15 beste gratis black gay dating-apps en -sites (2019)

11 mei 2019

15 Beste Gratis Black Gay Dating apps en sites (2019)

10

Grindr

BESTE VAN

Grindr, ook wel “de homoseksuele Tinder,” is verkrijgbaar in 196 landen en heeft 27 miljoen gebruikers, en tellen. Het wordt ook wel de Best Mobile Dating App door tal van media en bedrijven, waaronder de iDate Awards. Aan te passen met iemand, je allebei naar rechts vegen op elkaar. Dan messaging is ingeschakeld. Als je niet van de persoon, veegt u naar links. The Grinder team is ook nauw betrokken bij de LGBTQ gemeenschap, bestrijding van discriminatie met zijn Grindr voor de gelijkheid campagnes.

URL: https://www.grindr.com/

11

Tinder

BESTE VAN

Tinder is één van de meest innovatieve dating apps in de industrie, omdat het begon het hele vegen fenomeen. Vandaag de dag, Tinder heeft geleid tot een totaal van 20 miljard wedstrijden, en het vergemakkelijkt 1,6 miljard swipes per dag en 1 miljoen data per week. Dit is wat Salomo Jackson te zeggen had over Tinder in zijn Google Play beoordeling: “Dit is echt een geweldige app voor het voldoen aan de lokale singles. Zijn niet tegenkomt die bots of nep-profielen, dat is erg aardig. Ook zeer gebruiksvriendelijk. Al met al, zeker deze app een 11 geven van de 10!”

load...

URL: https://tinder.com/

12

OkCupid

BESTE VAN

Opgericht in 2004, OkCupid is een van de zeldzame dating sites / apps die volledig gratis sinds de oprichting is geweest, en het team belooft om het op die manier, zolang het bedrijf bestaat te houden. U kunt een aantal extra features te kopen, als een profiel boost, maar je hoeft niet om dat te doen te vinden en te communiceren met een lucifer. Een ander ding dat echt indruk singles over OkCupid is zijn geslacht en seksuele geaardheid opties. Je hoeft niet alleen maar aan de stok met homo's als je niet wilt. Andere opties zijn homoflexible, biseksuelen en verhoor.

load...

URL: https://okcupid.com/

13

Golf

BESTE VAN

Surge zegt: “de keuze is aan jou,” en belangrijkste doel van de app is om niet etiketten te zetten op zijn 3,5 miljoen gebruikers. Het maakt niet uit als u op zoek bent naar Mr Right of Mr Right Now - Surge kan je helpen. Gebruikers van de app zijn zeer actief, het verzenden van meer dan 10 miljoen gesprekken per maand, en u kunt uw profiel privé-modus, dus alleen de jongens die je leuk kunt u zien in te stellen. Dit zal helpen beperken uw opties.

URL: http: //www.surgeapp.co/

14

Horzel

BESTE VAN

Hornet is “waar de jongens aan te sluiten.” De gay dating app en sociaal netwerk gelanceerd in 2011 en is uitgegroeid tot een user base van 25 miljoen. Dat is deels omdat Hornet gebruikt zijn eigen unieke matching technologie om gay singles koppelen. Niet te vergeten Hornet heeft een bekroonde blog dat alles van gay dating en nieuws over sociale rechtvaardigheid kwesties behandelt.

load...

URL: https: //hornet.com/

15

SCRUFF

BESTE VAN

Of u geïnteresseerd bent in lokale of internationale gay dating bent, heeft SCRUFF u gedekt. De app zegt dat alle 12 miljoen van zijn gebruikers zijn echt, niet bots, en de basis-en geavanceerde zoekfilters kunt u leiden tot echte verbindingen. SCRUFF neemt ook uit naar het volgende niveau door het aanbieden van evenementen, zoals feesten, festivals, en trots parades. Android- en iOS-gebruikers kunnen SCRUFF gratis downloaden via de bijbehorende app stores.

URL: https: //www.scruff.com/

Dankzij deze Black Gay dating sites en apps, vinden van een naald in een hooiberg is Mogelijk

Dating kan hard genoeg zijn zoals het is, maar als je een minderheid bent, kan het voelen alsof je veel meer hindernissen om te springen. Online dating is een geweldige oplossing voor dat probleem, met name de 15 dating sites we net verteld over. Dat naald (aka die ene speciale persoon) is die er zijn, en deze sites zijn hier om u te helpen het te vinden (aka hem of haar).

Foto bron: cassiuslife.com