5 (kritische) dingen om te overwegen voordat je een trio hebt

24 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Heb je de laatste Onze site studie die rapporteert zien homo Amerikanen zijn drie keer meer kans op een triootje ?

Wat zijn uw gedachten, en waarom denk je dat dat is? Is het omdat homoseksuele mannen meer liberale en onbevangen als het gaat om seksuele activiteit?

Is het omdat we niet normen rond seksualiteit zoals onze heteroseksuele collega's die we moeten volgen en dus dansen op het ritme van onze eigen drummer hebben? Is het omdat we in opstand tegen de moral majority als een gemarginaliseerde groep?

load...

Ongeacht de reden, moet een aantal zorgvuldige voorbedachtheid in de beslissing neemt over het vergrendelen van ledematen met meerdere partners, omdat deze scenario's meer complexe en ingewikkelde met de toename van het aantal partijen dat betrokken kan zijn, vooral als je in een vaste relatie.

Dit artikel schetst een aantal belangrijke overwegingen om na te denken als je kiezen voor meer seksuele variatie na te streven met een derde.

1. Onderzoek je motieven

Zoals bij elke beslissing die je maakt, wil je wat introspectie te doen om te bepalen wat de werkelijke redenen zijn dat u wilt deelnemen aan een triootje.

load...
Het is belangrijk dat je motivatie om te willen om het te doen zijn om de juiste redenen om spijt te vermijden en gekwetste gevoelens later.

Heeft u zoekt seksuele verscheidenheid , vrijheid en experimenteren met een consensuele aard die uw leven zal verrijken? Waarschijnlijk OK!

Als je het doet om een ​​partner die je onder druk zet sussen en je bang dat hij laat je als je niet je grenzen te verleggen bent, dan is dit waarschijnlijk een slecht idee dat je zal teisteren.

2. Voer een pros / cons analyses

Hoewel dit misschien het gevoel dat het nemen van de spontaniteit en plezier van te maken, het is altijd het beste met een eventueel besluit om de voors en tegens af te wegen of gaande is ten opzichte van af te zien.

Als na afweging van deze opties lijkt het een goed idee, je hebt uw due diligence gedaan in die verantwoordelijk is bij de uitoefening van gezond verstand.

load...

Als u besluit het is niet iets dat je gaat na te streven, misschien kunt u andere opties of uitlaten brainstormen voor uw wensen en fantasieën uit te drukken.

3. Evalueer de kracht van uw relatie

Als je in een vaste relatie en de twee van u hebben besloten om een ​​derde in uw slaapkamer activiteiten omvatten, is het belangrijk om de sterkte van uw obligatie en toewijding aan elkaar te evalueren.

Terwijl ze kan leuk zijn en voeg wat extra smaak aan uw seksleven, trio's voegt een hele nieuwe dimensie en dynamiek die een solide basis voor je relatie om op te rusten nodig.

Geen relatie is oppervlakkig. Het hebben van een drie-weg kan worden gezien als een wham-bam, no-strings attached regeling, maar er zijn altijd gevoelens betrokken.

Weet een van jullie geneigd tot jaloezie of onzekerheid?

Het uitnodigen van een derde in de mix is meestal niet aanbevolen totdat u en uw partner hebben een aantal kilometers onder je gordels als een paar en hebben een stevige relatie op zijn plaats om buffer tegen deze onvoorziene problemen die zouden kunnen ontstaan.

Nieuwe relaties hebben tijd nodig om te ontwikkelen en te rijpen first.You en uw partner zal ook willen een discussie over uw overtuigingen en waarden over monogamie en niet-monogamie om ervoor te zorgen dat jullie allebei op dezelfde pagina voordat springen in een drietal situatie.

4. Maak een beoordeling van je seksuele grenzen

Vervolgens is het verstandig voor u te maken van uw seksuele voorkeuren, antipathieën, voorkeuren en limieten. Wat ga je doen? Wat zal u niet?

Als ik gedenk aan deze grenzen zal zorgen voor een betere seksuele ervaring en kunt u deze eerdere communiceren met uw partners om het grote evenement, zodat er geen zijn

Verrassingen of ongevallen.

Dit zou ook een goed moment om vast te stellen veiliger richtlijnen seks zodat iedereen op dezelfde pagina over de verwachtingen waar dit betreft.

Als je in een vaste relatie, zullen u en uw partner willen deze grenzen uitvoerig met elkaar te bespreken.

Wat is OK en niet in orde te maken met de derde? Is zoenen OK? Anaal?

Stel deze parameters van te voren en je zult het beschermen van de belangen van je relatie. Communicatie is de sleutel.

5. Balanced play is ideaal

Nu begint de pret, als de drie van u krijgen naakt en deelnemen aan uw m³ © nage een trois. Een succesvolle trio is waar elk van de individuen krijgt veel evenwichtige aandacht en spelen, zodat niemand voelt zich buitengesloten.

Hoe moeilijk het kan zijn terwijl je gaan op het warm en zwaar, probeer bewust van gelijke behandeling te zijn, zodat iedereen tevreden is (tenzij afspraken zijn van tevoren dat afwijken van dit model is gemaakt, zoals één partner horloges als de andere twee spelen, enz.)

Als je in een vaste relatie, het is ook aanbevolen dat u zich richten op elkaar en tijdens de intermezzo en altijd voor zorgen dat u een actieve en bevredigend seksleven als een paar.

Het drietal zou een aanvulling op uw erotische leven om niet te bemoeien met uw verbinding als partners.

Trio's zijn niet voor iedereen , en ze vraagt iedereen die betrokken is op te maken van wat de ervaring betekent, om ervoor te zorgen je leven in overeenstemming met uw waarden en overtuigingen en dat ze worden benaderd met verantwoordelijkheid, integriteit en een open geest.

Dit is slechts een voorgestelde model voor het naderen van drie-weg seksuele ervaringen. De schoonheid van homoseksualiteit is dat we onze eigen weg te definiëren om de nakoming in onze relaties en seksualiteit zonder stereotype verwachtingen of normen.

Het is echter van essentieel belang om jezelf te leren kennen, jezelf en anderen te beschermen en zijn communicatief, dus als je ervoor kiest om deze optie na te streven, u zult het vergroten van de kansen van de ervaring die een veilig en plezierig voor alle betrokkenen.

Wat zijn uw gedachten en gevoelens over trio? Wat zijn uw ervaringen geweest als met hen? Welke aanvullende suggesties heb je een bijdrage leveren aan deze discussie?