5 tips om fit te worden die ook je datingleven zullen verbeteren

21 februari 2019

Voor singles, het krijgen van fit betekent meer dan de algemene gezondheid - het kan helpen u een datum voor vrijdagavond aan te trekken. Als je er goed uitzien en zich goed voelen, mensen kennis te nemen.

In termen ofattractiveness, Psychology Today zegt zelfzorg is wat echt telt. Onderzoekers ontdekten dat mensen die eruit zien alsof ze zijn gezond worden beschouwd als de totale aantrekkelijker. Je hoeft niet te worden geript met nul procent lichaamsvet; je hoeft alleen te verschijnen als je goed voor jezelf te zorgen.

load...

“In wezen, we schieten voor 'relatief gezonde' (bijvoorbeeld, niet super obese, geen ernstig uitstekende maag, etc.). Dus geen noodzaak om obsederen en gaan overboord. Maar doe je best om goed te eten, bewegen een beetje, en de zorg voor uw gezondheid,”de studie leest.

Lichaamsbeeld gaat een lange weg in de richting van een gerust gevoel en aantrekkelijk, dus krijg je waar je wilt en je zult beready om wow je date. Om u te helpen, hebben we samen 5 manieren om fit te krijgen voor dating te zetten.

1. Verander uw dieet (maar je Don'tHave te eten als een konijn)

Gezonde eetgewoonten zijn de hoeksteen van een gezonde levensstijl, en het is iets wat je absoluut controle over. Ga je op een dieet kan sterk verbeteren van uw gezondheid en fitness in een kwestie van maanden.

load...

Op dieet zijn niet per se meanalways het eten van salades en vloekend off boter - gewoon doen wat je kunt om fast food te vermijden, ontslaan drinken, en bezuinigen op snoep. Wees bewust van wat je zetten in je lichaam en hoe die zich vertaalt naar uw gewichtsverlies doelen. Misschien volg de 80/20 regel: gezond eten 80% van de tijd en jezelf toe 20% van de toegeeflijke tijd.

Het maken van een gezonde maaltijd plan verbetert de algehele conditie van een persoon - en het is ook heerlijk.

Iedereen is anders, dus het opzetten van een eetschema die werkt voor uw individuele smaak, wilskracht, en de stofwisseling. Een goede voeding krijgt u op een pad in de richting van fitness, en je kan het allemaal uit je keuken.

2. Pick Up een gezonde hobby

Zoek iets wat je graag doet, dat houdt ook u actief. Men zou kunnen wandelen met de hond of het kan klimmen zijn - net in beweging te krijgen. Frequentie telt, dus neem een ​​gezonde hobby die je vooruit zal kijken naar en niet willen missen. Of het nu yoga of een dagelijkse run, hobby's zijn een geweldige manier tomaintain een gezonde levensstijl en veel plezier doen. Plus met hobby's en een actieve persoon die zorgt voor een meer interessante datum gesprek.

load...

3. Zoek een fitness-regime dat voor u werkt

Er zijn tal van betaalbare fitness-diensten die beschikbaar zijn om u te helpen op koers te blijven. Plus sportscholen kan een geweldige plek om mogelijkheden voor in-vorm singles zijn. U kunt ondersteuning van professionele trainers krijgt wanneer u zich aanmeldt voor een gepatenteerde fitness-regime. Sommige, zoals de DailyBurn fitness programma hier beoordeeld , bieden zelfs een gratis proefperiode om u te helpen de slag te gaan en kijk of je het leuk vindt.

Opgeleide professionals bieden u waardevolle ervaring en trainingen in het kader ofa fitness-programma.

Zelfs beter dan een lidmaatschap van de sportschool, online fitness diensten convenientlyprovide mobiele hulpmiddelen en video's die u helpen opvoeren uw oefening routine maakt niet uit waar je ook gaat. Er zijn nuttig reviews sites die er zijn die kunnen helpen kies de juiste fitness programma voor u op basis van factoren zoals uw voeding en training voorkeuren en de prijs.

4. Maak kleine veranderingen in je dagelijkse leven

Kleine acties optellen loop van de tijd. Zelfs kleine veranderingen in uw routine (zoals het nemen van de trap in plaats van de lift) kan drastisch invloed op uw conditie op de lange termijn. Het krijgen van een gezonde hoeft niet een enorme overlast of verbintenis. Persoonlijke groei begint met alledaagse keuzes.

In je dagelijkse routine, kunt u incrementele gezonde aanpassingen, zoals het wisselen naar een staande bureau of koken meer maaltijden bij home.if iets te maken, het kan geen kwaad om uw kookkunsten in het geval u wilt een date hebben meer dan voor een romantisch zelfbereide maaltijd.

5. Betrek je vrienden

Wanneer u combineren oefenen met het socialiseren, wint iedereen. Groep activiteiten maken het zo veel makkelijker en leuker om gezond te worden, omdat je weet dat iemand in het met u.

Als u joggen bent met een vriend, je bent veel minder kans om uit te slaan op uw dagelijkse training.

Vraag je vrienden om mee te doen en uw duw naar gezondheid te ondersteunen. Het krijgen van jezelf een lopende partner of atennisbuddy zal je uitdagen en jullie verantwoordelijk houden.

Als je vriend heeft behoefte aan een beetje extra motivatie, kunt u altijd laten weten dat de uitoefening van een vrouw sex-drive kan verbeteren. Dat moet hun aandacht te grijpen!

Laatste gedachten

Deze 5 tips canget je lichaam in shapewhile ook boostingyour zelfvertrouwen, zodat je het gevoel zo aantrekkelijk als je kijkt. Als gevolg hiervan kan je jezelf aantrekkelijker in de dating wereld, omdat mensen van nature worden aangetrokken om het vertrouwen. Bovendien, studies tonen aan dat een gezonder lichaamsbeeld is gekoppeld aan gezonder, gelukkiger relaties.

Getting fit verbetert niet alleen uw fysieke gezondheid en uiterlijk, het helpt je comfortabel in je eigen huid. En dat, op het einde, is het belangrijkste onderdeel.