Absolute bachelor club: de luxe boetiek boetiek van Noord-Amerika gebouwd om intelligente, uitzonderlijke singles te verbinden

9 april 2019

De korte versie: In plaats van het gebruik van een dating site, een aantal singles liever werken met professionele koppelaars om hun ideale match te vinden. Voor degenen die in Montreal, New York, Toronto en Vancouver, Absolute Bachelor Club heeft de katalysator die is het vergemakkelijken van veel van deze verbindingen zijn. Oprichter Natacha NoГ «l begrijpt carrière-minded mensen leven drukke leven, dus ze doet het voorwerk tot nul in op de beste data en partners voor hen. Door middel van hands-on matchmaking, coaching, en zelfs make-overs en fitness instructie, Absolute Bachelor Club is het koppelen van intelligente, succesvolle cliënten die elkaars moderne levensstijl aan te vullen.

Wordt carrière-gericht en succesvol kan het moeilijk maken om een ​​partner te vinden. Wanneer een 40-urige werkweek lijkt een droom vakantie, alles plannen verder dan eten en slapen in je dagelijkse routine kan onrealistisch lijken.

In aanvulling op de tijdrovende aard van het professionele leven, hebben sommige singles gevonden potentiële partners te laten intimideren door het succes of willen deelnemen aan een work-life jongleren routine nemen.

load...

Echter, professionals op zoek naar liefde in Montreal, New York, Toronto en Vancouver in geluk. Absolute Bachelor Club is gericht op carrière-minded te helpen, succesvolle singles partners wiens levensstijl en verlangens overeenkomen met hun eigen land.

“Mijn missie is om mensen bij elkaar die zijn klaar voor inzet en om hun verbazingwekkende leven te delen te brengen,” zei Natacha NoГ «l, Absolute Bachelor Club oprichter.

Of het nu door middel van matchmaking, dating coaching, of make-overs, Absolute Bachelor Club's diensten leiden tot liefde en betekenisvolle relaties.

load...

Een missie om te helpen succesvolle mannen vinden hun perfecte partner

Natacha vertelde ons dat ze begon Absolute Bachelor Club om een ​​leegte in de matchmaking ruimte op te vullen. In plaats van het dienen van een brede klantenkring, het bedrijf gespecialiseerd in het leveren van dating en relaties oplossingen voor high-level, succesvolle professionals.

Het is een boutique bureau gericht op matching wenselijk singles die op zoek zijn naar lange termijn relaties of huwelijk. Wat maakt Absolute Bachelor Club zo populair is dat Natacha doet de uitdagende werk van doorlichting potentiële data zodat klanten niet hoeven te.

Natacha heeft een erkende dating advies persoonlijkheid in Montreal al bijna 10 jaar. Ze besloot om haar kennis van de industrie, zakelijk inzicht, en haar vaardigheid van het samenbrengen van mensen om te creëren Absolute Bachelor Club toe te passen.

load...

“Mijn klanten zijn allemaal succesvol en hebben grote levensstijl,” zei ze. “En het vinden van die ene speciale persoon kunnen zij hun leven mee te delen kan moeilijk zijn. Mijn bedrijf maakt de juiste inleidingen en helpt hen te bepalen wat ze willen.”

Natacha hand kiest haar klanten en wordt persoonlijk geïnvesteerd in elk. Dit maakt haar dienst uniek in de markt. Ze houdt het lidmaatschap exclusieve en klein, zodat ze elke klant met atailored ervaring kan bieden - scouting potentiële partners met het individu in het achterhoofd.

Natacha NoГ «l en haar team zijn toegewijd aan het werven van klanten 100% klaar voor hun data

Niet alleen is Natacha de oprichter van Absolute Bachelor Club, maar ze is ook een gepassioneerde, gedreven en charismatisch matchmaker en coach.

“Mijn stijl is dating met een doel en je hoofd in het achterhoofd,” zei ze. “Je hart nodig aan te passen, maar het is niet alles over verliefdheid.”

Maar ze is niet alles te doen wat in haar eentje. Een groot deel van het succes van Absolute Bachelor Club is te wijten aan het team Natacha samen te stellen.

ValГ © rie HarrisLefranГ§ois werkt als Natacha's Absolute Matchmaking Coordinator. In deze rol, ValГ © rie is de kern van de werking Natacha en is verantwoordelijk voor het plannen van data, persoonlijke interviews, en dating coaching sessies.

Natacha drie Absolute Scouts, Anastasiya Severgina, Viviane Rose Nerome en Dyan Gribi, op zoek gaan naar de meest begeerde singles om te koppelen met klanten. Deze groep heeft een scherp oog voor compatibiliteit en brengt jaar van gecombineerde matchmaking ervaring om de tafel.

Emilie Debonville werkt als het bedrijf de Fashion Coach. Of u nu helpen uitzoeken van een eerste date outfit nodig hebben of vereisen een enorme kast revisie, ze is de persoon om het te laten gebeuren. Emilie is ook het dressoir voor klanten die in kiezen voor een absolute Makeover Session. En Cristal Han, Natacha's Image Consultant, leent haar uitgebreide kennis offashion trends om klanten te helpen poetsen hun look.

Natacha's A-Team wordt afgerond door de veteraan dating coach, Frank. Hij is al in de industrie voor meer dan 15 jaar en gebruikt deze enorme ervaring aan klanten in staat stellen om hun relatie doelen te bereiken.

Aangepaste Matchmaking & Coaching afgestemd op de individuele

Natacha pre-schermen singles aan te passen met cliënten in Montreal, Toronto, New York en Vancouver. Haar persoonlijke introducties zijn grotendeels gebaseerd op diepte-interviews en de tijd doorgebracht met een matchmaker.

“We maken van de juiste introducties, maar ook klanten te helpen bepalen wat ze willen”, zei ze. “Helaas, voor de meesten van ons, het was niet geleerd op school - het is over het ontraadselen van wat je echt wilt ten opzichte van wat je denkt dat je wilt.”

Alle matchmaking pakketten voor mannen zijn onder andere een onbeperkt aantal inleidingen en lid goedkeuring, dat is waar klanten OK een wedstrijd voor een date. Coaching en het overleg zijn ook inbegrepen om ervoor te zorgen klanten zijn klaar om hun beste beentje voor zowel fysiek als emotioneel te zetten. Andere opties, zoals het werken met Natacha direct en zelfs met wekelijkse check-in gesprekken met haar, kan worden toegevoegd.

Senioren regelmatig wenden tot Absolute Bachelor Club om slimme, aantrekkelijke en spannende partners met wie zij leven van hun gouden jaren te vinden. Betekenisvolle relaties hebben de neiging om gezondheid en geluk te verhogen, en Natacha wil maken dat een realiteit voor oudere singles op zoek naar lange termijn relaties te vormen.

Werken met Natacha als een dating coach is een uitstekende manier om te ontwikkelen of te verfijnen van uw dating vaardigheden om je soulmate te trekken. Je zult werken aan de vaardigheden die u nodig heeft de meeste, inclusief de wijze waarop uw wensen te uiten, vroegere relatie patronen te doorbreken en de status van een relatie te definiëren.

Absolute Bachelor Club leert Singles Hoe de Ingewikkelde Dating Landschap Navigeren

De carrière-gerichte singles die zich tot Absolute Bachelor Club hebben niet altijd de tijd om te besteden aan hun persoonlijke leven. Natacha begrijpt dit en biedt coaching programma's die hun levensstijl past.

Het bedrijf, waarvan de nieuwste aanbod, de Absolute Makeover Program, is een coaching regime klanten kunnen als een twee-daagse intensieve of een acht weken durende boot camp nemen. Het is aan het individu om het schema dat het beste werkt te kiezen. Natacha omschrijft dit als een interne makeover dat klanten helpt slagen als ze een match hebt gevonden en blijven de relatie daarna voeden.

Natacha vertelde ons haar doelen voor de toekomst zijn om de Amerikaanse welvarende matchmaking markt verder te ontwikkelen door middel van een project roept ze Millionaire Search. Ze is ook van plan om een ​​breder scala van online dating coaching programma's bieden.

“Dit zijn de twee baby's,” zei ze. “Ze zijn niet volledig ontwikkeld, maar we zijn van plan om binnenkort te lanceren.”

Met dit nieuwe aanbod, Natacha zei ze is zeker niet alleen doorgaan bijpassende singles, maar ook hen te helpen datum slimmer en zichzelf te verbeteren in het proces.

“Ik ben op mijn pad te doen wat ik voel is mijn levensdoel,” zei ze. “Mijn werk wordt gevalideerd door het succes van mijn cliënten vinden. Het is geweldig, en ik ben blij om op deze weg.”