4 tips als je verliefd bent geworden na een trio

27 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Elk paar moet onderhandelen over hun relatie contract met betrekking tot monogamie. Dit houdt meestal een van de waarden van de bespreking over seks en trouw.

Voor sommige homoseksuele koppels, strikte trouw is de norm. Voor anderen, heeft een open relatie is aangenomen, waarin het spelen met anderen is toegestaan ​​- dit komt meestal met een eigen set van spelregels voor de verschillende aspecten van deze overeenkomst.

Een voorbeeld van zo'n scenario sommige paren kiezen is om een triootje met een externe partij. Zoals met alles, er zijn voor-en nadelen te kiezen voor deze bijzondere seksuele scene.

load...

Sommige mannen zeggen trio kan stimulerend, voeg wat extra smaak aan iemands seksleven en zijn gewoon leuk en spannend. Het nadeel is jaloezie kan volgen, een partner kan zich buitengesloten voelen en je relatie kan oplopen als de threesomeis gebruikt als een oplossing voor een gespannen intieme leven tussen de partners.

Als u ervoor kiest om een ​​triootje te hebben, is het best practice om je seksuele relatie te verzekeren met uw partner is solide en bevredigend, u zowel de check je motieven om te willen een derde en de threesomeis een supplement te streven naar een reeds vervullen van erotische leven.

Een extra onvoorziene bijwerking die kunnen optreden bij het nastreven van een threesomeis gevoelens kunnen de mix in te voeren. Wat doe je als je toevallig een romantische interesse voor uw derde of te ontwikkelen - meer dramatische nog - verliefd op hem ?! Yikes!

load...

Deze onverwachte wending kan zeker zet een moersleutel in de evolutie van wat je dacht dat je in je relatie met je partner zou moeten en kunnen een scala aan drama en stress die u kunnen hebben vraagtekens bij de richting van je leven te creëren.

Er zijn vier opties om uit te kiezen als je jezelf op dit moment. Er zijn geen goede of foute antwoorden - slechts kunt u beslissen wat het beste voor u in de lange termijn.

Ook zijn er voor-en nadelen aan elk van de opties die je nodig hebt om te overwegen. Uiteindelijk moet u overleggen met uw waarden bij het maken van de keuze die u kunt leven.

Er is veel op het spel met deze beslissing. Dit is niet iets wat je wilt handelen impulsief becausepeople kan waarschijnlijk gewond raken, en u zult willen ervoor zorgen dat u hebt uw due diligence gedaan om een ​​verantwoorde beslissing is genomen te waarborgen.

Dus hier zijn de opties om te overwegen als je over uw besluitvorming:

1.Stay met uw partner en stop contact met de derde

Je hebt veel geïnvesteerd in de relatie met je partner, en u moet zich realiseren wat je zou verliezen als je hem verlaten voor je derde.

load...

Je realiseert je zal het in uw belang is om contact met de derde stop te zetten, omdat zijn aanwezigheid zal blijven spelen met je emoties en het creëren van een barrière in je intieme verbinding met je partner.

U zult waarschijnlijk gaan door een rouwproces wanneer u “laten gaan” van je derde, en het zal belangrijk zijn voor u om te werken via deze gevoelens en kanaliseren van uw energie in herinvesteren

met je partner en het maken van een beoordeling van alle redenen waarom een ​​verblijf met je man is de beste optie voor je.

U kunt besluiten om verdere trio's stop te zetten en opnieuw te onderhandelen over uw trouw contract te wijten aan de kwetsbaarheid die kan worden gecreëerd door deze scenario's.

Of u kunt doorgaan met uw open relatie en zet nieuwe grenzen rond wat is toegestaan ​​en wat niet (dat wil zeggen, hebben slechts trio één keer met een bepaalde man).

U zult ook moeten beslissen of u uw partner vertellen over de gevoelens die je hebt ontwikkeld en waarom u wilt de relatie contract te veranderen.

2. Laat je partner en een relatie met de derde voort te zetten

Je ontdekt je gevoelens voor je derde te machtig zijn en je validatie dat hij heen en weer beweegt uw romantische gevoelens en wil om te ontdekken wat er allemaal mogelijk hebben ontvangen.

Er zal waarschijnlijk veel pijn en pijn als je breken met je partner , ook nodig om te werken door middel van een rouwproces.

Het is belangrijk om te realiseren kan er geen eerlijke vergelijking tussen uw partner en de derde voor wat het “echte leven” liefde wordt verstaan. De gevoelens die je hebt met het voor de derde doen denken aan de “wittebroodsweken” in een relatie, gekenmerkt door een hoge chemie en aantrekkingskracht.

Je hebt niet ervaren deze relatie in het kader van het dagelijks leven stressoren, verantwoordelijkheden en ontberingen. U wilt ervoor zorgen dat uw gevoelens voor hem zijn gevestigd in de realiteit en de risico's die inherent zijn aan het verlaten van uw partner voor iets dat niet kan worden gegeven herkennen.

U zult ook willen ervoor zorgen dat de derde wedstrijden uw persoonlijke wensen voor een partner en relatie.

3.Doorgaan je relatie en trio in stilte

U wilt dat uw taart. Je wilt niet dat uw partner verliezen als gevolg van de liefde en geborgenheid die je hebt.

Je hoeft ook niet willen opgeven van de relatie die je aan het ontwikkelen bent met je derde omdat het voldoet aan een speciale behoefte in je leven.

De bonus is hier het is alsof Kerstmis voor u elke dag. Helaas, op de lange termijn, deze optie zorgt ervoor dat ondraaglijke stress en afleiding die kunnen leiden tot burn-out en het creëren van belemmeringen voor de intimiteit met beide mannen.

Dit is geen gemakkelijke oplossing voor de lange termijn aan uw dilemma.

4.Develop een drietal relatie

Na het bespreken van uw dilemma met zowel je partner en je derde, de drie van u kiest voor een triootje relatie te ontwikkelen. Sporadisch hebben deze relatie stijlen bestaan ​​en goed functioneren voor een aantal partners.

Het risico om te suggereren dit aan uw partner is kan hij niet voor gaan en kan worden gekwetst door uw voorstel, die mogelijk uw relatie in gevaar zou kunnen brengen.

Open en eerlijke communicatie, beheren jaloezie en gescheurde loyaliteit of heronderhandeling over de relatie contract zullen allemaal belangrijke elementen om het bevorderen van een positieve prognose voor een lange levensduur van deze relatie stijl's.

Dus wat zijn uw gedachten over deze bijzondere dilemma? Zijn er andere mogelijkheden? Heb je ooit dit probleem ondervonden? Zo ja, hoe heb je dat aan?

Foto bronnen: dearfuturehubby.wordpress.com, article.wn.com, tumblr.com, merewell.com, blogspot.com, weheartit.com