

In 2013, “La Vie d'Adèle” verkend een bloedstollende romance tussen twee jonge vrouwen. Emma, ​​een vrijdenkende lesbische met blauw haar, begint een liefdesrelatie withAdГЁle, en beide worden getransformeerd door de relatie.

7. “Het ding over Marina is dat wanneer zij zich richt op je, je voelt alsof je de enige die aanwezig bent.” - Francesca, “The L Word”

Marina Ferrer van Showtime's “The L Word” heeft gewoon dat gelijkspel over haar. Ze heeft meisjes rond haar vinger. “Het is haar geschenk. Ik weet niet kwalijk nemen voor verliefd op haar,”Francesca Wolff legt een verwarde Jenny Schecter, die er op dit moment gevangen in het web van smoorverliefd liefde.

8. “My Prince Charming is een prinses.” - Pinterest

Dit citaat komt tot ons uit de collectieve wijsheid van Pinterest. De stereotiepe “Prince Charming” is verouderd. Tegenwoordig weten we dat de liefde van je leven niet hoeft te laarzen en een kaasachtige grijns dragen.

Eat your heart out, Disney. Deze prinsessen redden zich van de toren.

Uw enige echte liefde niet hoeft te pop uit een prentenboek. Ze heeft alleen maar om je gelukkig te maken, en dat is charmant genoeg.

9. “Jij bent degene die ik kies. Mensen zou doden om je schoenen te vullen.”- Maureen,‘Rent’

Maureen Johnson en Joanne Jefferson, een high-gehard lesbisch koppel in het toneelstuk “Rent”, niet altijd met elkaar eens, maar hun passionele relatie duurt everyfight. Hoewel “zal er altijd zijn vrouwen in leer flirten met mij”, zoals Maureen zegt deze twee diva's zijn niet minder toegewijd aan elkaar.

10. “Ze is mijn grote voorbeeld, mijn reisgenoot, mijn meest betrouwbare bron van licht, mijn kracht.” - Elizabeth Gilbert, auteur

Trust auteur Elizabeth Gilbert, die schreef “Eat, Pray, Love,” om te komen met een citaat over haar lesbische relatie die het hart smelt. In coming out als homo en aan te kondigen dat ze verliefd geworden op Rayya Elias, haar beste vriendin van 14 jaar, Elizabeth sprak met emotionele eerlijkheid en passie. Rayya is “mijn meest vertrouwde vertrouwelinge. Kortom, ze is mijn persoon,” Elizabeth schreef in een Facebook-bericht.

11. “Ik wist niet hoe om niet met haar.” - Tig Notaro, comedian

Tig Notaro eindelijk besefte het belang van het huwelijk toen ze viel hals over kop met haar nu-vrouw Stephanie Allynne. Ze vertelde The Guardian Stephanie smolt haar tomboy hart. Samen sinds 2013, het koppel te verhogen tweeling en breng zoveel mogelijk tijd in elkaars armen.

12. “We zijn allebei 'het meisje' in de relatie. Dat is een beetje het punt.”- Pinterest

Bij heteroseksuelen proberen hun taal gelden voor lesbische liefde, ze missen het punt. Pinterest kwam met dit schoonheid van een offerte terug te dringen tegen rechte definities en geslacht archetypen. Sommige lesbiennes butch, sommige lesbiennes zijn vrouwelijk, en iedereen kan omgaan.

13. “Nee ringen, geen bruidsjurken. Misschien zullen we gekleed als kippen.”- Lily Tomlin, actrice

Actrice Lily Tomlin en scenarist Jane Wagener waren in hun jaren '70 tegen de tijd dat het homohuwelijk werd gelegaliseerd, zodat ze bekeken het idee van trouwen met een wrang gevoel voor humor, quipping ze kunnen verkleden als kippen op de grote dag.

Een actrice en schrijfster duo, hebben deze macht paar gewerkt en samen wonen sinds 1971.

Na 42 jaar samen, op New Year's Eve 2014, het paar uiteindelijk trouwden -waarschijnlijk niet gekleed als kippen.

Words to Live & Love Door

We hopen dat u deze citaten over lesbische relaties genoten. Van sentimenteel sassy, ​​deze beroemde lesbiennes offera regenboog van perspectieven op romance.Whether u wilt iets zoets te zeggen tegen je partner of gewoon snel een reden om te glimlachen, hebben onze 13 leuke lesbische citaten u altijd contact.