3 belangrijke dingen om te onthouden wanneer je relatie is veranderd

24 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ik las onlangs dat Nicholas Sparks scheiding aanvroeg na 25 jaar huwelijk. Hij en zijn vrouw hebben meerdere kinderen samen, en hij heeft haar vaak genoemd als inspiratie voor zijn romans.

Van buiten optredens, leken ze net als de perfecte koppel. Wat ik denk dat hun scheiding vertegenwoordigt is dat zelfs de meest in-sync koppels uit elkaar kunnen groeien.

De vraag is: wat kan worden bereikt om je relatie te gaan en groeien wanneer kwesties beginnen duiken in de richting van problemen te houden?

load...

Er zijn verschillende dingen die gedaan kunnen worden als beide partners willen de relatie te laten werken.

1. Communicatie is de sleutel

Ik heb vaak meegemaakt dat de grootste eigenschap meest succesvolle koppels eerbetoon aan de lange levensduur zich respectvol is uit te drukken.

Realistisch, zullen geen twee mensen ooit over alles eens. De meningsverschillen zijn onvermijdelijk, maar met elk gevecht komt er een keuze:

Hebben beide mensen zorg genoeg om dingen uit te werken of te stampen weg te houden van een aanhoudende wrok? Kan debatteren plaatsvinden binnen een evenwichtige omgeving waar elkaars punten hun recht kunnen komen, of koppigheid en onwil om compromissen te sluiten naar het spel van de dag?

load...

Soms zijn de wonden zijn gewoon te diep voor een akkoord, maar de communicatie is de nummer een sleutel tot succes in relaties. Het duurt twee sterke persoonlijkheden om vreedzaam agree to disagree en doorgaan zonder het vernietigen van wat ze hebben opgebouwd.

Andere relatie killers zijn het bewaren van geheimen of ronduit liegen, maar dat zijn onderwerpen voor een later artikel.

2. Het is mogelijk passie reignite in de slaapkamer

Wanneer fysische chemie ontploft tussen een man en een vrouw, wordt het een krachtige reden om samen te zijn, maar zeker niet de enige.

Maar intimiteit moet deel uitmaken van de vergelijking of dingen uit elkaar zal vallen. Het is gewoon een bekend feit.

Als de dingen afdwalen, denk terug naar wat leidde tot uw fysieke belangen te beginnen.

Voor de man, misschien was die glimlach of bepaalde curve van haar lichaam en hoe het eruit zag in uw favoriete jurk. Voor de vrouw, misschien was de manier waarop hij droeg zijn pakken en liep gerust zijn dat je warm gemaakt.

load...

Misschien was het de adrenaline rush als je twee hielden elkaars handen vast, knuffelde of kissed.Whatever het was, het werkte en trok jullie samen -powerfully.

Dit alles gezegd hebbende, mensen verschijningen niet veranderen na verloop van tijd (duh), maar dat betekent niet dat je kan het niet helpen elkaar verblijf aantrekkelijk. Als één of beide van u te zwaar is, gaan samen naar de sportschool, dieet samen en ondersteuning eetgewoonten tijdens de maaltijd. Elkaar helpen jurk goed en blijf op de fysieke hygiëne.

Ook, en dit is enorm, maak tijd voor intimiteit ondanks werk en gezin nodig heeft - en dat betekent samen reizen zonder kinderen op sleeptouw of inchecken in een hotel al was het maar voor een nacht.

Breng terug periodes dat gevoelens van hoe het was toen je begon uit weer op te rakelen. Immers, beide van jullie zijn nog steeds dezelfde persoon als toen je voor het eerst ontmoet.

De belangrijkste redenen waarom ik hoor paren verliezen hun lichamelijke intimiteit houdt emotionele wrok of laten zich fysiek te gaan. Beide kunnen worden opgelost door de vernietiging van momenten voor eerlijke communicatie en een bereidheid om elkaars uiterlijk te helpen.

3. Dating stopt niet na verloop van tijd

Hier is een ander item Ik zie koppels worstelen met: het verlies van opwinding.

Weet je nog toen je voor het eerst ontmoet en je kon niet wachten tot die volgende telefoontje, tekst, diner uitnodiging of intiem moment? De gedachte van samenkomsten was altijd iets wat je keek uit naar en gekoesterd. Het was magisch en spontaan.

Toen kreeg het leven in de weg. Kinderen, huisdieren, vrienden, werk eisen en familie begon vermenging met uw tijd samen. Voor je het wist, de jaren gingen voorbij en de magie was verdwenen.

Hier is het ding: laat dit niet gebeuren.

Makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Niet echt.

Het antwoord is om altijd te maken met elkaar nummer één. Periode.

En dit betekent altijd het maken van tijd voor datum nachten, het sluiten van de deur van de slaapkamer en tijd doorbrengen samen alleen. Zet de telefoon, iPad, televisie en andere elektronische gizmo stelen van uw relatie en zich concentreren op elkaar.

Zet de kinderen en huisdieren naar bed, en vergeet niet dat je hier was voordat ze waren. Geniet van dat feit!

Nogmaals, doe uw uiterste best om hernumber te maken. Dating was een tijd om naar uw significante andere de meest intieme details te kennen en moet een continu proces zijn. Het moet geen kwestie niet stoppen als je bij elkaar in de week, maand bent of het aanbreken van een 50-jarig bestaan.

Het is altijd triest als twee verliefde mensen uit elkaar te splitsen. Het gebeurt, maar consistente inspanning van zowel kunt de relatie gaande te houden als er een wederzijds verlangen is er.

Is je relatie bewegen in verschillende richtingen? Bericht ons hieronder en we zullen proberen ons best om uw zorgen te beantwoorden.

Foto bronnen: theotherhubby.wordpress.com, huffpost.com, hbo.com,
Thecarconnection.com