6 dating-tips voor homo-introverte mensen

25 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De Zwitserse psychiater en psychoanalyticus Carl Jung schreef in zijn 1921 classic “Psychologische typen” over de persoonlijkheidskenmerken van introversie en extraversie , wat suggereert dat de belangrijkste onderscheid tussen persoonlijkheden is de bron en de richting van de expressie van de energie van een individu. Amerikaanse auteur en docent Susan Cain zegt dat we alle vallen ergens op dit spectrum, en ze stelt dat de hedendaagse cultuur begrijpt en onderwaardeert de eigenschappen en mogelijkheden van introverte mensen.

In haar boek “ Quiet: The Power of Introverts in een wereld die niet uitgepraat ,” Cain schrijft: “Onze plaats op dit onderdeel beïnvloedt onze keuze van vrienden en vrienden, hoe we het gesprek, het oplossen van verschil, en liefde te tonen. Het is terug te vinden in onze zenuwbanen in de hersenen, neurotransmitters en uithoeken van ons zenuwstelsel.”

load...

Cain legt uit dat de natuur en opvoeding een rol in hoe onze persoonlijkheden worden gevormd te spelen, en onderzoek heeft aangetoond dat tussen een derde en de helft van alle Amerikanen zijn naar verluidt introverte mensen zijn.

Auteur Susan Cain zegt iedereen valt ergens op de introversie en extraversie spectrum.

In het algemeen, introverte mensen hebben de neiging gevoelig, serieus, en verlegen te zijn, en ze vaak de voorkeur aan eenzame activiteiten en diepe denken. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben grote sociale vaardigheden of genieten van vermenging bij sociale evenementen.

load...

Helaas, de maatschappij heeft de neiging om extraversie waarderen , en introverte kan soms onderdrukt voelen door anderen. Echter, als een introvert positioneert u als een grote vangst voor een potentiële partner, omdat je de neiging om hard te houden, kan erg zorgzaam en romantisch, en hebben introspectief talenten die je maakt een goede communicator en in staat om een relatie met gevoeligheid en zelf navigeren -awareness.

Omdat de dating landschap is een interpersoonlijke context rijp met sociale stimulatie, kunt u dating nogal vermoeiend en ongrijpbaar te zijn. Dit artikel geeft u een aantal waardevolle tips om u te helpen profiteren van uw sterke punten als een introvert en aanpak daten met meer vertrouwen, het gemak, en succes.

1. Show Your True Colours On Every Date

Gay daters met de hoop iemand te ontmoeten speciale kan soms portretteren een bepaald beeld om mensen naar hen willen. Introverten kunnen meer kwetsbaar zijn voor dit gedrag, en het kan nadelige gevolgen hebben voor het gevoel van eigenwaarde en de gezondheid veroorzaken.

load...

Volgens het onderzoek, het verbergen en het vervalsen van onze emoties kost veel inspanning en energie, en het kan onze mentale middelen uitputten, leiden tot depressieve stemmingen en stress, en leiden tot emotionele dissonantie ten gevolge van inconsistenties tussen ons zelfbeeld en gedrag. Dit, op de lange termijn kan een tol op onze fysieke gezondheid, welzijn, en de relatie tevredenheid Exact.

Doen alsof je iemand die je niet bent te zijn is vermoeiend, dus wees gewoon jezelf.

U wilt dat uw date te waarderen en bewonder je voor wie je bent, en je zal overkomen als een bedrieger wanneer je ware aard uiteindelijk toont zich. Je kunt niet eeuwig vasthouden van een identiteit charade. Wees authentiek en eigenaar van uw introversie.

Er is niets mis met het vertellen van je date dat je introvert, zodat hij beter kan begrijpen waarom je dat rustig. Transparantie zal zorgen voor veel leuker dating ervaringen en relatie potentieel, evenals persoonlijke ontplooiing.

2. Geef jezelf toestemming om Socialisatie evenwicht te brengen met Solitude

Respecteer uw behoefte aan tijd voor zichzelf en je vrijheid door te brengen zoals u dat wilt. Single zijn betekent niet dat je altijd hebt om uit mensen te ontmoeten of het bijwonen van sociale evenementen. Dating is actiegericht.

Echter, je ook niet willen om jezelf te verbranden door het negeren van uw tolerantiedrempel voor de sociale stimulatie.

Het is OK om een ​​aantal dagen in de week die net voor hebben “me de tijd.”

Structuur van uw vrije tijd met een goede balans van de sociale activiteit en neer tijd voor jezelf. Cain raadt het bijwonen van een aantal sociale evenementen per week / maand / etc. In ruil voor het niet schuldig te voelen wanneer u kiest voor iets dat onafhankelijk te doen. U zult beter functioneren indien u dit kunt doen, en u zult het eren van je ware zelf.

3. Probeer uit je comfort zone

Omgekeerd, omdat dating is een sociaal dier dat vereist dat je interpersoonlijk deelnemen ten minste een deel van de tijd, moet je werken aan het afbreken van eventuele angsten , remmingen, of psychologische barrières die u kan hebben die deel uitmaken van socialisatie uitdagend voor jou.

Het nemen van een waarnemend of spreken in het openbaar klasse kan u helpen bij de bestrijding verlegenheid.

Als u worstelen met verlegenheid, communicatie, of het tonen van assertiviteit en zelfvertrouwen, zeker om boeken te lezen en lessen nemen om te werken aan de bestrijding van deze obstakels. Neem een waarnemend of improv klasse, deelnemen aan een steungroep , deelnemen aan een spreken in het openbaar plaats, zoals Toastmasters, of deelnemen aan een meditatie club.

Alles wat u kunt doen om te helpen je je beter voelt in je eigen huid zal het vergroten van uw persoonlijk welzijn en dateability factor.

4. Selecteer Dating Locaties die resoneren met uw Introversion

De beste plaatsen om mensen te ontmoeten zijn die aansluiten bij uw persoonlijke interesses, voorkeuren, talenten, passies, en het leven doel. Online dating kan bijzonder geruststellend voor introverte mensen.

De komst van social networking websites hadden veel mensen bang te zijn dat deze platformen mensen van zinvolle face-to-face relatie zou verbreken. Er is echter een studie bleek dat de relatie tussen Facebook-gebruik en face-to-face communicatie was significant voor introverte mensen. Het was gunstig, omdat het toegestaan voor het geleidelijk opbouwen van vertrouwen en verstandhouding in een minder bedreigend sociale context dat, in de tijd, maakt introverten comfortabeler betrokken zijn bij face-to-face communicatie.

Studies tonen aan introverten goed doen met online dating, omdat het zorgt voor de geleidelijke opbouw van het rapport.

Ook, daterend omgevingen die een structuur, zoals speed dating gebeurtenissen of speciale gebeurtenis groepen, kan nuttig zijn, omdat je een gevoel van controle zult voelen. Er is een gebrek aan faalangst tot georganiseerde evenementen dankzij de doelgerichte formaat dat de noodzaak om spontaan gedrag vermindert.

5. Benut je luistervaardigheden om je date te winnen

Introverten traditioneel zijn zeer goede luisteraars vanwege hun verhoogde capaciteiten voor reflectie en introspectie. Dit belooft veel goed in de dating wereld, omdat de meeste mensen voelen gevalideerd in een of andere manier als ze geluisterd.

Luisteren is een vaardigheid die vaak van nature komt naar introverten.

Als een introvert, bent u goed uitgerust om dit te doen. Door aandacht van je date, vragen open vragen om hem te dieper kennen, en demonstreren van uw gevoeligheid, mededogen, en diepte, heb je een grote kans van het slaan van zijn beroep, omdat hij voelt dat je echt wilt “zien” hem. Dat zal hem een goed gevoel.

6. Plan Data Je Beide zullen koesteren

Plan data die de positieve punten van je persoonlijkheid stijl zal accentueren, zodat u comfortabel bent en kan genieten van het moment. Vooral in de vroege stadia van dating, het plannen van data die de activiteit te betrekken en gedeelde ervaring om de druk af te nemen met om meteen te praten.

Het nemen van een schilderij les is slechts een voorbeeld van een goede activiteit datum.

Cain stelt dat enkele van de grootste ideeën, kunstwerken, en uitvindingen van onze tijd zijn gekomen uit rustige, cerebrale mensen, dus profiteren van uw gaven en talenten te klinken data te creëren. Aanmelden voor een schilderij klasse, gaan paardrijden, of vrijwilligerswerk voor een oorzaak u de zorg over zijn slechts enkele voorbeelden van de data die u kunt ervaren met iemand die je nog leren kennen en wie krijgt te leren kennen.

U kunt leren hoe u uw verlegenheid te gebruiken om uw voordeel

Cain schrijft dat introverte mensen hebben de neiging om te verbergen van zichzelf, omdat “ The Extravert Ideal ” wordt gewaardeerd in de samenleving. Om uw dating opties te maximaliseren, is het belangrijk om je introversie omarmen en benutten het voor al zijn waarde.

Je brengt een hoop om een potentiële relatie, dus eren wie je bent, inspelen op uw sterke punten en middelen, en werken aan jezelf te duwen om meer grenzen aan uw persoonlijke middelen en de relatie mogelijkheden uit te breiden.

Door acht te slaan op deze suggesties, zult u het verhogen van uw kansen op het vinden van die partner u zoekt terwijl ze trouw aan wie je bent en alles wat maakt je mooi als een “ Introvert Ideal.”