9 manieren om een datum te vinden (2019)

15 maart 2019

Onze site is een gratis online bron die waardevolle inhoud en vergelijking diensten aanbiedt aan gebruikers. Om deze bron van 100% vrij te houden, een vergoeding ontvangen wij van veel van de vermeld op de site biedt. Samen met de belangrijkste geëvalueerde factoren, kan deze vergoeding van invloed zijn hoe en waar de producten worden weergegeven op de site (met inbegrip van, bijvoorbeeld, de volgorde waarin ze verschijnen). Onze site omvat niet het hele universum van het beschikbare aanbod. Editorial meningen op de site zijn strikt onze eigen en zijn niet aanwezig, onderschreven of door de adverteerders zijn goedgekeurd.

Adverteerders Disclosure

9 Manieren om Zoek een Date (2019)

EliteSingles is alles over kwaliteit, niet kwantiteit. Wanneer de site stuurt u een match, dan kunt u er zeker van zijn dat hij of zij gaat zeer compatibel zijn. Wat meer informatie over de leden EliteSingles' zijn onder andere dat meer dan 80% van hen hebben een hbo-opleiding, 90% van hen zijn ten minste 30 jaar oud, en in principe 100% van hen zijn op zoek naar een serieuze relatie.

load...

2. Woon Plaatselijke ontmoetingen & Make Friends

Ik weet dat veel koppels die via een lokale Meetup groep kwam, en ze zijn allemaal super schattig. Sommige klikte tijdens het afspelen van video games bij elkaar. Anderen ontmoet op een boek club. Maar ze allemaal met elkaar verbonden dankzij de casual maar leuk bijeenkomsten georganiseerd door de leden op Meetup.

Meetup's logo is “we zijn wat we doen,” en zijn missie is om mensen een kans om samen te komen en te verkennen hun passies voor literatuur, wandelen, koken, fotografie, of zelfs politieke activisme geven. Als u niet beschikt over een Meetup in uw buurt dat uw belangen weerspiegelt zien, kunt u een groep van uw eigen beginnen altijd. Het platform heeft miljoenen leden en groeit de hele tijd, zodat u gebonden bent aan een wandel-vriend, een danspartner, of gewoon iemand om mee te praten vinden.

load...

Dergelijke kleine lokale bijeenkomsten geven singles een low-key omgeving te controleren of hun opties en vind dateworthy mensen zonder dat in veel inspanning.

3. Hang Out at Bars of Clubs

Mijn college vrienden gingen vaak naar de bar of de club als een manier om scoping de dating scene en het vinden van een datum in een menigte van flirterig mensen. Centrum van een stad is een populaire ontmoetingsplek voor de lokale singles op zoek naar iets te laten gebeuren. Soms zijn ze in een no-strings attached aansluiting alleen geïnteresseerd, en andere keren dat ze hopen op iemand die je dansen naast hen voor de komende jaren te voldoen.

De flirterig en zorgeloze sfeer van een bar of club is perfect voor het stimuleren van romantiek.

Het hoeft niet een wervelwind romantiek in één nacht. Steeds een vaste klant in een bar of club kan singles de kans om vriendschappen en relaties op te bouwen in de tijd te geven. Cecily Kellogg zei in een artikel op Yahoo Lifestyle, dat zij en haar toekomstige echtgenoot sprak aan de bar een keer per week gedurende vijf jaar alvorens uit te gaan op een datum. Nu, dat is het spelen van de lange spel.

load...

“Ik heb het doel gemist genoeg, maar ik had verschillende relaties, een aantal ernstige, met mannen die ik ontmoet in bars,” zei Cecily.

4. Vraag uw vrienden of familie leden voor suggesties

Mijn vrienden en ik blader vaak door onze lijsten met contactpersonen of social media profielen om te zien of we nog verborgen pareltjes aan te bevelen voor elkaar. Het werkte eigenlijk een keer voor mij, en ik belandde daten mijn zus-in-law collega's en gaan op een aantal echt leuke dubbele data.

Ik ken een echtpaar dat voldaan, omdat hun moeders werden vrienden en besloten om hun kinderen telefoonnummers uit te wisselen. De twee licht gegeneerd 20 -somethings messaged elkaar verbonden via bemoeizucht hun moeders en konden het vanaf daar.

Veel mensen zijn meer dan bereid om matchmaker te spelen voor hun vrienden en familieleden. Het is gewoon leuk om te proberen om te zien of je iemand kent of iemand kent die iemand die een goede pasvorm kan zijn weet. Paren die voldoen door middel van wederzijdse vrienden kunnen profiteren van het delen van een vergelijkbare sociale netwerk en misschien zelfs een gedeelde hobby's.

5. Zoek een Study Buddy in klasse

Dit werkt natuurlijk alleen als je student bent. Tenzij je besluit om een ​​kookles of iets als een volwassene te nemen. Maar serieus, praat met je klasgenoten. Ze zijn daar en gemakkelijk buit. Je hebt al iets gemeen en werken naar een gemeenschappelijk doel kan een goede basis voor een relatie.

Nul in op de schattigste of slimste persoon in de klas en vraag hen om je studie buddy. Vertel hem dat je wilt gaan over uw aantekeningen of het lezen te bespreken voordat class.You hebben dan een excuus om contact informatie uit te wisselen of het opzetten van een studie sessie in een cafe waar u een vriendschap kan vormen en te zien waar de dingen gaan.

6. Vrijwilliger bij een Non-profit organisatie of charitatieve Group

Vrijwilligerswerk is een uitstekende manier voor singles om zichzelf er uit te zetten en mensen te ontmoeten, terwijl iets nuttigs met hun tijd en energie te doen. Het is een bijzonder slimme dating strategie voor iedereen die een zorgzame en meelevende vrouw omdat, statistisch gezien, vrouwen hebben de neiging om vrijwilligerswerk te doen in een hoger tempo dan mannen. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, bijna 20% van de vrijwilligers in 2015 waren nooit getrouwd en een extra 20% werden gescheiden, gescheiden of weduwe.

U kunt terug te geven aan uw gemeenschap en ontmoeten vriendelijke en aardige mensen tijdens het vrijwilligerswerk.

Wat meer is, mensen in hun jaren '30 en '40 en personen met een academische graden zijn beide demografische de meeste kans om vrijwilligerswerk te doen. Dus je zult meer dan een paar in aanmerking komende periode werken samen met u vinden wanneer u uw tijd te geven aan een non-profit of een goed doel.

U kunt overal vrijwilliger u maar wilt. Probeer het gebruik van VolunteerMatch kansen om mee te doen vinden. Of u nu bomen planten of lopen honden, zult u binnenkort te mogen ontmoeten altruïstische mensen die dezelfde passies en interesses die je doet delen.

7. Speel een Sport of Ga naar een sportwedstrijd

Sport hebben de macht om mensen samen te brengen om te juichen, lachen, en heckle als één. Het gevoel van eenheid van het team kan kameraadschap onder vreemden inspireren - en dat is een fantastische opening voor singles nummer van iemand te scoren of een afspraakje. Deelnemen aan een intramurale team kan u helpen om tientallen mensen die genieten van voetbal, basketbal, Zwerkbal, of wat sport zo veel als jij.

U kunt ook naar een spel of een sports bar in de kleuren van je team en het gebruik van de opwinding van het spel om te staken een gesprek met iemand wroeten voor hetzelfde team. Of het tegenovergestelde team, als je wilt om de route Romeo-en-Julia te gaan. Hoewel, werkte het niet geweldig voor hen. Toch kunnen singles hun favoriete sport te gebruiken als een manier om vrienden te maken, regelen data, en een actief sociaal netwerk (misschien zelfs een fantasy league) te bouwen tijdens het seizoen.

8. Kijk voor de mogelijkheden om te chatten Mensen die in het dagelijks leven

Denk je dat je hebt uitgeput al uw date kansen? Echt niet! Je bent omringd door enkele mensen die overal mee naar toe - alles wat je hoeft te doen is je ogen open en werken de moed om ze te benaderen. U kunt een speciaal iemand in een boekhandel (te voldoen zoals de Amerikaanse schrijver Ray Bradbury deed) of tijdens het winkelen in de productie afdeling van de supermarkt.

U hoeft niet aan een enkele gebeurtenis bij te wonen om je flirten vaardigheden te oefenen. Je hoeft alleen te comfortabel met het starten van gesprekken met mensen in alledaagse situaties te worden.

Singles kunnen een directe verbinding door te chatten iemand in een openbare plaats te maken.

“Veel van mijn klanten niet beseffen dat was een optie - ze dachten dat ze konden alleen mensen online of in een bar te voldoen”, zei Hunt Ethridge , een dating expert die gespecialiseerd is in overdag dating. “Ze realiseerden zich niet dat je kon eigenlijk staking van een convo met iemand waar dan ook.”

9. Check Out een muziekfestival of Convention Fan

Misschien heb je gemerkt een gemeenschappelijk thema op deze lijst is gemeenschappelijke belangen. Vind ergens dat de dingen die je liefde viert, en u zult iemand die het ook liefheeft. Wanneer u uw enthousiasme te delen met iemand, je maakt een positieve indruk en een verbinding tot stand op basis van iets wat echt en blijvend. Op die manier, je bent niet zomaar een dating profiel beweert een grote fan van Harry Potter, Game of Thrones, of Metallica zijn - je eigenlijk bewijzen uw fandom door te laten zien tot een trivia gebeurtenis, fantasie congres of muziekfestival.

U kunt ontdekken grote gebeurtenissen in uw buurt door het raadplegen van Eventbrite , een ticketing platform bekend voor het organiseren van een aantal spectaculaire evenementen. Wat meer is, zal veel plezier,-fan gedreven conventies hebben singles evenementen en andere activiteiten op de kalender aan de deelnemers die alleen reizen te verbinden met nieuwe vrienden en datum prospects te helpen.

Meeting People is eenvoudig als je eenmaal weet waar te gaan

De moderne dating scene kan moeilijk om gewoon te navigeren omdat singles hebben zo veel opties tot hun beschikking en zo veel manieren om in contact te komen. Natuurlijk, soms het voelt alsof er geen opties die er helemaal niet, en je bent de enige persoon in een zee van paren. Dat is wanneer je moet creatief te worden en zoeken naar manieren om wakker te schudden je liefdesleven en je sociale netwerk uit te breiden.

Misschien heb je al geprobeerd een of twee dingen op deze lijst, maar het is de moeite waard om het een schot en het verkennen van meerdere manieren om een ​​datum te krijgen. Deze dating strategieën kunnen helpen je jezelf in een omgeving waar het ontmoeten van mensen wordt het veel gemakkelijker. Echter, het is aan jou om de gesprekken te starten, te verbinden met mensen, en iets te laten gebeuren.

Uiteindelijk is de beste manier om een ​​datum te vinden is om uw passies, onderhouden van een positieve vooruitzichten, en sta open voor de mensen om je heen. Het maakt niet uit waar je gaat, zal dat het vertrouwen en energie singles tot u naderen. Succes!