6 manieren om homos te ontmoeten

5 april 2019

Het is geen geheim dat het vinden van levensvatbare kandidaten voor een relatie neemt het werk - vooral als je een homoseksuele man.

Bij DatingAdvice.com, herkennen we de complexiteit die komen met dating. Daarom hebben we een lijst van de top zes manieren om zijn gecompileerd homoseksuele mannen te ontmoeten.

Dus of je wilt om het feest bij de club of het liever zacht te houden, hier zijn enkele tips, trucs en tactieken om het vinden van de man van je dromen.

load...

1. Online dating.

U denkt misschien dat je een talent voor het wijzen op een homoseksuele man in de menigte, maar waarom niet maken het gemakkelijk op jezelf en alleen gaan waar homo's gaan?

Online dating sites zoals Zoosk.com nemen het giswerk van te maken. Door te voldoen aan een man op een homo dating site, je bent bijna gegarandeerd dat hij homo is.

Als je klaar om te beginnen vergadering kwaliteit mannen vandaag bent, ga dan naar onze review van de 2013's best gay dating sites.

load...

2. Ga naar een gay bar / nachtclub.

Het lijkt misschien het advies van uw tante of niet-gay vriend geef je aan, maar gaat naar gay bars en nachtclubs is nog steeds een geweldige manier om mensen te ontmoeten.

“Er is een goede kans dat je voldoen aan een

load...

like-minded man bij het doen waar je van houdt.”

3. Word lid van een groep.

Er zijn vele groepen die zich op of in verband worden gebracht met slechts homoseksuele mannen. Als je op de universiteit of hoge school, kijk dan in de Gay-Straight Alliance.

Er zijn ook een aantal buurthuizen en groepen voor het oudere publiek. Doe wat onderzoek op het internet en ontmoeten met gelijkgestemde mensen voor sociale activiteiten.

4. Je vrienden.

Wie is beter om op te treden als uw cheerleaders dan de mensen die daadwerkelijk kiezen om tijd te besteden met je? Deze mensen heten je vrienden en ze zijn een grote aanwinst voor het voldoen aan de man van je dromen.

Wat heb je te verliezen? Getting jezelf er is een geweldige manier om iemand te ontmoeten.

5. Buitenschoolse activiteiten.

Een belangrijke vraag is: “Waar moet ik mijn vrije tijd?” Dit zijn de uren die niet worden besteed aan het werk of slapen. Dit zijn de uren die u beslist hoe ze worden besteed.

6. Een gay cruise of andere homo-gerelateerde vakantie.

Er zijn tientallen bedrijven die zich specifiek richten op het organiseren van vakanties voor homo's.

Er is geen ontkomen aan - ontmoeten van mensen is hard. Daarom hebben we een lijst van de top zes manieren om homoseksuele mannen, met inbegrip van onze nummer één keuze te voldoen hebben gebouwd - online dating.

Dus neem een kijkje op de beoordelingen van de beste gay dating sites. U zult blij zijn u deed.

Foto bron: publicradio.org.