5 redenen waarom je single blijft op Valentijnsdag

16 juli 2019

Hier zijn we weer. Valentijnsdag is om de hoek en je zou jezelf de vraag waarom je alleen de besteding van de Dag van een ander Valentijnsdag.

Je vertelt je dat het niet een groot probleem en het is gewoon een normale dag als alle andere, maar een licht gevoel van onhandigheid begint te kruipen over je heen als mensen je vragen hoe je gaat om te vieren.

Je zou zelfs het gevoel een beetje jaloers kijken naar je gekoppeld vrienden plannen maken om hun speciale iemand voor de gelegenheid woo.

load...

Uiteindelijk begint te eten weg naar je en je kan het niet helpen, maar af te vragen: Waarom ben ik nog steeds single?

Als matchmaker, heb ik het genoegen van getuige van nieuwe homoseksuele paren te vormen op een dagelijkse basis, dus toen ik zeggen dat je ook kan dateren en het vinden van een relatie die is perfect voor u, geloof ik het met heel mijn hart.

Als u dit leest, kan ik 100 procent eerlijk zijn en zeggen dat ik kan je niet vertellen waarom u het vinden van jezelf enkel deze Valentijnsdag zonder te weten uw situatie.

Ik kan u zeggen dat in heel mijn carrière heb ik bepaalde kwaliteiten of disciplines die meestal scheiden van de “gelukkig single” versus de geïdentificeerde “wanhopig uit.”

load...

Hier zijn mijn top vijf.

1. Het is niet echt zo belangrijk voor je.

Er is niets mis met het zijn single. Ik hoor jongens klagen over, maar ze nooit echt iets om het te repareren doen.

Dit brengt me om te geloven dat het niet echt een prioriteit voor hen, want als het was, zouden ze het nemen van de nodige stappen te ondernemen om eruit te komen en datum.

Het is mijn ervaring singles die serieus en succesvol in dating hebben de neiging om te profiteren van al hun middelen en echt er even uit en ontmoet mensen, dus als het vinden van een relatie is echt belangrijk voor u, moet u zich ertoe om er op geweest minste één datum per week.

Je zal niet lukken, tenzij je begint actie te ondernemen.

“Totdat je begint te nemen van kansen op liefde,

uw rendement zullen beperkt zijn.”

2. Je bent niet relatie klaar.

Deze is een biggie voor mij.

Als u tevreden bent met uw alleenstaande homoseksuele leven zijn, is een relatie niet van plan om het te repareren.

load...

Te vaak heb ik ontmoet homo jongens die hun leven in complete chaos en verwachten dat iemand anders in de mix te denken zal het gemakkelijker te maken te brengen.

Het spijt me, maar dat nauwelijks werkt.

Richt uw inspanningen op het verbeteren van uw kwaliteit van leven. Zorg goed voor uw bedrijf en geniet van je eenvoudigheid.

Je leven stopt niet omdat je niet in een relatie, dus zorg ervoor dat u het schoonmaken van uw eigen rommel en leven leven tot zijn recht.

Dit zal automatisch de deuren openen voor het verkrijgen van een vervullende relatie met jezelf en een speciaal iemand.

3. Het niet behalen van genoeg mensen.

Daters die zich met succes te vinden in relaties te onderhouden vaak een aanwezigheid in verschillende sociale kringen.

Waarom? Het verhoogt hun jachtgebied.

Als je te hangen met de dezelfde menigte en doen dezelfde dingen over en weer, zul je nooit ontmoet nieuwe en interessante mensen.

Ga op onderzoek uit en beginnen met het maken van nieuwe contacten. Investeer in een hobby en beginnen met het ontmoeten van nieuwe mensen die een aantal van de dingen die je graag doet graag doet.

Er zal nooit een saai moment en uw kansen van de vergadering “ Mr Right ” wordt automatisch toenemen.

4. Te veel deal-breakers.

Iedereen heeft deal-breakers, maar wanneer uw deal-breakers beginnen te lezen als een boodschappenlijstje, moet u naar de tekentafel opnieuw.

Dit is een vorm van zelf-sabotage.

Je hoeft eigenlijk alleen maar 3-5 absolute deal-breakers. Iets meer dan dat en je begint om uw kansen drastisch te verlagen tot op heden kwaliteit mannen.

Het is OK om de normen te hebben en zijn kieskeurig met wie je ervoor kiest om uw tijd in te investeren, maar zet jezelf in te controleren en zorg ervoor dat u niet onrealistisch.

5. Je bent bang om een kans.

Angst is een van de meest voorkomende dingen dat alleenstaande homoseksuele mannen enkel te houden, maar je moet je realiseren dat tot u begint het nemen van kansen op liefde, uw rendement zullen beperkt zijn.

Gay mannen die op heden met het oog op het vinden van een relatie hebben de neiging om te slagen, omdat ze voor gaan.

Ze accepteren het idee dat het misschien niet uit te werken voor hen op de lange termijn, neem aan dat het risico en laat het niet ze te stoppen van de voorsprong die er zijn en het geven van uit hun dak.

Hoe gaat het uitbreken van de interne sleur deze Valentijnsdag?

Foto bron: mirror.co.uk.