3 veel voorkomende lesbische datingmythes ontkracht

8 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Toen ik dat deed onderzoek voor dit artikel, één woord mij opviel: seks. Het toonde overal. Zelfs met de recente ontwikkelingen in de maatschappelijke acceptatie van de LGBTQ gemeenschap, is het internet nog steeds geobsedeerd door wat er beneaththe vellen tussen lesbische paren.

Echter, toen ik mijn lesbische vriendinnen en behandeling van de patiënten te praten, hoor ik een ander verhaal dan de de zoekresultaten te vertellen. We rangschikken sex zo belangrijk in onze relaties, maar het is zeker niet de centrale bepalende element in ons leven. Op deze manier, lesbische koppels zijn niet anders dan hetero koppels. En toch populair perceptiontakes een hyperseksuele oog van twee vrouwen together.This kan frustrerend zijn voor veel lesbianswho net willen dat hun relaties geaccepteerd, maar bevinden zich op het verkeerde einde van een fetisj.

load...

Bottom line: de liefde is liefde. Om de stereotypen die er tegen te gaan, ga ik drie gangbare mythes over lesbische love.If u wilt dat de waarheid, lees dan verder aan te pakken.

Mythe # 1: lesbische relaties duren niet

Ik kan deze mythe met slechts één woord te lossen: wat. Sommige lesbische relaties niet duren. Sommigen doen. Gelovigen van deze mythe zou kunnen veronderstellen dat, zonder een man, is een lesbische relatie gebonden te storten in zichzelf, maar dat is gewoon verkeerd.

Lesbische liefde is net zo waarschijnlijk zo recht liefde duren.

Jarenlang heb ik in het hele land ten dienste van de lesbische gemeenschap gereisd, en het is echt geweldig om zo veel liefdevolle lesbische paren die samen door de jaren heen hebben verbleven, het overwinnen van sociale druk, zoals verstoting, geheimhouding of afkeuring binnen de familie te ontmoeten.

load...

Luister: Er is niets inherent gebrekkig in lesbische relaties, en recht relaties zijn niet superieur.

Immers, het aantal echtscheidingen in de rechte gemeenschap heeft schommelde rond de 50% ofmarriages tientallen jaren. Zelfs zonder wettig huwelijk, ik betwijfel of onze gemiddelde is veel erger!

De mensen die het bestendigen van deze mythe over lesbische stellen probablydon't weet ieder lesbiennes en verkeerd beoordelen hun hart. Het is net zo onzinnig als zeggen “Straight relaties niet duren.”

Mythe # 2: lesbische relaties met biseksuele vrouwen zal niet lang

De maatschappij heeft de neiging om bisexualswith schadelijke mythen verkijken over hun karakter. Ik ben schuldig aan deze bias geweest, ook. Omdat ze kritiek van zowel homo en hetero mensen worden geconfronteerd gelijk, zie je niet veel uit en trots biseksuelen of pansexuals.

In werkelijkheid, meer mensen te identificeren als biseksueel dan ze homo of lesbisch te doen, dus als je een lesbisch paar men zien of beide kon eigenlijk biseksueel zijn. Terwijl lesbiennes slechts 1% tot 2% van de bevolking, recente studies vertellen ons maar liefst 16% van de Amerikanen niet te identificeren als heteroseksueel of homoseksueel, maar ergens tussenin (kun je meer over biseksuele statistieken en stereotypen hier lezen ). In feite is een groeiend aantal jonge mensen zien seksualiteit in termen van een spectrum.

load...

“Ik ben neer met elke volwassene - iedereen boven de leeftijd van 18 jaar, die is te danken aan me houdt. Ik heb geen betrekking hebben op het zijn een jongen of meisje, en ik heb niet aan mijn partner hebben betrekking op de jongen of meisje.” - Miley Cyrus, singer / songwriter

En toch sommige mensen nog steeds het gevoel minachting voor biseksuelen en hun onvermogen om een ​​kant te halen en daar te blijven. Mensen die heen en weer zwaaien naar believen - beroemde voorbeelden zijn Lindsay Lohan, Drew Barrymore, Angelina Jolie, en Anne Heche - worden bekritiseerd als Hun relaties worden afgedaan als experimenten en hun aantrekkingskracht verminderd tot louter nieuwsgierigheid “hasbians.”.

Vergeet het stereotype. Biseksuelen zijn niet alle promiscue, verward, slap sex duivels. Een stabiele, vaste relatie - net omdat ze zich aangetrokken tot beide geslachten, betekent dat ze niet meer kans om vals te spelen en minder kans te willen wat een heleboel mensen willen maken. U weet waarschijnlijk een monogame biseksueel persoon, maar je gewoon seethem als hetero of homo, afhankelijk van wie ze zijn met.

Naarmate de tijd verstrijkt en meer biseksuelen zich comfortabel voelen die uit de kast, hopelijk zullen we deze belachelijke mythe naar bed eens en voor altijd te zetten.

Mythe # 3: Er zijn geen echte Femme / Femme lesbische paren

We hebben allemaal ten prooi vallen aan gender denken sometimes.It's vaak onbewuste, en net zo eenvoudig als het kiezen van een blauwe kaart voor de verjaardag van je broer, maar rolpatronen kan diep misleidend zijn. Gender verenigingen zijn zo ingebakken in onze cultuur dat we deze mythe: vrouwen met mannelijke kenmerken kunnen alleen worden aangetrokken of de liefde van een vrouw met vrouwelijke trekken (en vice versa). Iemand moet “de man” in de relatie.

Tegenpolen trekken zou een deel van de tijd, maar niet de hele tijd. Sommige femmes houden femmes.

De waarheid is dat geen van beide is een jongen. Ze zijn allebei lesbische vrouwen, ongeacht hoe stekelig haar haar is of hoe goed ze rotsen een button-down shirt.

Mensen zien een femme of butch lesbische, en ze kunnen automatisch veronderstellingen over wat voor soort persoon die ze houdt en wat voor soort persoon zal haar liefde te maken. Maar lesbische liefde isn'tso gemakkelijk vertaald in straight terminology.In 2009, ging ik op een lesbische cruise, en ik zag een divers regenboog van relaties tussen mensen van alle soorten.

Er zijn tal van femme lesbische paren die er zijn. Bijvoorbeeld, sommigen zouden zeggen Ellen DeGeneres is femme, of op zijn minst asoft vermannelijkt, en er is niet te ontkennen haar vrouw Portia de Rossi, is alles femme. Of wat dacht je van Jodie Foster en Alexandra Hedison? Of countryzanger Chely Wright en haar vrouw Lauren Blitzer? Koppels niet iedereen past in keurige geslacht categorieën en femme relaties kan duren.

Thetruth Will Set Us All Free

Het is belangrijk om de mythes die er tegen te gaan over lesbiennes en de complexiteit van de menselijke relaties te herkennen. Overtuigingen woorden en woorden worden acties, dus wees voorzichtig met wat je accepteren als een feit. Sommige misverstanden kan leiden tot discriminatie of zelfs haatmisdrijven, en we zijn te ver gekomen om ten prooi vallen aan dat.

Decennia geleden, werd de mythe dat lesbiennes zijn een of andere manier psychologisch inferieur grondig debunked. En zelfs zo recent als de jaren '90, homo-en lesbische ouders moesten bevooroordeelde beschuldigingen dat hun kinderen psychologisch wouldbe geschaad als gevolg van een zogenaamd onnatuurlijk opvoeding te bestrijden. We hebben vooruitgang als samenleving gemaakt, maar er is nog steeds een longway te gaan in de richting van volledige acceptanceof de LGBTQ gemeenschap.

Er zijn nog enkele doordringende mythen die blijven hangen over lesbiennes, het houden van ons naar voren schuift, dus ik hoop dat dit artikel opgeruimd ze voor jou.