Addison Bell biedt hartgerichte seks, relatie en levenscoaching

2 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Addison Bell is altijd geïnteresseerd geweest in het helpen van mensen geweest, maar moest overwinnen uitdagingen in haar leven aan de seks en relatie coach ze nu is geworden. Ze is gecertificeerd in een verscheidenheid aan technieken die het mogelijk maken haar om individuen te helpen en paren hebben meer voldoening relaties - zowel met zichzelf en anderen. Ze gebruikt haar persoonlijke ervaringen om beter te verbinden met klanten en kleermakers sessies om hun behoeften te passen. Addison biedt in-persoon coaching in het Dallas gebied en bereikt mensen over de hele wereld door middel van haar online cursussen, die in eigen tempo en kan op elk moment worden voltooid.

In de afgelopen jaren, is het onderwerp van de geestelijke gezondheid een aantal van haar stigma verloren als mensen meer open te praten over hun gevoelens te worden en het zoeken naar coaching of counseling. Maar Addison Bell, oprichter van Addison Bell Coaching, is van mening dat veel mensen nog steeds een breuk in hun leven. Ze hebben geen plaats genoeg de nadruk op hun seksuele gezondheid - of hoe het zich verhoudt tot de rest van hun leven.

load...

“De meeste adviseurs weglaten een heel stuk van het leven van mensen - de seksuele stuk,” zei ze. “Maar sex effecten elk gebied van je leven; je relaties, carrière en financiën.”

Van jongs af aan heeft Addison Bell geïnteresseerd zijn in het helpen van anderen geweest.

Addison beschrijft zichzelf als een gelukzaligheid coach die vrouwen helpt en mannen te verkennen alle aspecten van hun zelf, met een focus op seksualiteit, zodat ze hun leven te verrijken. In aanvulling op een master degree in counseling en diverse certificeringen in coaching hebben verdiend, ze is een gewijde bedienaar, auteur, en een beoefenaar van zowel Tantra en Reiki.

load...

A-gelukzaligheid vervulde leven betekent authentiek leven op uw eigen voorwaarden en omvat het aanboren van de schoonheid die vaak verloren in de drukte van het dagelijkse routines met familie, werk, vrienden en kinderen. Zij richt zich op het beoefenen van dankbaarheid - zelfs wanneer het makkelijker lijkt iets te negatief in een situatie te vinden. Zalige mensen wakker opgewonden om de dag te begroeten en aan de slag. En ze begrijpen dat alle aspecten van hun leven - carrière, relaties, seksualiteit, emoties en geest - zijn met elkaar verbonden en verzorging nodig hebben.

Addison helpt haar klanten wissen hun beperkende overtuigingen, sorteren door de negativiteit en ontdek het leven dat ze bedoeld waren om te leven.

Een authentieke Expert Wie helpt koppels en mensen

Naast haar opleiding, certificeringen en deskundigheid, Addison zei ze coaches uit een plaats van acceptatie en begrip. Ze ervaren seksueel misbruik en verkrachting. Ze was misschien niet door elke situatie dat ze ontmoetingen met haar klanten, maar Addison is omgegaan met genoeg tegenslag dat ze vol vertrouwen kunnen gebruik maken van wat ze heeft geleerd om een ​​positieve invloed op anderen. Addison's aanpak is authentiek en medelevend, maar ze is eenvoudig en komende met haar klanten.

load...

Zowel individuen en koppels op zoek gaan naar Addison coaching diensten, en zij werkt voornamelijk met mensen in de leeftijd tussen 30 en 65. Vele malen, zal één partner op zoek gaan naar coaching om te werken aan zijn of haar individuele kwesties, en dan, later, de ander wil toetreden nadat ze de transformatie van hun partner te zien.

Addison hielp een klant te verliezen 100 pond, terwijl ook hem te helpen met zijn erectiestoornissen.

Een van haar meest memorabele succesverhalen gaat over een man die bij haar kwamen voor hulp bij de behandeling van zijn erectiestoornissen problemen. “We hebben via hem leren om zichzelf lief te hebben - zowel seksueel als buiten de seksuele element,” zei ze.

Ze gebruikte praktische coaching methoden om hem te helpen zijn doelen te bereiken. Hij heeft niet alleen positieve resultaten met zijn erectiestoornissen, die hem om hulp te zoeken te zien, maar hij kreeg ook een onverwacht resultaat. Toen hij leerde hoe hij zijn authentieke zelf te worden, de controle over zijn leven, en op zoek gaan naar wat hij gewenst is, verloor hij ook meer dan 100 pond. En hij volbracht dat dramatische gewichtsverlies zonder een streng dieet of lichaamsbeweging plan.

“Hij stapte in zijn bewustzijn van zichzelf en zijn eigen energie en nam de controle van wat hij gewenst in zijn leven”, zei Addison.

Individuele Sessions Geworteld in Personal Experience

Sommige mensen verkiezen om hun verleden achter zich te laten en gebruik maken van de lessen die ze hebben geleerd om vooruit te komen. Addison maakt gebruik van haar verleden om haar toekomst vorm te geven voor de betere, maar ze niet uit de buurt van de negatieve effecten van die ervaringen verlegen.

Elke ervaring is een verhaal dat ze gebruikt om klanten die zouden kunnen profiteren van het horen te helpen. Ze zei dat ze bespreekt hoe ze overwon de ontberingen en wat ze geleerd. Addison leert cliënten om hun leven meer gelukzalige en gepassioneerd door te kiezen te maken - en het leren van - alles wat het leven te bieden heeft.

Terwijl ze heeft een basiskader voor coaching, zei ze dat ze niet een strikte formule volgen, omdat elke klant is uniek, zo sessies zijn sterk geïndividualiseerd.

“Ik ontmoet ze waar ze zijn, in termen van de specifieke adviezen die ze nodig hebben,” zei ze. “Sommigen hebben meer tips en trucs, terwijl anderen meer geestelijke en energie werk kan gebruiken; Ik breng in wat ze nodig hebben.”

De coaching programma's worden ook afgestemd op schema klanten te passen. Sommige mensen hebben behoefte aan een sessie per week, terwijl anderen zijn beter gediend ontmoeting met Addison om de andere week.

“Want in-persoon sessies, doen we een combinatie van praten coaching en meditatief coaching,” zei ze. “Als klanten verder komt, kunnen zij een aantal niet-seksuele tantrische praktijken doen - zoals oogcontact en ademhalingstechnieken om hen te helpen met aansluiting vaardigheden.”

Het uitbreiden van haar Reach Van In-Person Bezoeken aan Online Consulting

Addison werkt in persoon bij de lokale klanten in de Dallas-Fort Worth. Voor klanten in andere delen van de wereld, zij coacht via de telefoon of gebruik zoom voor video-oproepen.

Ze biedt online cursussen, omdat “ze geven klanten de mogelijkheid om het werk te doen op hun voorwaarden en in het tempo dat ze willen”, zei ze.

Addison online bronnen kunnen klanten om te werken aan hun relaties waar ze ook zijn.

Haar online cursussen omvatten onderwerpen als Solo Tantra, Becoming A Godin, en Oral Intimacy. De Becoming een Godin cursus helpt vrouwen zich richten op hun geloof op het lichaamsbeeld, seksualiteit, en geest. Addison levert de inhoud door middel van video's, werkbladen, en levensveranderende oefeningen om deelnemers te helpen hun Godin de natuur te verkennen.

Een andere manier Addison vrouwen bereikt, is via live gesprekken op privé-evenementen. Ze verzorgt ook workshops over onderwerpen die vrouwen helpen hun seksuele zelfvertrouwen te vergroten. Addison werkt regelmatig met collega-coach, Kendal Williams, voor haar live evenementen.

Door middel van haar YouTube-kanaal en blog , Addison verbindt met haar volgelingen en informatie deelt. De blog heeft een verscheidenheid aan inhoud die de lezers met tips en trucs en aandelen verhalen over hoe Addison levenservaringen haar hebben gevormd biedt.

Addison is het levende bewijs dat het verleden niet hoeft te iemands toekomst te bepalen. Positieve veranderingen en gezonde bemoediging kunnen mensen in de juiste richting te leiden - en een meer authentieke,-gelukzaligheid gevulde leven.