7 echte manieren om vrouwen aan te trekken die je leuk vindt

24 juni 2019

Ik ben geboren in een klein Schots mijnwerkersdorp in 1950, waar de chatten upwomenwas geaccepteerd, homo's waren calledqueers werden pedofielen vieze oude mannen geroepen en als je niet abonneren op zeer nadelige uitzicht, riskeerde je er zelf door bestempeld als homo of op zijn minst vreemd.

Gelukkig, als enig kind van wie de moeder en vader werd verliefd op mij en ingeprent in mij de waarden die ze hield het meest dierbaar, te beginnen met “doe aan anderen wat je wilt dat ze doen tot u,” ik erin geslaagd om de vooroordelen van een aantal van te vermijden mijn peers.

Het andere ding mijn vader en moeder leerde mij was aboutrelationships. U ziet, van hen was een gelijkwaardig partnerschap, en omdat ze van me hield aan stukken, nam ook theyloveone andere.

load...

Toen ze beiden veel te jong stierf op 48 jaar oud, de meest kostbare erfenis ze liet me was om alle mensen te behandelen, ongeacht geslacht, ras, seksuele geaardheid, religie of enige andere labels die je kunt bedenken, als gelijke.

Chatten upwomenwas de rigeuer.This uitdrukking logenstraft sommige mannen de houding ten opzichte van vrouwen, en hoewel tegenwoordig het waarschijnlijk niet beschouwd als politiek correct te zijn, het opsteekt nog steeds zijn lelijke kop in de hedendaagse incarnatie van “seducingwomen.”

In feite zijn er miljoenen boeken en artikelen uit de zogenaamde datingexperts met tips over hoe om vrouwen te verleiden. Doe een zoekopdracht op Google naar de uitdrukking “hoe om vrouwen te verleiden” en u zult 11,400,000+ resultaten vinden, zo duidelijk mannelijk chauvinisme is nog steeds levend en wel.

load...

Ik kan het niet helpen denken dat het hoog tijd dat de vrouwen worden behandeld als gelijken in plaats van lustobject.

Mijn zoektocht naar gendergelijkheid begint vandaag met zeven echte manieren om vrouwen in de hoop aan te trekken dat mannen die uit zijn om vrouwen versieren de dwaling van hun wegen zullen zien en berouw, of op zijn minst vermurwen, in het bekijken van vrouwen als lustobject.

Ik nodig alle mensen om samen met mij in mijn zoektocht.

1. Zorg gevoelige

Wie kent niet de gevoeligheid waarderen? Dit betekent gevoelig zijn voor de behoeften van een vrouw.

Om die gevoelig zijn voor de behoeften van een vrouw betekent het vinden van wat ze is alles over in de eerste plaats.

Heeft u kijken naar de “Millionaire Matchmaker”?

Hoe vaak heb je getuige van een man kiezen voor een activiteit die zijn datum is niet vaag geïnteresseerd in of zelfs erger is, is bang voor, includingthe man die ondanks zijn datum nam voor een ritje op zijn privé-vliegtuig dat ze haatte vliegen of de fotograaf die aorganized een fotoshoot voor thefirst date?

load...

Heb je het beeld?

Natuurlijk, om gevoelig zijn voor de behoeften van een vrouw betekent het vinden van wat ze isall over in de eerste plaats door vragen te stellen en te luisteren naar haar antwoorden -duidelijk dit vreemd is aan vele miljonairs over dit programma, of misschien gewoon ze het geld dat telt in believeit de Verenigde Staten.

2. Wees hoffelijk

Het hebben van en het tonen van goede manieren en beleefd is wat hoffelijk is alles over.

Dit geldt voor het openen van deuren voor vrouwen, waardoor ze eerst in te voeren en, natuurlijk, het hebben van goede tafelmanieren, die van essentieel belang als u wilt dat je date om te genieten van een diner met u en om akkoord te gaan met een tweede date !

3. Wees eerlijk

Op een eerste date, probeer je het beste wat je kan zijn, maar je moet de verleiding om beter te zijn dan je eigenlijk bent door te liegen te weerstaan. Dit betekent dat als u een steward bent, niet beweren dat een piloot. Als u een verpleegster bent, niet beweren dat een arts raadplegen.

U moet de verleiding te weerstaan ​​om beter te zijn dan je eigenlijk bent door te liegen zijn.

Het gaat ook om niet te beweren 25 jaar oud te zijn wanneer u daadwerkelijk 40 jaar oud bent en het toevoegen van een actueel beeld van jezelf yourdatingprofile, niet een die 10 jaar geleden werd genomen of een van iemand anders dan jij.

Je gelooft niet dat mensen zoiets zou doen? Nou, ik weet dat ze dat doen omdat ik weet dat een arme vrouwen die op het voldoen aan een man voor AGeef eerst datum herkende hem niet.

Ze ontdekte de foto die hij gebruikte op zijn onlinedatingprofile was die van zijn zoon, en om nog erger te maken, zei meneer was teleurgesteld toen ze hem een tweede datum weigerde!

Nou, zoals ze zeggen in Yorkshire, “Er is nowt als Queer as Folk!”

Eerlijk geldt ook voor wie je bent als persoon en uw waarden. Het heeft geen zin in, bijvoorbeeld, zeggen dat je bent een vroom christen als je een Atheistjust de gunst te komen met iemand die een Christen is. Op het einde, de waarheid zal uit, ze zal nottrustyou en bang gaat dat begin van wat zou een goede relatie hebben.

4. Wees alert

Denk eraan dat je twee oren en één mond, dus je moet echt twee keer zo veel als je praat luisteren. Gaan door de bewegingen niet knippen - moet je oprecht geïnteresseerd in wat een vrouw te zeggen heeft en echt te luisteren, niet net doen alsof om te luisteren te zijn.

Hoe weet je haar laten weten dat je echt geluisterd? Nou, het helpt als je commentaar en vragen te stellen over wat ze zegt en, door dit te doen, het bouwen van een rapport.

Het vragen om haar mening helpt ook.

5. Zorg tender

Twee van de grootste zangers aller tijden wist maar al te goed het belang van tederheid en bracht hulde aan deze kwaliteit op twee van de beste nummers aller tijden: Otis Redding's “Try a Little Tenderness” en Elvis Presley's “Love Me Tender”.

Je moet jezelf bloot te worden gekwetst door het maken van jezelf kwetsbaar.

Dus wat doet die tender eigenlijk? In de Islay Brothers “U hebt verloor die Loving Feeling,” de tweede regel van het lied zegt: “En er is geen tederheid zoals voorheen in handbereik”.

Ik denk dat alle mensen intuïtief weten of gebaren zijn oprechte of gekunsteld.

Het resultaat hiervan is dat alles wat je zegt en doet behoeften te komen direct uit het hart, en je moet jezelf bloot te stellen aan het gevaar om gekwetst te worden door het maken van jezelf kwetsbaar of, met andere woorden, door open-hart.

Toen ik een keer iemand haalde voor het diner, bereikte ze over de tafel en streelde mijn gezicht -het gevoel was elektrisch! Waarom? Omdat ik voelde het kwam recht uit haar hart!

6. Wees gratis

Er gaat niets boven complimenten als het gaat om het maken van jezelf aantrekkelijk voor vrouwen. Maar wees ervan bewust dat dit zal een averechts effect op u als deze complimenten zijn niet echt.

Altijd op zoek naar kwaliteiten die je kunt loven. De lakmoesproef voor de vraag of het een compliment of gewoon vleierij? Complimenten uit het hart komen, terwijl vleierij zijn oorsprong in de hersenen! Complimenten hebben geen persoonlijk gewin in het oog, terwijl er altijd een motief voor vleierij.

Dus wees niet bang om iemand te vertellen als je iets over hen die u wilt opmerken, of dat nu te maken met hun uiterlijk of gedrag.

7. Wees nederig

Enkele van de meest gerespecteerde en admiredpeople op aarde delen een verbazingwekkende attribuut: nederigheid.

Laat mensen zoals Nelson Mandela, Moeder Theresa en Mahatma Gandhi zijn uw rolmodellen, en gooi je ego weg vandaag! Ik kan u verzekeren uw aantrekkelijkheid zal vertienvoudigen door dit te doen.

Ik hoop dat dit artikel heeft laten zien dat de uitdrukking “verleiden vrouwen” heeft geen plaats in de woordenschat van een moderne samenleving, waar gendergelijkheid is een gegeven, noch in de hoofden van die zielige mensen die het te kunnen zien als een soort van de paring spel.

Foto bronnen: mydearvalentine.com, flirtbodylingo.com, schsicentre.wikispaces.com, tumblr.com,