4 stappen om meer datums te krijgen

27 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

In mijn ervaring coachen alleenstaande homoseksuele mannen , heb ik gevonden er vier belangrijke gebieden die, indien deze met succes geteeld en gewerkt, meestal een groter dating kansen die resultaten op te bevorderen.

Als u al een moeilijke tijd het opzetten en onderhouden van relaties met de jongens die je ontmoet, misschien iets kan mis zijn in een van deze categorieën die je energie zou kunnen richten op het verbeteren van.

Er zijn altijd factoren die buiten onze controle bij dating dat onze vooruitgang kan belemmeren (net als de andere man soms!), Maar het is belangrijk om te voorkomen dat de schuld te geven en het plaatsen van te veel nadruk op de externe.

load...

In plaats daarvan kunnen we de verantwoordelijkheid door ervoor te zorgen dat we geïnvesteerd in onze eigen persoonlijke ontwikkeling en steeds een “take Mr Right ” ook.

Dit is altijd een evolutie goed ook, want we zijn altijd ontwikkelen en veranderen als we groeien en volwassen worden.

Dus neem een ​​kijkje op deze vier categorieën hieronder en voer een self-assessment om te bepalen waar je sterke en zwakke punten liggen.

1. Vision.

Dit heeft eigenlijk niets te maken met dating en alles te maken met uw eigen persoonlijke groei. Deze sectie is alles over je hebben van een solide leven structuur op zijn plaats.

load...

Je weet wie je bent en waar je voor staat, en je hebt ook een vol leven u genieten en ongeveer hartstochtelijk bent. Je hebt levensdoelen, het doel en een goede mate van evenwicht tussen verantwoordelijkheid en spelen.

Het is heel moeilijk om een hebben stabiele dating leven zonder deze stichting opgericht, opdat gij niet afgeleid door een gebrek aan richting en kon je geluk uitsluitend definiëren rond een relatie - iets dat de neiging heeft desastreuze op de lange termijn.

“Een succesvolle dater heeft goede communicatie

vaardigheden en toont vertrouwen.”

2. Persoonlijke wensen.

Dit betekent weten wat je zoekt in een partner en een relatie.

De scherpzinnige man weet wat zijn onderhandelbare en niet-onderhandelbare behoeften zijn en gebruikt deze kennis als zijn screening instrument om ervoor te zorgen dat hij alleen romantisch wordt omgegaan met mensen die aan deze criteria voldoen.

load...

Menig homo dater is voorzichtigheid gegooid naar de wind en benaderde dating met een “vleugel het” aanpak of een die uitsluitend wordt geregeerd door seksuele aantrekking en chemie.

Door het opnemen van wijsheid van uw wensen, samen met uw libido, zult u het verhogen van uw kansen op het vermijden van hartzeer en geen tijd en energie verspillen over de vooruitzichten die je niet zal leiden tot je doel.

3. Psychologisch welbevinden.

We hebben allemaal zelfondermijnende neigingen, onafgemaakte emotionele zaken uit het verleden, verliezen we nodig hebben om te rouwen, etc.

Helaas, totdat we deze problemen heeft opgelost, kunnen ze onze relaties besmetten als we deze ongezonde afweermechanismen en emotionele reacties met onze vriendjes te projecteren, waardoor de kans op sabotage en de relatie ondergang.

De psychologisch savvy man heeft het werk gedaan om ervoor te zorgen dat hij is zowel fysiek als emotioneel beschikbaar zijn voor de liefde en is altijd te wijden aan het werk om ervoor te zorgen dit zo blijft. Hij heeft zijn prioriteiten stellen!

4. Dating vaardigheden.

Dit is het spul van sociale vaardigheden.

Een succesvolle dater beschikt over goede communicatieve vaardigheden, heeft het vermogen om te flirten , is assertief en direct, integer, volgt door met wat hij zegt dat hij wil en toont het vertrouwen en het gevoel van eigenwaarde bij de interactie met anderen.

Hij heeft goede luistervaardigheden, is in staat om gesprekken te stellen en te handhaven en toont empathie en goede manieren.

Dus hoe heb je gedaan? Kudos voor alle gebieden die uw vermogen! En voor die gebieden die moeten worden versterkt, wat is uw plan van aanpak zal worden om die competenties te verbeteren? Je zult geweldig zijn!

Foto bron: sugarandspicephotographyva.com.