Alleenstaande moeder lacht: kerri lynn bisschop blogt over haar reis naar gratie na verlatenheid

3 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: professionele blogger en life coach Kerri Lynn bisschop schrijft op SingleMomSmiling.com onder het pseudoniem Strahlen Grace haar perspectief als katholiek alleenstaande moeder delen. Haar doordachte blog artikelen aan te pakken de emotionele, financiële en spirituele problemen die ontstaan ​​wanneer hun kinderen alleen opvoeden. Kerri's man liet haar toen ze zwanger was van hun vijfde zoon was, dus ze begrijpt hoe geïsoleerde alleenstaande moeders kunnen voelen. Ze begonnen met bloggen in 2011 om de hulp van alleenstaande ouders te komen en hen de transformerende kracht van Gods liefde. Grounded door het geloof, Alleenstaande moeder Lachend biedt een het machtigen bericht van aanmoediging voor gescheiden, uit elkaar, en nooit getrouwde moeders over de hele wereld.

Kerri Lynn Bishop was zwanger van haar vijfde zoon, toen haar man haar verliet. Ze was een stay-at-home moeder en een trouwe katholiek, en ze had nooit gedacht dat ze in deze positie zou zijn. Plotseling haar leven werd een strijd om te overleven.

Blogger Kerri Lynn Bishopis een bloeiende alleenstaande moeder en katholieke whoshares haar inzichten over SingleMomSmiling.com.

load...

Hoewel ze haar master in curriculumontwikkeling had verdiend, had Kerri's leraren certificaat verlopen, en zij vreesde niemand zou een enkele en zwangere vrouw te huren. Zelfs als ze dat deed, wist ze niet hoe ze zou jongleren herchildren de school van schema's en kinderopvang op haar own.She doorstaan ​​rechtbank gevechten, welzijn lijnen, en vele tranen dayswhen ze voelde alsof niemand echt begreep wat ze doormaakte.

Gelukkig, ze receivedloving steun van vrienden, familieleden en anderen in de katholieke gemeenschap, en van dag tot dag, begon ze de stukken van haar leven weer in elkaar gezet. Iets dat haar werk geholpen door die tumultueuze tijd, vertelde ze ons, schreef over haar ervaringen op haar blog SingleMomSmiling.com.

load...

“Ik ben een vrouw van sterke geloof,” zei ze, “en ik voel me echt God mij roept om wat het schrijven te doen en uit te reiken aan mensen.”

Sinds haar eerste post in 2011 (onder het pseudoniem Strahlen Grace geschreven), heeft Kerri haar blog gebruikt om de familie zaken te bespreken vanuit het perspectief van een conservatieve katholieke alleenstaande moeder. Ze voelde zich dergelijke problemen niet werden over constructief gesproken, dus ze heeft geprobeerd om de strijd van alleenstaande ouders van het geloof aan te pakken door het opstellen van haar ervaringen.

Kerri's blog heeft echtscheiding niet te vieren of aan te bieden snelle tips om een ​​verbrijzelde leven vast te stellen - in plaats daarvan schrijft ze vanuit het hart abouthow geloof in God kan begeleiden mensen voelen verloren of alleen.

“Wat is er met me gebeurde all over the place,” zei ze. “Het is echt moeilijk om over te praten, maar na de steek gelaten, verandert alles.”

Praktisch & Values-Driven Advies voor Single & gescheiden moeders

Kerri zei dat ze niet van plan is wat ze gaat schrijven op voorhand. Ze schrijft gewoon. Ongeveer een keer per week, gaat ze zitten om te praten over alleenstaand moederschap, het katholicisme en andere culturele aangelegenheden met liefde en mededogen. Sinds 2011, dit heeft haar outlet geweest en herstoryhas inspireerde talloze lezers. Elk stukje van praktische adviezen over de blog is geworteld in de real-life ervaringen van alleenstaande ouders van het geloof.

load...

Kerri's leven veranderde toen haar man haar verlaten, maar na verloop van tijd, ze kreeg haar glimlach terug.

Toen hem werd gevraagd waar ze inspiratie krijgt voor haar artikelen, antwoordde ze eenvoudig: “Uit het Evangelie.” Kerri zei ze berichten voor alleenstaande moeders in de kerk preken en passages uit de Bijbel ziet. Telkens als een spreuk of een probleem opvalt aan haar, voelt ze verhuisde naar haar gedachten te delen met de lezers. Vaak weeft ze in haar ervaringen als alleenstaande moeder van vijf aan te tonen dat het onderwerp raakt dicht bij huis.

“Het is minder informatief en meer verhalen,” vertelde ze ons. “Ik heb contact met mensen door het delen van mijn ervaringen, dat de blog geeft een persoonlijk tintje.”

Kerri voelt een emotionele band met haar lezers, omdat ze in hun schoenen is geweest en kent de hartzeer van de staking. Ze wil hen een positieve boodschap om hen te laten weten dat ze niet alleen staan ​​en dat er troost Inde Heilige Schrift te worden moest opgeven.

“Deze pijn was niet meer wie ik was geweest, maar om te worden wie God en ik wil me te zijn”, schreef ze in haar eerste blog post. “Ik ben nu de vrouw die lacht om de tranen te overtreffen, het geven van kracht aan anderen, en liefdevolle dat ze mij ook te versterken.”

Inspirerende een Gemeenschap van lezers over de hele wereld

Threemonths geleden, een zwangere vrouw stak zijn hand uit naar Kerri via e-mail om advies te vragen. De vrouw was zwanger en single, net als Kerri al die jaren geleden, en vroeg zich af wat ze moeten doen. Ze wist niet of ze de baby zou moeten houden of krijgen een abortus. Kerri stuurde een antwoord terug haar aanmoedigen om geloof te hebben en het kind op te voeden.

Na haar boodschap onbeantwoord ging, Kerri stuurde een tweede noot een paar weken later net te laat de vrouw weten dat ze was in haar gedachten. De vrouw antwoordde dat ze had besloten om de baby te krijgen. Ze hebben gecorrespondeerd sinds die tijd.

“Het is gewoon geweldig om te denken dat dit kind gaat om daar te zijn, deels omdat ze een deel van mijn verhaal te lezen en zag dat ik was ook zwanger en verlaten”, aldus Kerri. “De vrouw maakte deze geweldige gave om dit kind het leven te geven.”

“Uw kind rekent op u. Je kan dit doen! Keep up the good work “. - Kerri Lynn Bishop in reactie op een zwangere alleenstaande vrouw

Kerri zei ze krijgt honderden ofemails van moeders die zwanger zijn of het opvoeden van kinderen waren toen hun huwelijk uit elkaar. Soms beschrijven ze hartverscheurende situations.One vrouw zei dat ze had twee kinderen met autisme en voelde dringend behoefte aan begeleiding toen zij Kerri's blog. Zulke verhalen komen om haar uit alle hoeken van de wereld.

Alleenstaande moeders en vaders in de VS, Australië, Afrika en het Midden-Oosten hebben het comfort en de motivatie vinden in de artikelen Kerri omdat Alleenstaande moeder Lachend tackles universele onderwerpen van familie, moraal en geloof.

Alleenstaande moeder Lachend Heals harten door Personal Testimony

Na het verdragen van jaren van eenzaamheid en ontbering, Kerri ontdekt dat er is hoop na echtscheiding. Ze bouwde een goed leven voor zichzelf en haar zoons, en nu schrijft ze Alleenstaande moeder Lachend om te adviseren en te beïnvloeden alleenstaande ouders over de hele wereld. Haar positieve en geloof gebaseerde boodschap heeft de harten van vele alleenstaande vrouwen worstelen om van de ene dag op de andere aangeraakt.

In de komende maanden, Kerri is van plan om nog meer te doen om haar publiek te ondersteunen en breng conservatieve christelijke waarden op de voorgrond van de hoofden van mensen. Als een snel-to-gecertificeerd life coach, Kerri zei ze woorden van bemoediging willoffer om mensen te helpen hun leven te veranderen. Ze vertelde ons dat ze de ontwikkeling van een negen-stappen programma dat inspirerende video's zal koppelen en één-op-één coaching mothershow showsingle om de vreugde en goedheid in hun leven te omarmen.

Kerri zei dat ze is dankbaar dat haar reis als een alleenstaande moeder heeft haar mogelijk maakte om een ​​waardegedreven online community die ondersteuning biedt, consoles, en begeleidt elkaar te maken.

“Alle pijn en alles wat ik leed is geweest voor dit doel,” vertelde ze ons. “God heeft zo'n verschrikkelijke tijd genomen in mijn leven en maakte het een geschenk.”