4 redenen om los te laten is zo moeilijk

12 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Heb je ooit geliefd, verzorgd, ondersteund of wilden voor een relatie met iemand en het was gewoon niet de bedoeling dat maakt niet uit hoe hard je ook probeert te zijn? Maakte je iemand die je niet waren? Ervoor zorgde dat je een deel van je ziel te verliezen in het proces, waardoor je met lege handen na weken, maanden of zelfs jaren van proberen?

Nou, je bent niet alleen.

Maar waarom zo veel houden opknoping op wanneer duidelijk het object van hun affectie gewoon niet het gevoel op dezelfde manier ongeacht wat?

Het verhogen van mijn hand, net als de meeste anderen, zal ik toegeven dat het zijn schuldig aan dit. Ik heb mislukte relaties die ik gaf veel te veel inspanning in de richting terwijl de megafoons blared en rode lichten flitsten in mijn hersenen had.

load...

Ik dacht soms een beetje meer inspanning, meer displays van mijn zorgzame natuur, beter romantiek of een spiffier garderobe zou het lukken. Misschien wordt meer aanvaarden van haar religie, familie en politieke waarden of zelfs in te stemmen met een paar chick flick te wonen, resultaat mijn vrouwelijke kant, zou omdraaien haar “liefde” in te schakelen.

Toen ik jonger was, ik dacht dat vrouwen wilde alleen maar een trouwe man, iemand die ervoor gezorgd hun behoeften werd voldaan en dat zou genoeg zijn. Maar jongens, de wereld van de liefde gewoon niet werken op deze manier, en als de onderlinge chemie er niet is, is er gewoon niet.

Ik heb geleerd van mijn fouten, geloof me, het nemen van een aantal trial-and-fouten en geraakt over het hoofd vaak genoeg om het goed te krijgen.

load...

Maar waarom zo veel door te gaan na de degenen die ze kennen, diep van binnen, zijn niet een gezonde wedstrijd? Wat maakt mensen blijven terugkeren naar dezelfde pijnlijke relaties wier verleden zijn doorzeefd met ramp in plaats van over te gaan tot gezonder leven?

Het is de menselijke natuur om te vechten voor wat we willen en nooit stoppen, vooral in de liefde afdeling. Zoals het spreekwoord zegt: “Het hart wil wat het hart wil.”

Dat gezegd, hier zijn een paar punten die belangrijk in het begrijpen zijn waarom loslaten zo moeilijk is voor zoveel:

1. Angst

De onwil om verder te gaan en het gezicht van de dating proces is genoeg om ons allen te houden voor het beste leven.

Wanneer u een relatie te verlaten, begint alles over, en veel van ons haten verandering. Je moet om uit te gaan, eventueel deelnemen aan een dating site, zijn sociale, onkruid door middel van de vooruitzichten, misschien sleept jezelf naar de sportschool weer , beginnen de uitputtende krijgen van-to-know-elkaar-periode weer , yada-yada. Een nieuw hoofdstuk in je leven begint.

load...

Laat niet dat de angst voor het onbekende merk je genoegen met minder dan je best.

Je bent bang van nooit het vinden van een ander zoals je net vertrokken. Ze was comfortabel, zeker niet perfect, maar in ieder geval ontmoette ze een aantal van uw behoeften. En u dacht voor de langste die goed genoeg was.

Maar laat dat de angst voor het onbekende merk je genoegen met minder dan je best. Immers, met respect voor jezelf en het hebben van genoeg zelfvertrouwen om uit te gaan en krijgen wat je wilt zul je beter en gelukkiger in het einde te maken. Het beste van alles, zal je toekomstige partner je waarderen voor het.

2. U zowel gedijen op drama, aandacht of macht

Dit gaat samen met de afwikkeling en zich comfortabel te voelen met minder. Misschien is uw relatie geeft je die emotionele hoogtepunt je hunkert.

Misschien heb je genieten van de stress en de hoogte- en dieptepunten van het zijn met degene die je gek drijft. Of misschien bent u op een krachtige reis en hebben volledige controle over haar en als het. Je mag niet echt in de liefde , maar zolang je daar bent, kun je zeggen en doen wat je wilt en met het weggaan, het voldoen aan veel van uw behoeften. Dit is niet gezond, vooral als geweld, alcoholisme of drugs zijn in het beeld.

Naar mijn mening kunnen deze vormen van relaties giftig zijn en moet eindigen, maar als je de sterkere partner bent, zal het aan jou om dingen af ​​te maken en te streven naar een betere evenwichtige regeling. Counseling kan ook gerechtvaardigd zijn in deze situatie.

3. Ego

Jongens hebben alle ego's, en wij, op een bepaald moment of het ander, denken dat we Gods gave. Terwijl in de spiegel kijken, we grijns en vragen: “Waarom zou iemand willen dit?”

Nou ja, vrouwen houden met hun emoties en niet met hun ogen, en als ze het niet voelen met hun hart, ze zijn zeker niet het gevoel ergens anders.

Jongens hebben alle ego's, en wij, op een bepaald moment of het ander, denken dat we Gods gave.

Maar we houden van een uitdaging en soms denken dat de liefde verbinding zal komen indien gegeven meer tijd. De waarheid is dat als maanden of zelfs jaren zijn verstreken en de dingen zijn niet groeit, is het tijd om verder te gaan en neemt een voor het team. Door haar te laten gaan, je allebei je doet een groot plezier en laten die chip op je schouder krimpen een beetje.

4. Gebrek aan vertrouwen

Dit verwijst niet naar uw gebrek aan vertrouwen een andere persoon. Het gaat om niet het vertrouwen in het leven en geloven dat gaat in een andere richting is wat het beste is voor u in de lange termijn.

Dit gezegd zijnde, zijn er twee keuzes worden gemaakt: U kunt ervoor kiezen om te laten gaan van het verleden en het vertrouwen het leven brengt u waar u echt gelukkig en vervuld kunnen worden. OF u kunt blijven waar je bent en niet te vertrouwen, blijven vastzitten in uw lijden.

Als je de vrouw van je dromen wilt, moet je vertrouwen in jezelf en geen genoegen waar je bent. Immers, je en alleen jij weet wat je echt wilt in een andere persoon.

En als je te drukken op de dag na dag niet aan elkaar groeien, niet iemand die wakker wordt 50 jaar later jezelf de veel voorkomende vraag, zijn: “Wat als?”

Misschien wel de grootste punten om hier te worden gemaakt, zijn deze:

Bent u betrapt bij een relatie te beëindigen, maar kan het gewoon niet? Laat een reactie hieronder.

Foto bronnen: rebellesociety.com, goodanxiety.org, jordangrayconsulting.com