14 beste gratis gay-chatrooms (video, telefoon, live, apps)

3 februari 2019

Onze site is een gratis online bron die waardevolle inhoud en vergelijking diensten aanbiedt aan gebruikers. Om deze bron van 100% vrij te houden, een vergoeding ontvangen wij van veel van de vermeld op de site biedt. Samen met de belangrijkste geëvalueerde factoren, kan deze vergoeding van invloed zijn hoe en waar de producten worden weergegeven op de site (met inbegrip van, bijvoorbeeld, de volgorde waarin ze verschijnen). Onze site omvat niet het hele universum van het beschikbare aanbod. Editorial meningen op de site zijn strikt onze eigen en zijn niet aanwezig, onderschreven of door de adverteerders zijn goedgekeurd.

Adverteerders Disclosure

14 Beste Free Gay Chat Rooms (Video, Telefoon, Leef, Apps)

Een ander belangrijk ding om op te merken is Elite Singles is ongeveer quailty, niet kwantiteit. De site kan alleen 290.000 gebruikers, maar meer dan 80% van hen hebben een bachelor, master of doctor diploma van een hogere instelling leren.

load...

6. 321Chat

321Chat is een fantastische keuze voor homoseksuele mannen op zoek om te staken een gesprek met iemand like-minded, omdat ze een hele sectie gewijd aan deze singles.

321Chat is een go-to online bestemming voor gay singles, omdat de site is chatrooms alleen voor hen!

De sfeer is leuk, gastvrij en veilig, en of u op zoek bent naar vriendschap, een aansluiting, een datum, of zelfs een lange-termijn relatie, kan 321Chat u helpen bij het vinden.

7. Talk Met Stranger

Talk Met Stranger heeft tonnen van geavanceerde communicatie-instrumenten die het onderscheiden van andere chatrooms, inclusief foto's, video's, bijnamen, privékamers, anoniem chatten en mobiele bereikbaarheid. Selecteer uw favoriete chat room (Random, Mobile, Live, Anonymous, Stranger, Gay, etc.), en dan krijg je praten over!

load...

Beste Free Gay Video Chat Rooms (# 8)

In staat zijn om te zien en te horen iemand maakt een enorm verschil in de chats, en dat is waar onze favoriete gratis gay cam chat rooms van pas komen.

8. Random videochatten

Random videochatten maakt al uw dromen werkelijkheid met zijn vrije videochatten platform. Er is geen lange aanmeldingsprocedure of software-installatie, dus binnen een paar seconden, zult u in staat om een warme vriend te staken een dialoog met te vinden.

Beste Free Gay Phone Chat Lines (# 9)

Gratis gay chat lijnen zijn geweldig als je het horen van iemands stem, maar liever uw fantasie te gebruiken in termen van hoe ze eruit zien. Hier zijn onze twee favorieten:

9. HardlineChat

Of je nu in de rij bij Starbucks, wandelen uw hond, of opknoping uit bij de lokale pub, kunt u ton van homoseksuele jongens te ontmoeten op de weg met HardlineChat.

HardlineChat is een fantastische gay chatroom omdat ze tekst, foto's, video en telefoon te combineren.

load...

Deze gay chat-applicatie neemt ook dingen naar het volgende niveau met hun unieke geïntegreerde foto- en video-platform.

Beste Free Gay Sex Chat Rooms (# 10-11)

Soms mensen willen gewoon seks, en u kunt naar de nitty-gritty met de twee chatrooms hieronder te krijgen.

10. GayPage

Strikt alleen voor volwassenen, GayPage is een live gay sex chat room die je verbinding kunt maken met duizenden willekeurige homoseksuele mannen, biseksuele mannen, en zelfs hetero mannen. Plus, het is volledig gratis te proberen!

11. Chaturbate

Chaturbate (let op de woordspeling?) Heeft een aantal van de meest complete gratis kenmerken van een gay sex video chat room, zoals popup kamers, forums, classifieds, lid pics, en geavanceerd zoeken.

Beste Gratis Live Gay Chat Room (# 12)

Op onze go-to gratis gay live chat room, kunt u luisteren naar homo jongens praten in real time en krijgen dat flirterige scherts gaat meteen - en u hoeft niet een cent uit te geven.

12. IHeartGuys

Naast het gebruik van de iHeartGuys Live Gay video chat functie één op één, dan kunt u ook gebruiken voor groepen. De site heeft ook een blog dat sommige van hun heetste gebruikers en hun belangen belicht.

Beste Free Gay Chat Apps (# 13-14)

We ontvet het web en vond, naar onze mening, de twee bovenste gratis online gay chat apps. Hier vindt u meer informatie over elk:

13. Grindr

Grindr werd opgericht in 2009 en is waarschijnlijk de meest bekende en populaire gay gratis chat-app - met meer dan 10 miljoen downloads, 5 miljoen actieve maandelijkse gebruikers in 192 landen, en een 3,6 star rating op Google Play.

Een van de meest populaire gratis gay chat apps, Grindr heeft meer dan 5 miljoen leden in 192 landen.

14. Hornet

Onze experts zoals Hornet omdat ze een homo webchat app voor gezelligheid en dating. De aanmeldingsprocedure (via de App Store, Google Play, Facebook, Google+, of de site) duurt slechts een paar seconden, en de locatie-gebaseerde matching zal u helpen om een praatje met iemand waar je ook bent.

Get Your Chat On!

Zoals u kunt zien, hebben chatrooms veel in de afgelopen decennia sterk veranderd. Er zijn een heleboel opties die er zijn voor homoseksuele mannen, en we hebben teruggebracht het beste van het beste - van video naar de telefoon en uit de tekst om te wonen of anoniem, en zo veel meer. Het volgende deel is aan jou!