6 manieren waarop een prostituee je huwelijk kan redden

20 mei 2019

Sarah Cooper, van oolalove.com, beschrijft haar stijl als Cosmo meets The Onion. Vandaag neemt ze een tongue-in-cheek benadering van het opslaan van uw huwelijk. Blijf lezen voor haar “slecht advies.”

Of je nu getrouwd met uw vrouw voor zes jaar of zes maanden, het feit is dat je hebt verloren belang.

Soms vallen relaties uit elkaar, en het is moeilijk om te vertellen wat er mis is en hoe je het kunt oplossen.

Je vrienden kunnen vertellen dat je met haar te praten, ga op een vakantie of een kind, maar het antwoord op uw sleur misschien eenvoudiger dan je denkt. Het is waar.

load...

Net als de meeste mensen, je waarschijnlijk nooit zelfs overwogen, maar een prostituee kon gewoon het ding om je huwelijk te redden.

Hier zijn zes manieren waarop een prostituee kan uw huwelijk daadwerkelijk op te slaan en zet je terug op het pad naar een gelukkig morgen.

1. Geeft haar tijd om de was te doen

Als je vrouw geen tijd om de was te doen heeft gehad, en ze houdt het gebruik van u als een excuus, dan is het krijgen van een prostituee haar misschien de tijd die ze nodig heeft om al die lasten te doen geven (terwijl de prostituee doet u).

load...

Dit zal de balans te herstellen in je relatie en bespaart u van een reis naar de echtscheiding advocaat.

2. Spices dingen in de slaapkamer

Wilt u uw vrouw te stappen haar spel up? Breng een prostituee in de slaapkamer. Een beetje competitie met een sex professional zal haar beseffen haar routine is moe.

Zodra ze alle trucs die je wilde rijden ziet, zal die vonk haar competitieve kant ontsteken en ze zullen strijden voor uw affecties als een dikke man op een ijsje festival.

3. Maakt haar vergeten over dat incident met uw secretaresse

Niets zal haar vergeten over uw misstappen met uw secretaresse heel graag een rendez-vous met een prostituee.

De pijn en verdriet ze voelde toen ze hoorde over u en Susan van het kantoor zal niets vergeleken met wat ze zal voelen als ze erachter komt over de prostituee. Het zal haar beseffen hoe goed ze het had, en het zal uw huwelijk te redden.

load...

4. Real-time, interactieve sex tips

Zowel u en uw vrouw zou kunnen profiteren van iemand die je vertellen wat je beter in de slaapkamer kon doen. Huur een prostituee naar u kijken en geven u tips, als een coach het corrigeren van uw tennis swing of uw accountant de vaststelling van uw financiën.

Een getalenteerde, goed gekruid prostituee kan die kleine fouten die leiden tot grote alimentatie te corrigeren.

5. Maakt haar beseffen hoe wanhopig je bent

Zeker dat je hebt geklaagd over het gebrek aan seks en aandacht voor nu maanden, maar heeft je vrouw of vriendin echt krijgen?

Uiteraard niet omdat er niets is veranderd!

De enige manier waarop ze gaat om te zien hoe ver hij ongeveer van jou te verliezen is om uw late-night chats met Samantha van Craigslist of uw creditcard ontvangsten ontdekken van een reis naar de Bunny Ranch. Dit is een geweldige manier om je huwelijk te redden.

6. Een goed rolmodel voor uw dochter

Uw vrouw niet werkt, en het begint echt een slecht voorbeeld voor kleine Stella.

Je wilt niet Stella opgroeien met de gedachte een man gaat om te zorgen voor haar haar hele leven. Wil je dat ze de waarde van een eerlijke dag werk te leren kennen.

Het krijgen van een prostituee in de buurt van het huis zal dat goed voorbeeld van een sterke, onafhankelijke werkende vrouw voor uw dochter die ze zo hard nodig heeft in te stellen.

Foto bronnen: corbisimages.com, someecards.com, lifeinprogress.ca, streetwise.co, buddytv.com, uproxx.com