4 tips om je vriendin mee te nemen naar een Thanksgiving-diner

20 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ieder van ons het gevoel dat Marilyn Munster - de enige normale in een familie van gênante misfits en onverlaten - toen we iemand mee naar huis om de familie te ontmoeten. En Thanksgiving-diner is een gelegenheid wanneer er veel jongens naar huis zal brengen een nieuwe vriendin voor de eerste keer.

Het is net zoveel kans om het meisje dat je ontmoet in september op de universiteit, of de zoete gal op het werk, waarvan de familie woont in een andere stad, dus je maakte gebruik van de gelegenheid om dicht bij haar.

Het punt is, kan de relatie een zeer lage of undefined inzet niveau, of het zou een kans voor u om uw familie te introduceren om uw huidige vaste vriendin zijn.

load...

Hoe dan ook, een beetje planning gaat een lange weg bij het maken van een goede ervaring.

1. Prep uw gezin.

Een nieuw en onbekend persoon in het huis verandert de hele dynamiek van een bijeenkomst, maar het is veel moeilijker voor haar dan het is voor uw gezin.

Zij zal erop gebrand zijn om haar te leren kennen en nieuwsgierig naar zoveel dingen zijn, zoals de apen zien van de monoliet in “2001: A Space Odyssey” voor de eerste keer.

Wanneer u met mama en papa bevestigen dat ze er zal zijn, geef ze wat algemene achtergrondinformatie en het vaststellen van de basisregels.

Vertel hen hoe je ontmoet, waar ze vandaan komt en wat haar studie of positie in het bedrijf is.

load...

Laat ze weten dat het niveau van je relatie is op zo Dad niet komen met eventuele pijnlijke en vroegtijdige vragen over kleinkinderen.

En, ter wille van Pete's, zorg ervoor dat opa niet vragen hoe ze wil wrijven buiken in de slaapzaal.

2. Prep je meisje.

Neem de tijd op voorhand aan haar vertrouwd te maken met elk van de mensen die zal worden op Thanksgiving diner.

Vertel haar over het werk van papa's en de vintage '58 Buick convertible hij het herstel in de garage. Laat haar weten dat Mom verzamelt theekoppen en heringericht het toilet gaan.

Vul haar in ongeveer zusje winnende project van de wetenschap, nieuwe baan oudere broer's, en vertel haar je oom en tante komen uit hun pensionering gemeenschap in de Ozark gebruikt om agenten te zijn.

Het breken van het ijs is een stuk makkelijker als er bekende punten van belang zijn om te praten over. Ook kunnen ze het gesprek af te leiden van zichzelf, dat kan krijgen om snel zeer intimiderend zijn, als ze weet een paar dingen over hen.

load...

“Laat haar weten dat het cool om te geven

de 'ik ben klaar om te gaan nu' look.”

3. Dompel haar in de pre-diner drukte.

Wanneer je aankomt, zorg ervoor dat je haar rond te brengen en haar te introduceren voor iedereen. Haal haar comfortabel met een drankje en haar laten zien waar de voorgerechten zijn. Breng haar dan naar de keuken, waar er zeker van te hard zijn sommige familieleden op het werk.

Het zal haar een kans om hen te ontmoeten in hun natuurlijke leefomgeving en om hen te vertellen hoe geweldig alles ruikt en hoe dankbaar ze is om daar te zijn te geven. Het is ook een geweldige kans voor haar om een ​​deel van het evenement te worden door een handje, als de familie zal het mogelijk maken.

Ze kunnen zorgen voor een aantal van die kleine details, zoals het krijgen van de olijven en augurken op de Relish dienblad of het instellen van de tafel, en ze kan worden gespaard van het voetbal chaos in de familie kamer - tenzij dat is waar zij wil zijn.

4. Heeft u een uitje plan.

Dronken screamfests, voetbal manie, geestdodende verveling, trivia-hints-Pictionary games of het bekijken van de peuters wrijven pompoentaart op de hond, bijvoorbeeld: familie borrels kan in een aantal verschillende categorieën vallen.

Met uitzondering van de eerste, kan de post-diner festiviteiten een kans te bieden voor haar band met de familie, maar het kan ook een beetje aanmatigend voor een meisje dat, tot nu toe, is niet volledig geïntegreerd in de familie te zijn persona en collectieve psyche. De uren die vliegen door de anderen kunnen aanslepen eindeloos voor haar.

Laat de familie weten van tevoren dat u zal worden aan uw vrienden voor een vakantie drankje of het verzamelen van enige tijd na het diner.

U kunt de tijd te verlaten onbepaalde en verblijven met je familie zo lang als iedereen is het hebben van een goede tijd, maar omwille van haar, wilt u misschien de eersten om te vertrekken.

U kunt een tekst (echt of nep) op een geschikt moment te krijgen wanneer ze willen nog een andere ronde van charades beginnen en hoofd naar je vrienden te ontmoeten, nog wat tijd alleen met je meisje of misschien ontsnappen aan het lawaai op haar plaats.

Meeting gezinnen moeten hetzelfde zijn als proberen sushi voor het eerst: Begin met een hap. Dan, als je verwerken en wennen aan de smaak, dan kunt u uw manier van werken tot meer substantiële proeverijen in de toekomst tot je uiteindelijk proberen om een ​​hele plateful aan te pakken.

Je wilt niet te eten en te lopen, maar haar laten weten dat, na een redelijke hoeveelheid van de interactie met de familie na het eten, het is cool om u de “Ik ben klaar om nu te gaan” look.