7 rode vlaggen die je waarschuwen dat ze niet goed is

25 februari 2019

Meest volmaakte schepping ook de natuur - vrouwen - brengt u naar de diepten van de hel als je klink op een slechte. Psycho vrouwen, goudzoekers en opportunisten zijn enkele van de discipelen van de duivel die mannen moeten om uit te kijken.

Gelukkig, ze hebben allemaal hun “vertelt” en rode vlaggen, als we ze kunnen zien door hun masker van schoonheid, charme en aardse geneugten.

1. Ze heeft een hekel aan vrouwen.

Waarom zou een vrouw haat en wantrouwen andere vrouwen? Misschien haat ze en wantrouwt zichzelf. Misschien gaat ervan uit dat ze andere vrouwen zullen proberen om haar man te stelen, omdat ze altijd probeert om hen te stelen. Misschien denkt ze dat ze zijn kleine en ondiepe, want ze is.

load...

Als elke vrouw op de planeet is een bedreiging voor haar, dan misschien zij de wereld ziet alleen door het spectrum van geslacht. Er zijn een heleboel zoete, prachtige vrouwen in de wereld, dus als ze niet kan opschieten met een van hen, dan is er een goede kans dat het probleem ligt bij haar. Pas op.

2. U vangt haar op een leugen.

Als ze zegt dat ze was met Jane en Sally afgelopen zaterdag, maar ze weet niet waar je het over hebt als je naar ze uit te voeren in het winkelcentrum, heb je een probleem. Er is altijd een doel achter bedrog.

Het is één ding voor haar om u te vertellen je voeten niet stinken wanneer ze duidelijk doen, maar over waar ze was of wat ze aan het doen was zelden een onschuldige opwaartse kant liggen. Wat is ze liegen over? Wat probeert ze te verdoezelen? Wees bang.

load...

3. Haar jaloezie is irrationeel.

Komt er rook uit haar oren als u zegt dat Megan Fox ziet er warm in een film ? Heeft ze schelen als je denkt dat Pippa Middleton heeft een zoete kont? Als je haar oprecht vertellen dat ze ziet er hot en sexy in die jurk, zullen ze zeggen: “Ja, maar niet zo sexy als Pippa” drie maanden nadat je haar eens genoemd?

Als je gewoon ging zitten om haar oproep te beantwoorden op het kantoor en je uitademt een beetje hard, denkt ze dat je gewoon seks en had uw kantoor telefoon doorgestuurd naar een motel? Welkom in de hel.

“Na een paar van de data, werkt ze haar status

'In een relatie' en wil dat je om hetzelfde te doen.”

4. Ze denkt dat ze eigenaar is van jou.

Heeft ze steek gelaten voelen, verraden of verdachte wanneer u een avondje uit met de jongens? Ze kon controlling, manipulatief of gewoon behoeftig zijn. In ieder geval, een vrouw moet haar tijd met de meisjes en je genoeg onafhankelijkheid nodig hebt om 's nachts een guys' out te hebben.

load...

Verre van het zijn een bedreiging voor je relatie , een beetje tijd met de mensen die we hebben gekend en gebonden met lang voordat deze vrouw in ons leven kwam is een goede en gezonde zaak. Als ze jou respecteert, moet ze uw vriendschappen te respecteren, ook.

5. Ze springt pillen.

Als ze een dag bereikt in haar tas en haalt er een aantal “dieetpillen” een paar keer, kan ze een probleem met amfetaminen te hebben. Het is misschien niet zoiets als een hardcore verslaving, maar het doet buigen iemands gevoeligheden, prioriteiten en emoties.

Wees voorzichtig met vrouwen met een verslavende persoonlijkheden. Zij kunnen stemmingswisselingen duidelijk hoger liggen dan de normale maandelijkse verscheidenheid, en ze kunnen niet in staat zijn om echte en duurzame bijlagen te ontwikkelen met mannen.

Hun echte band is met lichte drugs te maken voor hun vermeende tekortkomingen, die zij zal overdragen aan u als uw tekortkomingen. Dan zullen ze je liever haten dan zichzelf haten. Wees voorzichtig.

6. Ze heeft een verzameling van relaties uit het verleden.

Er zijn verschillende soorten van goudzoekers, maar deze is uniek. Elk item die je ziet op haar heeft een verhaal achter de rug en ze wil u te vertellen iedereen. “Deze diamant hanger is van Jack. Hij was een oudere man die zei dat hij van plan om zijn vrouw te verlaten voor mij, maar dat deed hij niet. Deze vlinder tattoo op mijn schouder was deze tatoeëerder in een winkel in het dorp. Ik leefde met hem voor een tijdje.”

7. Ze besluipt je op Facebook.

Na een paar van de data, werkt ze haar status “In een relatie” en wil dat je om hetzelfde te doen. Ze zou zelfs sturen u een foto van de twee van u uit haar telefoon dat ze wil dat je om te gebruiken als je profiel pic.

Ze posten een hoop van foto's van de twee van u en tags die je als haar vriendje in ieder. Ze is waarschijnlijk niet de duivel, maar gewoon doorgaan met de nodige voorzichtigheid.