Al bijna 30 jaar helpt mary kay cocharo koppels bij het opnieuw verbinden en verdiepen van relaties met gestructureerde counseling

20 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Mary Kay Cocharo, LMFT is het helpen van paren in West Los Angeles weer voor meer dan 28 jaar. Ze werkt met cliënten van alle leeftijden en relatie stadia, of ze nu net begint of samen vieren decennia. Haar aanpak bevordert de communicatie en produceert meer betekenisvolle relaties. Door middel van prive-sessies, intensives en workshops, creëert ze een ondersteunende omgeving waar paren zich veilig voelen om hun relaties te verkennen. Mary Kay is toegewijd aan het onderwijzen van haar klanten hoe te vertrouwen op te bouwen en conflicten vreedzaam op te lossen.

Mary Kay Cocharo waren niet van plan om een ​​koppels therapeut vroeg in haar carrière, maar tijdens een gesprek met de decaan van een MBA-programma dat ze overwoog, vroeg hij haar: “Weet je zeker dat je niet liever een psycholoog? ”Dat maakte Mary Kay stoppen en na te denken.

Mary Kay Cocharo werkt met klanten in West Los Angeles en is daarmee meer dan 28 jaar.

load...

In die tijd was zij een professionele recruiter, en praten met mensen was de essentie van haar carrière. Ze was echter meer geïnteresseerd in het bereiken van de kandidaten dan evaluatie daarvan voor banen te leren kennen. Ze genoten van het leren over hun leven, geschiedenis, overtuigingen, en wat opgewonden hen.

Mary Kay kwam uit de buurt van dat gesprek met een geijkt passie en doel.

Gewapend met die nieuwe bestemming, ging zij graduate school. Een stage, een beurs, en twee licenties later, voelde ze zich aangetrokken tot het werken met koppels en gezinnen. Te dien einde, verdiende ze een certificering in Imago therapie en-Encounter gecentreerd Couples Therapy.

Al meer dan 28 jaar, heeft Mary Kay gebruikte haar vaardigheden en opleiding om te helpen paren in West Los Angeles te vinden betere manieren om opnieuw te verbinden en weer op te rakelen zelfs de meest beschadigde relaties.

load...

Met behulp van Imago relatietherapie &-Encounter Centered Technieken

Mary Kay is een therapeut die is speciaal opgeleid om te werken met paren. En ze zei dat er een onderscheid tussen de twee gebieden van deskundigheid.

“Veel van de therapeuten te zien paren, maar weinigen hebben geavanceerde training om effectief te werken met hen. Sommige psychotherapie kan de relatie daadwerkelijk pijn doen als de therapeut streeft ernaar om de twee individuen te helpen,”zei ze.

Mary Kay heeft 28 jaar ervaring en twee geavanceerde certificeringen in therapie voor koppels die haar praktijk begeleiden. Haar eerste certificering kwam in Imago relatietherapie, dat is bewezen als een van de meest effectieve vormen van paren het adviseren over bijna drie decennia.

“Het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen, het Imago proces versterkt uw bestaande relatie en biedt jou en je partner met de mogelijkheid om je kindertijd wonden te helen te blij, gezond leven samen te bouwen”, Mary Kay zei van het proces. Mary Kay is ook getraind in-ontmoeting centraal technieken, die paren helpen scheppen van meer vreugdevolle, aangesloten, en creatieve relaties.

load...

“Mijn werk richt zich op de relationele ruimte tussen het paar om het gezond en heilig te maken,” zei Mary Kay. “Ik nemen bevindingen uit de neurowetenschappen over de hersenen. We weten nu veel over wat er gebeurt wanneer mensen in de liefde, als ze opschieten, en als ze ruzie. Mijn coaching neemt deze kennis en helpt koppels toegang te krijgen tot de juiste onderdelen van hun hersenen om hun problemen op te lossen en het opbouwen van de intimiteit ze hunkeren.”

Private Sessions Toon Clients Hoe Bond

Mary Kay werkt met een breed scala van klanten, van hun mid-jaren '20 omhoog door hun jaren '70. Ze werkt ook met paren slechts een leven samen te beginnen, mensen die elkaar al tientallen jaren geweest, en alles daar tussenin.

“Ik vind dat mensen gemotiveerd zijn om de kwaliteit van hun relaties op elke leeftijd te verbeteren”, zei ze.

Ze ontmoet met particuliere cliënten gedurende 90 minuten elk bezoek om ervoor te zorgen sessies zijn productief. Wekelijkse sessies werken het best voor veel koppels.

Mary Kay biedt een verscheidenheid aan therapie opties.

“Lopende sessies kunt u om te leren over moeilijke dingen te praten in een veilige, verbonden omgeving terwijl wordt geleid door de problemen in de relatie als ze komen.” Mary Kay zei ook dat deze geplande tijd het toelaat koppels om te oefenen wat ze leren thuis zodat ze kunnen fine-tunen elke glitches die komen langs de weg.

Mary Kay biedt ook voorhuwelijkse counseling voor paren die willen hun huwelijk te beginnen op een sterke basis te geven. In deze vier gespecialiseerde sessies, richt zij zich op belangrijke elementen van het huwelijk, zoals lifestyle verwachtingen, steun van vrienden en familie, persoonlijke gewoonten, het oplossen van conflicten, financiën, seksualiteit, en andere relevante onderwerpen te verkennen voor het zeggen van, “ik doe.” Onderzoek ondersteunt ook voorhuwelijkse counseling, waaruit blijkt dat paren die deelnemen hebben een 30% lager aantal echtscheidingen dan degenen die dat niet doen.

Workshops Teach Belangrijke Skills & Moedig Intimiteit

Terwijl sommige paren zijn meer geschikt voor de wekelijkse begeleiding, anderen geven de voorkeur een intensievere formaat. Voor die mensen, Mary Kay biedt workshops, intensieve sessies en kleine koppels retraites.

“Ik ben vooral enthousiast over de retraites. Ik houd ze klein en intiem, zodat iedereen gemotiveerd en zich veilig voelt. Alles wordt verzorgd in een 5-sterren-instelling, zodat de deelnemers kunnen genieten, ontspannen en te transformeren,”zei ze.

Stellen retraites nemen momenteel plaats op een prachtig landgoed in Montecito, Californië, ligt in de heuvels met uitzicht op de Stille Oceaan. Mary Kay kiest vijf koppels voor elke retraite. Elk koppel blijft in een eigen slaapkamer, en de maaltijden worden bereid op het terrein door een chef-kok.

“Het werk is gestructureerd, en elk koppel werkt zowel met mij en een van mijn A-team van assistenten. De koppels melden dat ze van elkaar kunnen leren, maar ook van mij, en iedereen gaat naar huis in contact en hoopvol.”- Mary Kay Cocharo, LMFT

Het is de perfecte setting voor het opnieuw aansluiten, maar koppels zijn er niet alleen om het landschap te genieten; echte relatie werk wordt gedaan op deze vakantie.

“Het werk is gestructureerd, en elk koppel werkt zowel met mij en een van mijn A-team van assistenten,” zei Mary Kay. “De koppels melden dat ze van elkaar kunnen leren, maar ook van mij, en iedereen gaat naar huis aangesloten en hoopvol.” Veel van de paren vormen vriendschappen langs de weg.

Een van haar evenementen, Start Right - blijf in contact, is een acht-uur Imago workshop ontworpen om paren samen te voorzien van een solide basis voor hun nieuwe leven. Tijdens de workshop, richten zij zich op communicatieve vaardigheden, heet knoppen, het oplossen van conflicten, het verwijderen van negativiteit, en hoe je de romantiek in leven te houden.

Mary Kay biedt tevens een eigen één- en tweedaagse intensives voor paren die het gevoel hebben dat ze onmiddellijk, gerichte tijd nodig. Deze zijn vooral gunstig voor paren die door verlies, verraad, of die zich op de rand van de scheiding. Ze werkt met paren om hen te helpen verlichting te vinden van de kritische kwesties die hun relaties en maak een plan voor een oplossing.

Mary Kay stelt mensen om Loving Relationships

Mary Kay heeft vele paren herstellen van hun relaties of verdiepen hen, en velen van hen enthousiast over de positieve impact ze op hun leven heeft gehad.

“Work Mary Kay's met paren is absoluut transformatieve. In mijn eigen relatie, tijdens de korte tijd van de over de Brug workshop, mijn man en ik waren in staat om te ontdekken, te delen en te herstellen oude wonden aan een dieper gevoel van verbondenheid te creëren. Deze workshop is voor een paar, oud of nieuw, gelukkig, of worstelen,”zei JM, een tevreden klant.

Mary Kay smaakt ook de kameraadschap en vriendschappen gevoed op haar evenementen.

“Een van de dingen die ik graag over de workshops en retraites is de manier waarop mensen vrienden maken en hun relaties voort te zetten na het weekend. Ik weet van een paar in hun late jaren '30 die in de eerste jaren van hun huwelijk, die een paar in hun mid-jaren '70 van de vorige retraite bevriend,”zei ze.

Mary Kay zei dat ze houdt van haar werk, en het toont door haar passie en haar vele tevreden klanten. En ze zei dat ze voelt de enorme omvang van hoe haar werk beïnvloedt anderen.

“Het is krachtig. Het is belangrijk om te weten dat ik heb geholpen veel individuen en koppels in de afgelopen 30 jaar. Ik geloof dat we allemaal betere relaties nodig. Wanneer we beginnen thuis, verspreidt het zich aan onze kinderen en de wereld “, zei ze.