3 manieren waarop de legalisatie van het homohuwelijk je liefdesleven zal beïnvloeden

10 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Een grote overwinning opgetreden voor de homoseksuele gemeenschap op vrijdag 26 juni, 2015: The Supreme Court homohuwelijk gelegaliseerd landelijke, eindelijk het verlenen van ons onze grondwettelijke recht op legaal trouwen onze partners.

Deze mijlpaal actie viel samen met de Gay Pride festiviteiten in de Verenigde Staten en echt geeft ons reasonto vieren. Het is een mooi ding om deze getuige in ons leven na al de strijd die we hebben doorstaan ​​vechten voor homorechten.

Dit monumentale stap toont de progressieve beweging die we hebben gemaakt om de erkenning en acceptatie van de geldigheid en de legitimiteit van onze relaties te krijgen nadat ze een gemarginaliseerde groep zo lang in onze westerse samenleving.

load...

We hebben nog een lange weg te gaan met het verminderen van discriminatie en andere onrechtvaardigheden die gericht zijn op onze gemeenschap, maar deze beslissing is de game-changer we allemaal hartstochtelijk vechten voor bij het zoeken naar gelijkheid. Juicht aan iedereen in de geschiedenis die heeft bijgedragen aan deze glorieuze prestatie.

Hier zijn 3 manieren om de legalisering van het homohuwelijk gaat om je liefdesleven te veranderen:

3. U hebt een nieuwe mijlpaal te verheugen ons op

We zijn allemaal gesocialiseerd en verzorgd in onze cultuur om te trouwen, maar als homoseksuele mannen en vrouwen, werden onze relaties nooit bevestigd of gegeven geloofwaardig of de waarde.

load...

Als zodanig, we misten rolmodellen, sjablonen voor gezonde relaties en mijlpalen of rites de passage die ons geholpen onze reis op het vinden van een partner en het opbouwen van een duurzaam partnerschap dat uiteindelijk zou leiden tot het huwelijk.

Veel mensen in de LGBT-gemeenschap dacht dat huwelijk werd nooit gaan worden in de kaarten voor hen, zodat ze nooit streefde naar het. Met deze belangrijke beslissing, alles is nu mogelijk.

Velen van ons had nooit gedacht dat het huwelijk nooit zou gaan worden in de kaarten voor ons, zodat we nooit streefde naar het.

Onze wereldbeelden en gedachten van wat mogelijk zou kunnen zijn nu geschud, en we hebben de mogelijkheid om co-creëren met onze partners de ideale visie voor een wettelijk erkend partnerschap dat nooit ons voor werd geboden.

2. Je moet je echte gevoelens over Commitment Adres

Voor sommigen van ons in de gemeenschap, dit is een tijd van opwinding. Voor anderen kan het een stressvolle overgang naar omarmen van een nieuwe levensstijl keuze die nooit voor ons beschikbaar voor was, zoals gebruikelijk is bij elke vorm van verandering.

load...

Het kan sommige paren dwingen aan te pakken langdurige relationele problemen of hun gevoelens over betrokkenheid en hoe dit eruit ziet nu dat het huwelijk is een haalbare optie is dat ze nooit gedacht dat mogelijk was of had om na te denken over voordat.

Het is mijn hoop dat de legalisatie van het homohuwelijk nu zal helpen om meer duurzaamheid in homoseksuele relaties als van hetzelfde geslacht de liefde is nu bevestigd en geaccepteerd.

Het is mijn hoop dat de legalisatie van het homohuwelijk nu zal helpen om meer duurzaamheid in homoseksuele relaties als van hetzelfde geslacht de liefde is nu bevestigd en geaccepteerd.

Ik hoop dat dit leidt tot een verschuiving in ons vermogen om onze gevoelens voor onze vriendjes / vriendinnetjes en partners uit te drukken in de publieke belangstelling en dat we kunnen beginnen meer vrij in onze openbare uitingen van genegenheid te worden met meer de hand-holding in openbare gelegenheden, in staat te kussen in het openbaar op een manier die onze heteroseksuele collega's in staat zijn om voor lief nemen zijn geweest.

1. Uw relatie kan net zo “Normal” als een heteroseksuele

Schande zal verminderen, homofobie zal afnemen, de coming-out proces zal minder pijnlijk en moeilijk zijn en op een punt waar het niet eens een probleem, omdat zijn homo is om zo “normaal” als heteroseksueel is - en het is niet beschouwd als een variant of “alternatieve levensstijl.”

Schande zal verminderen, homofobie zal afnemen, de coming-out proces zal minder pijnlijk en moeilijk zijn en op een punt waar het niet eens een probleem, omdat zijn homo is als “normaal” te zijn als heteroseksueel is.

Het landschap van gay dating en relaties is nu aan het veranderen. Of je nu single en dating of reeds bent in een relatie, kan het nuttig zijn om na te denken en te bespreken met jezelf of je partner wat dit allemaal betekent:

  1. Wat betekent het huwelijk voor u betekenen?
  2. Wat zijn uw verwachtingen van het huwelijk? Zijn ze verschillend of hetzelfde als wat je had voor relaties voordat?
  3. Als u alleenstaand bent, zul je het huwelijk toe te voegen aan uw persoonlijke wensen voor een partner? Is het huwelijk een verhandelbaar of een niet-onderhandelbare behoefte aan u? Zal dit invloed op uw screening van dating vooruitzichten voor wie u achten als een geschikte partner?
  4. Hoe gaat u nu dat homoseksuele relaties meer gelegitimeerd zijn dan ooit tevoren met de legalisering van het homohuwelijk te voeren uw dating leven? Wil je meer open en expressief, of zal uw stijl als het altijd heeft?
  5. Als u bent gekoppeld, wat is uw visie voor een ideaal huwelijk? Co-creëren dit als een team met je partner en het te laten gebeuren. Begin dit imaging proces als u alleenstaand bent en werken om het manifest tijdens uw dating reis te maken.

Gelieve te posten uw gedachten en opmerkingen over de impact u denkt dat de legalisatie van het homohuwelijk kan hebben op je gay dating levensstijl en praktijken. Hoe kan het invloed hebben op de homo-gemeenschap als geheel en aanpassing van de maatschappij om de hervorming van het huwelijk instelling? Laten we het gerecht!

Foto bronnen: EntertainThis.USAToday.com, NYPost.com, Content.Time.com, Columbian.com.