15 beste gratis online speed dating -sites en -games (2019)

9 juli 2019

Onze site is een gratis online bron die waardevolle inhoud en vergelijking diensten aanbiedt aan gebruikers. Om deze bron van 100% vrij te houden, een vergoeding ontvangen wij van veel van de vermeld op de site biedt. Samen met de belangrijkste geëvalueerde factoren, kan deze vergoeding van invloed zijn hoe en waar de producten worden weergegeven op de site (met inbegrip van, bijvoorbeeld, de volgorde waarin ze verschijnen). Onze site omvat niet het hele universum van het beschikbare aanbod. Editorial meningen op de site zijn strikt onze eigen en zijn niet aanwezig, onderschreven of door de adverteerders zijn goedgekeurd.

Adverteerders Disclosure

15 beste gratis online “Speed ​​Dating” Sites & Games (2019)

Wanneer u een pauze van de online dating scene te nemen, Pas uw rug heeft daar ook. Het bedrijf organiseert zijn eigen exclusieve evenementen aan de leden aan te moedigen om van aangezicht tot aangezicht en kijk of de chemie is echt daar te ontmoeten.

load...

2. LightningSpeedDating.com

LightningSpeedDating.com is een populaire singles event organisator en directory. Niet meer dan 40 personen kunnen deelnemen aan elk event (20 mannen en 20 vrouwen), en u op “momenten aandeel in zes minuten” met uw andere geslacht krijgt. LGBT singles, maak je geen zorgen, dat wel. Lightning Speed Dating zojuist aangekondigd evenementen die specifiek zijn voor deze gemeenschap - evenals een aanstaande app waar u kunt de input van uw sympathieën en antipathieën over uw data in real time en ontvang compatibele wedstrijden diezelfde avond.

Het kost $ 20 voor elk evenement, maar je kunt krijgen uit te betalen wanneer mensen tickets voor anderen te kopen om een ​​evenement bij te wonen.

load...

3. SpeedDatingCupid.com

De eerste op onze lijst dat is strikt een dating site, SpeedDatingCupid.com brengt de sensatie van in-persoon speed dating op het internet. Zelf aangeprezen als een van 's werelds grootste speed dating websites in de Verenigde Staten, Speed Dating Cupido ziet 85% van de nieuwe bezoekers per dag aanmelden en heeft een slagingspercentage van vier en een half sterren.

Het duurt slechts een minuut te registreren, en het is vrij om een ​​profiel aan te maken, blader deelnemers naar geslacht, leeftijd, en de locatie, maken Vriend en Hot lijsten en stuur onbeperkt virtuele winks en één initiële boodschap.

4. RoundHop.com

RoundHop.com prat op dat u kunt “meet 10 singles in een uur zonder het verlaten van uw huis,” en als dat klinkt als iets dat in jouw straatje, overwegen om de site te proberen. Immers, het is gratis.

load...

RoundHop brengt de sensatie van offline speed dating op het internet, en de site zal helpen te voldoen aan 10 singles elk uur.

Een ander aspect van RoundHop dat we willen is elk lid wordt geverifieerd via Facebook en LinkedIn, zodat je niet hoeft te maken over schilferige mensen of potentiële oplichters. Het proces is eenvoudig als goed - alles wat je hoeft te doen is iemand die een thumbs-up als ze uw aandacht te trekken. Als ze zich op dezelfde manier, zal RoundHop uw contactgegevens uit te wisselen. “Wij brengen mensen samen via online video-speed dating. Het werkt net als gewone speed dating in een restaurant. Het enige verschil is dat je niet hoeft te reizen naar de locatie om deel te nemen aan de speed dating evenement “, zegt Aditya, oprichter van Roundhop.

5. SpeedDate.com

Volg de drie stappen en dat is alles wat er nodig is om de slag te gaan op SpeedDate.com. Ten eerste, een beschrijving van de aard van de persoon die je geïnteresseerd bent. Ten tweede, beginnen live-chat met hen. Last, voert u de verbinding als je het gevoel chemie. SpeedDate belooft u zult in staat zijn tot en met 15 singles voor elk uur iemand via de site te ontmoeten. Oh, en kun je je portemonnee weg, omdat je hier niet nodig.

6. FriendFin.com

Het registreren en het vinden van wedstrijden op FriendFin is vergelijkbaar met andere speed dating websites, maar het platform heeft een paar unieke eigenschappen die maken dat hij opvalt. Naast het feit dat 100% (geen verborgen kosten zullen later in het proces kruipen op u), kunt u chatten met behulp van audio en video, evenals sync-up van uw Facebook-profiel om nog meer te vinden FriendFin.com gebruikers. Of uw doel is een nieuwe vriendschap, een toevallige datum, serieuze relatie, of een levenslange huwelijk, FriendFin wil u helpen dat doel te bereiken.

7. OnlineAndSpeedDating.com

De missie van OnlineAndSpeedDating.com is om singles in de VS, het VK Canada en Australië te verbinden met speed dating evenementen, locaties, en providers in hun gebied. Surfen is helemaal gratis, en de informatie die de site geeft u ook de leeftijden en geslachten van de aanwezigen en hoeveel het gaat kosten, met kortingen regelmatig aangeboden.

8. HalalSpeedDating.com

HalalSpeedDating.com streeft ernaar om singles te krijgen “trouwde met de Halal manier snel.” De Halal mentaliteit is dat islamitische mannen en vrouwen gaan op zoek naar een man of vrouw in een respectabele manier en op een traditionele manier zoals hun grootouders zou hebben.

Halal Speed ​​Dating is gewijd aan moslim singles die willen hun eeuwig partner in een traditionele, maar snel, weg te vinden.

Nadat u zich aanmeldt, dat is vrij om te doen, zult u uw gegevens in te vullen, zal het team je profiel bekijken, en dan zul je worden verzonden een uitnodiging voor een matchmaking event. Tot 100 mensen wonen Halal Speed ​​Dating evenementen (gelijk verdeeld naar sekse), en vrouwen moeten een chaperonne met hen die een familielid mee te nemen. Mannen en vrouwen zijn in staat om één-op-één te spreken, maar contact op met informatie voor de twee partijen zullen worden uitgewisseld via de chaperone en de site.

9. Pre-Dating.com

Pre-Dating.com werd gelanceerd in 2001 en werd al snel een van de meest bekende speed dating directories. Het bedrijf heeft maandelijks evenementen in meer dan 70 steden in de Verenigde Staten en Canada en is verantwoordelijk voor meer dan 5 miljoen speeddates en tellen.

Evenementen worden gehouden in een chique restaurant of bar in uw omgeving - en met mensen in de gewenste leeftijd en uw voorkeur interesses. Je gaat door een reeks van zes minuten face-to-face pre-data in één nacht, en sinds de pre-Dating heeft een 70% match rate, de kansen van de vergadering een speciaal iemand in uw voordeel. Het is gratis te vinden en meldingen te ontvangen over evenementen, en als je niet een van de deelnemers wilt, uw volgende evenement is op hen.

10. Mingle2.com

Mingle2.com behoort tot de top gratis online dating services, en als speed dating is wat je wilt, kan deze site is het aan u geven. Mingle2 zegt dat het duurt slechts 30 seconden om een ​​account aan te maken en te voldoen aan iemand like-minded, en met miljoenen leden, heb je een heleboel opties gekregen. Iets anders het vermelden waard is het team bewaakt de site voor inactieve of valse profielen, zodat u meer tijd besteden aan wedstrijden en minder tijd zorgen te maken over uw veiligheid.

“Ik ben nu in een prachtige relatie. Dank je wel, Mingle2! De site is zo makkelijk te gebruiken, en er zijn tal van mensen die willen chatten “, zegt Jeff, een voormalige Mingle2 gebruiker uit Phoenix, Arizona.

Beste Gratis Online Speed ​​Dating Games (# 11-15)

Bij het online en offline dating je hebt naar beneden (geloof ons, het kan iedereen overkomen), dat is waar online speed dating spelen van pas komen. U kunt een onderbreking van uw frustraties (data die te laat zijn, onverenigbaar zijn, of gewoon raar, etc.) nemen, hebben een aantal stress-vrij plezier, en zelfs het verbeteren van uw dating vaardigheden.

11. Het wijden zich Spelen Speed ​​Dating

Verslavend Games is een online gaming site met een enorm bereik - meer dan 10 miljoen unieke bezoekers per maand. Het bedrijf, waarvan de speed dating spel is een go-to onder de fans, als meer dan 9 miljoen van hen te hebben gespeeld sinds het in 2008 gelanceerde Als je goed in het beantwoorden van een spervuur van vragen zijn, zoals “Hou je van Kurt Cobain of Mozart ?”dit kan het spel voor jou.

12. Een Game Speed ​​Dating

Het doel van AGame.com's speed dating spel is om zo veel data mogelijk in een recordtijd te krijgen. U vindt de pijltjestoetsen te gebruiken om uw antwoord te kiezen, en je wilt zoveel mogelijk juiste antwoorden te krijgen als je kunt voordat de zoemer klinkt.

AGame.com's speed dating spel vereist dat je zoveel data als je kunt binnen een bepaalde tijd te krijgen.

Als u een korte inleiding wil vóór het begin van het spel, die we zouden aanbevelen, AGame.com biedt een zeven minuten durende video direct onder de beschrijving.

13. GaHe Speed ​​Dating 2

Speed Dating 2 is de volgende aflevering in GaHe.com's speed dating serie. Om het spel te spelen, zul je je naam, leeftijd en geslacht in te voeren, en dan met het toetsenbord om uw opening lijnen en onderwerpen van gesprek te kiezen. Speed Dating 2 heeft een 84% waardering onder de gebruikers, dus we denken dat je ervan genieten, ook.

14. Didigames Disney Princess Speed ​​Dating

DidiGames.com heeft een virtuele speed dating avontuur , waar je bij een Disney prinses probeerde haar droomprins te vinden. Of u Elsa van “Frozen” Belle komen uit “Beauty and the Beast”, of Rapunzel uit “Tangled”, bent u zeker om plezier te hebben.

Liefde Disney en speed dating? Dan is de Disney Princess Speed ​​Dating spel op DidiGames.com een ​​goede keuze, naar onze mening.

Hier is hoe Disney Princess Speed ​​Dating werkt als volgt: Als je van de manier waarop de prins is het beantwoorden van uw vragen, dan beginnen met hem daten. Als je dat niet doet, gaan naar de volgende.

15. BoardGameGeek Speed ​​Dating

BoardGameGeek's speed dating spel is een beetje anders dan de anderen op deze lijst - zoals u met anderen te spelen (3-6 personen), hebben een langere termijn (40 minuten), en het gebruik van kaarten in plaats van alleen het toetsenbord.

De instructies voor het spel leest, “Elke speler heeft 12 kaarten in de hand: zes met vrouwelijke kenmerken en zes met mannelijke kenmerken. De belangrijkste speler voor de turn selecteert drie kaarten uit zijn hand en legt ze naar beneden, het beschrijven van zijn karakter - bijvoorbeeld voor een mannelijke personage: “oorlogswapens collector, brengt zijn vakantie in Kazachstan, houdt van films over gladiatoren.” Dan elkaar speler moet drie kaarten uit zijn hand te selecteren en te overtuigen van de belangrijkste speler die zij (of hij) is zijn beste match. De belangrijkste speler kiest vervolgens de winnaar aan de beurt is.”

Get Your Speed ​​Dating & Speed ​​Gaming On!

De speed dating scene in “The 40-Year-Old Virgin” is bedoeld om de draak steken met de activiteit en entertainen kijkers, dus als je echt wilt weten wat het is, probeer een aantal van de sites en games boven vandaag. Speed ​​dating is alles over tijd, nietwaar? En je hoeft niet wilt niets van verspillen!

Foto bronnen: thefun.singles, youtube.com