5 tekenen dat ze je bedriegt

23 april 2019

De meesten van ons hebben de pech dat in een gehad relatie waar uw significante andere of u zelf bedrogen.

De manier waarop ik het zie, als je in een relatie met iemand, maar wil om seks te hebben met iemand anders, moet je uit de relatie te krijgen. Dat is een no-brainer. Toch heb ik geweten veel vriendinnen, en net zo veel mannelijke vrienden, die hebben bedrogen. Ik moet eerlijk zijn en erkennen dat vrouwen net zo schuldig aan bedrog, en velen van jullie zijn diepbedroefd door iemand van je hield die ontrouw was.

load...

Dus, ik ga naar mijn kant overal doen namens gelovige vrouwen en delen een aantal geheimen met je mee. Op deze manier weet je als je toevallig met een low-down, dirty, vreemdgaan vrouw , zodat u kunt gaan naar goede meisjes vinden. Ik vertel dit omdat vrouwen zijn ongelooflijk sneaky, en als je probeert om dit uit alleen achterhalen, heb je geen schijn van kans. Wanneer u te bedriegen, dat weten we. We hebben de intuïtie van vrouwen, en we weten dat je bedrogen voordat je zelfs denken over vreemdgaan. Jij, aan de andere kant, zijn verloren zonder deze tips en trucs.

load...

1. Denk je dat ze vals spelen.

Meestal, als je denkt dat ze bedriegt, ze waarschijnlijk is. Jongens, er is veel dat krijgt u voorbij. Soms heb je alleen de helft luisteren als we praten en je kunt niet altijd bijhouden van de namen van onze vrienden. Wat dit betekent is dat tegen de tijd dat je begint te denken iets is een beetje buiten, het is al weg. Ze heeft gekregen slordig bij die haar sporen, omdat ze denkt dat ze gaat voor altijd weg te komen met het. Luister naar je intuïtie.

“Als je reden hebt om te denken dat ze oneerlijk

over haar verblijfplaats, confronteren haar.”

2.She heeft een vriend genaamd zus-en-zo, die je nog nooit hebt ontmoet.

Hier is een scenario: Ze ontmoet een nieuwe vriend op het werk / scholen / de sportschool met de naam Christina. Alle van een plotselinge, ze is altijd met Christina ga lunchen, opknoping uit, enz. Christina is echt Chris, door de manier, deze hete jongen uit Zumba les. Hij is geprogrammeerd in haar telefoon als “Christina”, zodat haar telefoontje log dienovereenkomstig zal weerspiegelen.

Als u verdachte over iemand nieuw te krijgen, moet u de telefoon antwoord geven op de volgende keer dat ze bellen of erop aandringen dat jullie drieën bij elkaar te krijgen voor de margarita's onmiddellijk. Als uw gal vertelt u een paar dagen later dat ze nooit wil Christina weer te zien, iets aan de hand.

load...

3. Uw routine is onderbroken.

Ze heeft plotseling “andere dingen te doen.” Ze is niet geïnteresseerd in opknoping uit in het weekend. Je begint aan dingen als: “Ik moet overwerken weer aan het werk” of “hoor ik moet wat ruimte.” Als ze plotseling haar rol is vertraagd, is er een reden, en dat is reden voor pauze. Als ze niet vals spelen, ze over te denken of het denken over noodlanding op het water je helemaal. Krijg wijs en snel.

4. De wiskunde klopt niet.

Als ze je vertelt was ze ergens en ze was niet, ze ligt aan u om iets op, zo simpel is te dekken. Als ze zegt dat ze was met een vriend en je toevallig tegenkomt die vriend zonder haar, ze is schuldig aan iets. Vrouwen liegen er niet om over dit soort gegevens, tenzij ze iets ze schamen doen.

5. Ze vouwt onder verhoor.

Als je begint vroeg haar voor meer informatie en ze kan het niet bijbenen, er is iets mis. Vrouwen zijn goed in geheimzinnig en stil, maar we slecht in liegen. Als u reden om te denken dat ze oneerlijk te zijn over haar verblijfplaats hebben, confronteren haar. Vraag oprecht met die ogen van de puppyhond ze verliefd op, “Baby, je bedriegt me?” Meestal zullen vrouwen breken recht toen en eerlijk zijn. Het gaat in tegen onze natuur om te liegen en bedriegen, en de meeste vrouwen voelen zich vreselijk schuldig als ze dit doen. Gebruik dit in uw voordeel en ontvang de laatste nieuwtjes.