4 kreupele breuk excuses vrouwen gebruiken

2 juni 2019

Omgaan met een breakup is één van het leven van de moeilijkste uitdagingen. Als een relatie eindigt, neemt het leven op een deprimerende toon, vooral als je aan de ontvangende kant van het nieuws dat je relatie is kaput.

Wordt verteld, “het is voorbij,” is als een trap naar het hart, degene die de wind uit je klopt. Het is vooral moeilijk wanneer het voorwerp van uw affectie maakt gebruik van een slap excuus om de werkelijke breken op te knappen. Vrouwen zijn berucht voor het gebruik van belachelijke redenen om te breken met mannen. Zodra je die vreselijke, vreselijke f-woord, ook bekend als “vrienden”, hoor je geest verzekert u dit is een nachtmerrie waaruit je zult snel wakker.

load...

Het is echt pijnlijke wachten op uw ex om te bellen, smeek je rug. U controleert de telefoon elke twee minuten om ervoor te zorgen dat de beltoon is opgedoken, ervan overtuigd dat ze zullen noemen toegeven dat ze een vreselijke fout heeft gemaakt. Minuten lijken uren wanneer die telefoon gaat niet over. Ze is niet te bellen.

Laat me bespaart u een hoop tijd en energie en je een hint geven. De kans is groot, als je al gedumpt met een van de volgende lame excuses, dat de telefoon niet ooit gaat ring.

load...

1. “Het is je niet. Ik ben het."

De klassieke! Er zijn momenten waarop het echt is haar. Ze heeft een drugsprobleem, dat ze in het geheim getrouwd, ze heeft acht kinderen en acht babypapa's, ze loopt van de wet. Er zijn tal van legitieme redenen waarom vrouwen te erkennen dat ze nodig hebben om zichzelf beleefd te excuseren van een relatie. In dit geval, haar bedanken voor het opslaan van u een leven van ellende en laat haar gaan. Als ze in feite betekent dat het zeker, dan bye-bye baby doll. Als iemand wil om te lopen uit je leven, laat ze lopen. Ze doet je een gunst.

“Het maakt niet uit wat slap excuus je krijgt, gebruiken elke

verbreken als een kans om het universum te bedanken

voor het wegwerken van iemand die niet goed voor je.”

2. “Ik moet concentreren op mijn carrière op dit moment.”

Dit is een andere iconische lame uiteenvallen excuus. Wat ze eigenlijk zeggen is: “Ik wil niet zie je het verzorgen van mij, zodat u dus undateable.” Laat u niet misleiden, zijn de meeste vrouwen het taxeren van uw portemonnee van minuut één. Sommige vrouwen zijn goudzoekers in de ware zin van het woord, maar de meeste zijn onbewust proberen te achterhalen als je haar droom om een ​​stay-at-home moeder met drie kinderen en een golden retriever aankon. Of ze denkt dat je zou haar eigenlijk verwachten dat (zucht) werken voor de kost en niet de hele dag in de spa.

load...

Gebruik dit persoonlijk niet te nemen. Het betekent niet dat je kan niet voor haar zorgen. Het betekent alleen dat ze niet van plan om u de kans om te proberen te geven. Vergeet ook niet dat veel vrouwen zich achter loopbaan, met behulp van hun professionele leven als een excuus om niet te hebben om het risico te worden gekwetst in een romantische relatie te nemen.

3. “Je bent te goed voor mij.”

Dit is een veel voorkomende breuk lijn, maar het wordt vaak gebruikt manipulatief , dus kijk uit! Ik heb gehad tientallen geweldige vent vrienden komen naar mij met de hulp op dit ene. Meestal eindigt het gesprek met hem haar verzekeren dat ze goed genoeg is, dat hij van haar houdt, maakt ze hem zo blij en blah, blah, blah. Ik zeg altijd tegen de jongens dat als een vrouw je ooit vertelt dat ze niet goed genoeg voor je, geloof haar, vertel haar dank en bye-bye.

U wilt met een godin die weet dat ze glamoureuze en waardig van een goede man. Zelfverzekerd en zelfverzekerde vrouwen succesvol zijn, stralend en prachtig. Je wilt niet dat sommige aanhankelijk, zielige vrouw rijden op uw coattails. Verwacht meer voor jezelf en weet dat je beter verdient.

4. “Ik heb wat ruimte.”

Dit betekent dat ze vindt u verstikkende, en ze heeft je nodig om terug te trekken en geef haar 50 voet. Hey, ik ben gewoon eerlijk! Dit kan vaak goed voor een relatie, omdat vrouwen soms moet je een beetje afstand te beseffen hoe goed ze het hebben. Ja, we zijn raar als dat.

Omgekeerd, als ze je te vertellen dat ze de ruimte nodig heeft, betekent dit dat ze voelt zich niet warm fuzzies naar u toe. Neem de tijd om na te denken en geef haar de ruimte die ze nodig heeft. Ongeacht wat de uitkomst is, zal het u beiden een aantal goede doen.

Hier is een laatste tip: Meestal, als een vrouw die omhoog wordt breken met u, het is omwille van een van de twee redenen. De eerste en meest plausibele reden is dat in haar hoofd heeft ze alle mogelijke manieren om het te laten werken met u geprobeerd, maar het is gewoon niet gebeuren. In het algemeen, vrouwen willen worden in een relatie. Wij willen een speciale man in ons leven kunnen we lekker met. Als we je schoppen naar de spreekwoordelijke stoeprand, denken we meestal dat we een verdomd goede reden om dat te doen.

De tweede reden een vrouw initieert een breuk is er iemand anders die het beter dan jij doet. Dit betekent niet noodzakelijk dat je niet meten in de slaapkamer. Het kan heel goed zijn dat ze vond een man die in haar geest, is superieur in het gesprek afdeling.

Maakt niet uit wat slap excuus je krijgt, gebruiken elke verbreken als een kans om het universum te bedanken voor het wegwerken van iemand die niet goed voor je. In de tussentijd, neem de tijd om jezelf te verbeteren als een man. Lees een boek, koop wat nieuwe kleren , een bezoek aan een museum en ga je haar gedaan. Het klinkt misschien gek, maar toen de vrouw van je dromen loopt in je leven, wil je klaar om wow haar om met uw cultuur, uw charmante persoonlijkheid en schattig broodjes nooit kwaad.