4 stappen om meer datums te krijgen

27 juni 2019

In mijn ervaring coachen alleenstaande homoseksuele mannen , heb ik gevonden er vier belangrijke gebieden die, indien deze met succes geteeld en gewerkt, meestal een groter dating kansen die resultaten op te bevorderen.

Als u al een moeilijke tijd het opzetten en onderhouden van relaties met de jongens die je ontmoet, misschien iets kan mis zijn in een van deze categorieën die je energie zou kunnen richten op het verbeteren van.

Er zijn altijd factoren die buiten onze controle bij dating dat onze vooruitgang kan belemmeren (net als de andere man soms!), Maar het is belangrijk om te voorkomen dat de schuld te geven en het plaatsen van te veel nadruk op de externe.

load...

In plaats daarvan kunnen we de verantwoordelijkheid door ervoor te zorgen dat we geïnvesteerd in onze eigen persoonlijke ontwikkeling en steeds een “take Mr Right ” ook.

Dit is altijd een evolutie goed ook, want we zijn altijd ontwikkelen en veranderen als we groeien en volwassen worden.

Dus neem een ​​kijkje op deze vier categorieën hieronder en voer een self-assessment om te bepalen waar je sterke en zwakke punten liggen.

1. Vision.

Dit heeft eigenlijk niets te maken met dating en alles te maken met uw eigen persoonlijke groei. Deze sectie is alles over je hebben van een solide leven structuur op zijn plaats.

load...

Je weet wie je bent en waar je voor staat, en je hebt ook een vol leven u genieten en ongeveer hartstochtelijk bent. Je hebt levensdoelen, het doel en een goede mate van evenwicht tussen verantwoordelijkheid en spelen.

Het is heel moeilijk om een hebben stabiele dating leven zonder deze stichting opgericht, opdat gij niet afgeleid door een gebrek aan richting en kon je geluk uitsluitend definiëren rond een relatie - iets dat de neiging heeft desastreuze op de lange termijn.

“Een succesvolle dater heeft goede communicatie

vaardigheden en toont vertrouwen.”

2. Persoonlijke wensen.

Dit betekent weten wat je zoekt in een partner en een relatie.

De scherpzinnige man weet wat zijn onderhandelbare en niet-onderhandelbare behoeften zijn en gebruikt deze kennis als zijn screening instrument om ervoor te zorgen dat hij alleen romantisch wordt omgegaan met mensen die aan deze criteria voldoen.

load...

Menig homo dater is voorzichtigheid gegooid naar de wind en benaderde dating met een “vleugel het” aanpak of een die uitsluitend wordt geregeerd door seksuele aantrekking en chemie.

Door het opnemen van wijsheid van uw wensen, samen met uw libido, zult u het verhogen van uw kansen op het vermijden van hartzeer en geen tijd en energie verspillen over de vooruitzichten die je niet zal leiden tot je doel.

3. Psychologisch welbevinden.

We hebben allemaal zelfondermijnende neigingen, onafgemaakte emotionele zaken uit het verleden, verliezen we nodig hebben om te rouwen, etc.

Helaas, totdat we deze problemen heeft opgelost, kunnen ze onze relaties besmetten als we deze ongezonde afweermechanismen en emotionele reacties met onze vriendjes te projecteren, waardoor de kans op sabotage en de relatie ondergang.

De psychologisch savvy man heeft het werk gedaan om ervoor te zorgen dat hij is zowel fysiek als emotioneel beschikbaar zijn voor de liefde en is altijd te wijden aan het werk om ervoor te zorgen dit zo blijft. Hij heeft zijn prioriteiten stellen!

4. Dating vaardigheden.

Dit is het spul van sociale vaardigheden.

Een succesvolle dater beschikt over goede communicatieve vaardigheden, heeft het vermogen om te flirten , is assertief en direct, integer, volgt door met wat hij zegt dat hij wil en toont het vertrouwen en het gevoel van eigenwaarde bij de interactie met anderen.

Hij heeft goede luistervaardigheden, is in staat om gesprekken te stellen en te handhaven en toont empathie en goede manieren.

Dus hoe heb je gedaan? Kudos voor alle gebieden die uw vermogen! En voor die gebieden die moeten worden versterkt, wat is uw plan van aanpak zal worden om die competenties te verbeteren? Je zult geweldig zijn!

Foto bron: sugarandspicephotographyva.com.