5 slechtste valentijnsdaggeschenken voor lesbiennes

20 februari 2019

Lesbiennes liefde en haat Valentijnsdag.

Je houdt ervan als je verliefd bent en dingen die er zijn prachtig, en je kunt uiteindelijk haten de dag waarop je beseft dat je je geliefde hebt gekregen de ergste gift mogelijk in haar ogen.

Het is echt belangrijk om de roos met geschenken hit op deze speciale dag voor de liefhebbers. Het missen van het merk kan leiden tot de dag van vandaag zijn frustrerend en beladen met argumenten, dus hoe doe je dat vermijden?

load...

Maak niet de fout van het geven van je lesbische lover één van deze vijf slechtste valentijnscadeau niet te maken:

1.Practical geschenken

Romance is niet praktisch! De absolute slechtste valentijnscadeau zijn dingen die zijn zeer praktisch omdat er geen romantiek in bruikbaarheid. Vermijd stofzuigers, garagedeur openers of rood sneeuw schoppen.

Ik weet dat ze blijft zeggen dat je een nieuwe stofzuiger, maar niet voor Valentijnsdag nodig. Maak een huishoudelijk apparaat een geschenk nooit. Het is helemaal niet creatief en helemaal niet romantisch.

2.Things voor de keuken

De volgende ergste geschenken zijn die zijn verbonden aan de keuken - geen blenders, juicers of broodroosters.

load...

Geen blenders, juicers of broodroosters!

Ze ofwel gaat naar het bericht dat je denkt dat ze dik is of dat je net als haar koken voor u in de keuken omdat je te lui bent om te koken te krijgen.

Hoe dan ook, er is geen romantiek in deze gaven, en je gaat naar de hond huis vanavond!

Vermijd het geven van haar iets rechtstreeks verband houden met de keuken en koken.

3.Stuffed dieren

Alsjeblieft niet! Tuurlijk, het lijkt lief, maar ze is geen kind meer. Sla de opgezette dieren, tenzij je wilt dat opgezette beer of giraffe om te zijn wie je slaapt met.

4.Sex speelgoed

Dit zijn geen romantische geschenken die zeggen: “Ik hou van je meer dan iemand ooit!” Het openen van een doos met een dildo te vinden gewoon niet maken haar het gevoel geliefd en aanbeden diep van binnen. Vermijd dit ten koste van alles!

Winkel voor seksspeeltjes samen als een paar. Maak nooit dit soort beslissing op uw eigen voor haar, want je bent gebonden in de problemen te komen met een hoofdletter T.

load...

5.Tickets om uw favoriete sportteam zien

Of de film alleen maar u wilt zien of iets dat is zo ongeveer wat je wilt doen. Ze gaat om boos en voelen zich bedrogen door een cadeau voor haar dat is alles over jou.

Hier is de deal tot grote valentijnscadeau: Besteed aandacht aan wat ze wil, wat ze zegt dat ze wil en wat maakt haar glimlach, en erachter te komen hoe je een geschenk van te maken die een goede illustratie je luistert en je haar te krijgen.

Maak Valentijnsdag over haar en het geschenk dat ze in je leven is. Dat is hoe je de dag kunt rocken en haar dalen dieper in liefde met u.

Dus met dat in het achterhoofd, hier arefive grote giften voor uw lesbische lover:

1.Een romantisch diner

Ja!! Maar maken het echt bijzonder.

Als ze altijd koken voor u, het plannen van een romantisch diner voor haar dat je koken of krijgen verzorgd in. Geef haar een nacht off van het koken, maar zorg ervoor dat speciale elementen toe te voegen aan haar favorieten voedsel, bloemen en wijn op tafel.

Schrijf nu een paar regels in een kaart over de reden waarom ze zo speciaal aan u, wat je graag over haar en wat ze doet dat u lekkernijen. Bereiken over de tafel, haar hand vasthouden en fluisteren lieve woorden om haar de hele nacht.

Ja, dit is eenvoudig, maar het werkt om haar zich speciaal voelen !!

2.Romance haar ruimte

In plaats van het kopen van haar een stofzuiger, het huren van een schoonmaakservice om binnen te komen en het huis schoon voor haar of doe het zelf. Als je praktisch te zijn, hier is een manier die je punten te scoren.

Voeg vervolgens in de romantiek! Koop een nieuwe set lakens voor het bed, en hebben de schoonmakers leg ze op voor u. Koop rozen, trek somepetals af en verspreid ze rond de slaapkamer. Light kaarsen rond het huis, slaapkamer en badkamer, zodat ze hen zullen zien als ze loopt in. Zet bloemen in de badkamer, ook.

Heb haar favoriete romantische muziek spelen, zelfs als je een hekel it.Have haar favoriete hapjes en drankjes in de aanslag, en maak je klaar om lekker liggen en haar te vertellen hoeveel ze voor je betekent.

3.A romantische picknick

Plan een picknick met ten minste drie gangen (dat wil zeggen, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert).

Voeg nu één of andere gloed aan het!

Klik hier voor de auto schoongemaakt dus het fonkelt en ruikt lekker. Een geweldige manier om uw auto te maken geur goed is om gewoon te zetten een paar druppels lavendelolie op een doek, nat het een beetje en zet het in de auto onder uw stoel. Het is geweldig.

Dan zet samen een afspeellijst met haar favoriete muziek en hebben het spelen in de auto als je haar op te halen.

Kies uit twee of drie van je favoriete outdoor plekken waar je speciale momenten hebt gedeeld samen een wandeling, op zoek naar een prachtig uitzicht of picknicken in het verleden. Een route plannen voor de middag die brengen je naar ten minste twee plaatsen, maar drie is nog beter.

Bij elke stop, delen een koers in de picknickmand en herinneringen ophalen over de tijden die u daar voor was. Het zal echt wakkeren de romantiek in je relatie, en je krijgt een diep geheugen in haar hersenen en het lichaam te creëren met deze beweegbare feest, geuren en muziek.

4.Romantic films

Heeft ze liefde, liefde, liefde films? Heb je een grote flatscreen-tv en geluidsinstallatie? Huur drie of fourof haar favoriete films, maken een enorme schaal van popcorn, krijgen haar favoriete film drank en film snacks en prepareeverything voor een avond in de bioscoop.

Stuur haar een uitnodiging om een ​​romance gevulde avond van de cinema met haar favoriete films beschikbaar voor haar om uit te kiezen, en omvatten de lijst in de uitnodiging. Je zult haar feel-good emoties slag te gaan big time.

Dit is bijzonder, omdat, zoals ik al eerder heb gezegd, het laat zien dat je luistert en dat u de zorg over wat ze leuk vindt. OK, moet u wellicht opnieuw te vragen om eraan te herinneren, maar dit is een zeer romantische manier om te besteden Valentijnsdag.

Nestelde zich op uw eigen privé-bioscoop bekijken van haar favoriete films samen met grote snacks -het is een beetje van lesbische hemel!

5.Romantic bruiloft voorstellen

Ah ja, dit is vaak iets dat gebeurt op Valentijnsdag en moet zeker worden overwogen als je in dat stadium. Dit is niet voor een nieuwe relatie, maar voor degene die is klaar om te committeren aan het gaan de verte.

Neem één van de bovenstaande vier ideeën en toe in een huwelijk voorstel. Tada !! Dat is de ultieme Valentijnsdag evenement.

Foto bronnen: kilimanjarospells.com, tumblr.com