9 feiten om te weten over Eharmony oprichter dr. neil Clark warren

5 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Onze site is een gratis online bron die waardevolle inhoud en vergelijking diensten aanbiedt aan gebruikers. Om deze bron van 100% vrij te houden, een vergoeding ontvangen wij van veel van de vermeld op de site biedt. Samen met de belangrijkste geëvalueerde factoren, kan deze vergoeding van invloed zijn hoe en waar de producten worden weergegeven op de site (met inbegrip van, bijvoorbeeld, de volgorde waarin ze verschijnen). Onze site omvat niet het hele universum van het beschikbare aanbod. Editorial meningen op de site zijn strikt onze eigen en zijn niet aanwezig, onderschreven of door de adverteerders zijn goedgekeurd.

Adverteerders Disclosure

9 Feiten om te weten over eHarmony oprichter Dr Neil Clark Warren

Vandaag, 71% van de vrouwen en 69% van de mannen te voldoen aan hun toekomstige echtgenoten op eHarmony binnen een jaar, en de site heeft meer dan 33 miljoen leden, creëert meer dan 15 miljoen wedstrijden per dag, en is verantwoordelijk voor ongeveer 4% van de Amerikaanse huwelijken. Voor meer informatie over eHarmony's kans op succes, kijk op ons artikel.

load...

6. De Site 29 Afmetingen van compatibiliteit vragenlijst was meestal Gemaakt door Neil

EHarmony heeft een van de meest bekende registratie processen (zo niet de meest bekende aanmeldingsproces) van elke dating site. Het omvat ongeveer 155 vragen en duurt ongeveer een uur in beslag als je ze allemaal te beantwoorden (die u moet).

Terwijl de 29 dimensies van compatibiliteit vragenlijst vraagt wel om identifiers zoals geslacht, relatie status, locatie, etniciteit, religie en inkomen, het gaat veel verder dan dat. EHarmony wil ook weten wat je gaat, hoe je zelf zou willen beschrijven, hoe je denkt vrienden en familie zou u, wat uw vaardigheden zijn, en in welke mate u het eens of oneens met bepaalde uitspraken, onder meer gepassioneerd bent. U kunt meer informatie over de specifieke vragen eHarmony vraagt hier leren.

load...

7. Neil geholpen lancering Compatibel Partners for Gay Singles in 2009

Sinds de oprichting heeft eHarmony strikt voor heteroseksuele mannen en vrouwen, die een aantal problemen voor de site door de jaren heen heeft veroorzaakt geweest. Het bedrijf werd aangeklaagd in 2005 voor de discriminatie van paren van hetzelfde geslacht. Het team was in staat om de rechtszaak af te wikkelen door het creëren van CompatiblePartners.net in 2009.

“We wilden niet te doen alsof deskundigen op homoseksuele en lesbische koppels,” Neil vertelde CNN. “We zijn niet anti-homo op alle... Het is een andere wedstrijd.”

CompatiblePartners werkt op precies dezelfde manier als eHarmony, maar het is uitsluitend bestemd voor alleenstaande homoseksuele mannen en lesbische vrouwen.

load...

In de loop der jaren heeft ondersteund Partners gezien zijn eigen succes, onafhankelijk van haar zuster-site, die meer dan 370.000 bezoekers per maand en het faciliteren van “een aantal homohuwelijken”, aldus Neil.

8. In 2007 is hij teruggetreden als eHarmony CEO, keerde in 2012 en trad af Again in 2016

Na decennia van begeleiding werk en zeven jaar met eHarmony, Neil trok zich in 2007, toen hij verhuisde naar Kennebunkport, Maine, met zijn vrouw. Hij keerde in 2012 om te helpen er wat nieuw leven in het bedrijf.

Wijzigingen inclusief het inhuren van een nieuwe chief financial officer, chief technology officer, chief operating officer, en het hoofd van de public relations, en switching reclamebureaus. Maar zijn belangrijkste missie was om eHarmony meer een algemene relatie plaats (in plaats van alleen een huwelijk ter plaatse), het helpen van mensen liefde vinden evenals vrienden maken, vinden van een baan te maken, en het verbeteren van hun opvoedingsvaardigheden.

“We hadden een beetje verloren gekregen,” zei hij tijdens een Los Angeles Times interview. “Het ziet er niet achteruit gaan, en we waren niet te doen bijna net zo goed als we voorheen deden.”

Neil stapte weer naar beneden in 2016, en vice-president van Brand Marketing, Grant Langston, die al bij het bedrijf sinds 2000 overnam. Neil is altijd geweest en is nog steeds voorzitter van de Raad van Bestuur.

9. Hij Geschreven 10 Boeken en is gehoord 7.000 Times

Naast de honderden sessies en de onmetelijke werk dat hij heeft gedaan met eHarmony, heeft Neil meer dan 10 boeken geschreven, is meer dan 7.000 keer geïnterviewd, en heeft tientallen artikelen geschreven voor publicaties zoals The Huffington Post.

“Leren om te leven met de liefde van je leven”, vertelt relatie geheimen uit tal van gelukkige paren.

Enkele van zijn bekendste boeken zijn onder andere “Het vinden van de liefde van je leven”, “Falling in Love voor de juiste redenen”, “ Leren om te leven met de liefde van je leven ” en “Finding Tevredenheid Wanneer Momentary Geluk enkel isn 't Enough ‘” The Triumphant Huwelijk.’

Neil's schrijven en onderzoek heeft overwegend positieve recensies ontvangen in de afgelopen paar decennia, met inbegrip van één van Amazon gebruiker met de naam Lindsey, die zei: “Het lezen van dit voor het huwelijk begeleiding. Tot nu toe het is veel geholpen! Acht jaar getrouwd en we hebben niet echt een gemeenschappelijk doel / visie om samen te werken in de richting / droom over. Dit boek heeft onze communicatie vernieuwd!”

Dr. Neil Clark Warren - niet langer een mysterie!

Terwijl Dr. Neil Clark Warren uit de schijnwerpers voor een tijdje is geweest, zijn invloed blijft. eHarmony is nog steeds geliefd bij miljoenen singles en koppels, en het team blijft het platform en haar functies als de behoeften aan te passen en wensen van gebruikers te veranderen. We hopen dat we u graag wat meer inzicht in het verleden, het heden en de toekomst van eHarmony en de mensen achter de site gegeven!

Foto bronnen: honoluluadvertiser.com , lighthousechristianbooks.com