Als George Clooney single kan blijven, kun jij dat ook

17 maart 2019

Je bent een aantrekkelijke, fun-loving guy en hunkeren naar je vrijheid. Je hebt op deze manier al uw leven.

Tijdens uw volwassenheid, je gedateerd letterlijk tientallen vrouwen, woonden vele vrijgezellenfeestjes, was getuige van veel tranende ogen bruiloften, verzocht om een ​​beste man, en zelfs verslaafd met diverse bruidsmeisjes tijdens en na de ceremonies.

Je hebt de emoties achter de hele verkering / huwelijk ding voelde en verdroeg de zelfde ol'vraag keer op keer, ‘Dus, hoe zit je?’

load...

Je erover nadenkt, glimlach en beleefd te geven een ingestudeerd antwoord zoals “nog steeds op zoek naar Miss Right.”

Je houdt en dol op de schoonheid van de vrouw en staan ​​altijd open voor het ontmoeten van nieuwe.

Huwelijk, je altijd hebt gehoord, is de weg naar gouden geluk. Maar toch, om wat voor reden dan ook, maand na maand en jaar na jaar, je ringvinger blijft permanent kaal.

Eerlijk gezegd, je het op die manier.

Er zijn tal van redenen voor jongens om enkele blijven , en na het doen van onderzoek voor dit artikel, heb ik tot de conclusie dat ze verschillend zijn voor elk individu komen.

load...

Echter, sommige kwam altijd op de voorgrond van de lijsten:

  1. Ze willen de financiële risico's van de echtscheiding te vermijden.
  2. Zij geven de voorkeur zich te concentreren op hun loopbaan.
  3. Seks is heel gemakkelijk om zonder huwelijk te krijgen.
  4. Ze hebben geen zin om kinderen of stiefkinderen te hebben.
  5. Ze geloven dat het huwelijk gaat om te veel verandering en compromis.
  6. Ze wachten op die perfecte vrouw aan te komen.
  7. Emotioneel, maar ze nooit de behoefte gevoeld.

Nu, als je door de straten van elke grote metropool liep en vroeg waarom jongens enkele overblijven, ik weet zeker dat er zou veel meer kleurrijke antwoorden.

Sommigen zullen zijn: “Commitment fobie, te onzeker, te veel van een eenling, te introvert, te bang voor het nemen van een risico, te emotioneel bang,” en de oude stand-by, “Zijn ze homo?”

“Velen zijn inhoud bevinding

houden wanneer het aankomt.”

load...

Er is niets mis met de resterende single.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat het gewoon een kwestie van wat het beste is voor het individu. En als iedere psychiater zal u vertellen, “Ieder van ons zijn aangesloten uniek anders.”

Sommige aangetrokken tot het alleen zijn, genieten van tal van “me” tijd en houden van hun persoonlijke ruimte. Ze hebben andere prioriteiten in het leven die niet zijn uitgerust met het huwelijk - hobby's, carrière, vrienden, sport en zelfs directe familie.

Anderen hunkeren naar de aandacht en gezelschap van hun leven delen met anderen, met “ The One ”, en veel liever het gevoel van gebonden met een ander individu.

Ze voelen zich niet op hun plaats wanneer ze er niet is of wanneer ze geen hand te houden hebben, lippen te kussen of een gesprek te delen.

Velen zijn geprogrammeerd op deze manier sinds de geboorte, maar anderen blijven gelukkig inhoud gewoon zelf liefdevol.

Ik heb altijd gedacht van het huwelijk als een optie in het leven.

Echter, veel nog steeds kijken naar die nooit trouwen als een beetje vreemd, abnormaal, eigenaardig of zelfs raar (dat wil zeggen dat de excentrieke oom of tante altijd opdagen alleen).

Toch zijn ze zeer aan voldaan dansen op hun eigen eenvoudigheid beat. Het is wat ze zijn comfortabel met. Het is wat maakt ze wie ze zijn.

Ik heb veel vrienden die enkele put verbleef voorbij de leeftijd van 50 jaar en plan op de resterende zo. En ik heb ook wel een aantal die door het gangpad hebt gelopen, had kinderen, onderging uiterst vervelende echtscheidingen en zweren dat ze zullen nooit meer trouwen.

Slechts een van de vele redenen waarom meer en meer zijn enige overblijvende - Ik heb de verwoesting zowel emotioneel als financieel een slechte breakup kunnen beide partijen de kosten gezien.

Ik begrijp dat beide kanten van de vergelijking, maar velen kunnen vragen: “Hoe zit het met de liefde?”

Ieder van ons zijn geboren met een verlangen om lief te hebben en bemind te worden.

Het is wat ons tot mens maakt en het leeft in ons allemaal.

Maar voor sommige, is het niet hetzelfde als onstuimige af naar de dichtstbijzijnde juweliers, constant op zoek naar degene die ons voltooit of trouwen met de verwachtingen van de familie of de maatschappij te voldoen.

Velen zijn inhoud vinden en het ervaren van liefde wanneer het aankomt, maar ze hebben niet de juridische formaliteiten van het maken van het officieel nodig.

Liefde is geweldig als het is natuurlijk en puur, en voor sommige mensen, genietend van het allemaal om de definitie van de relatie het succes van een individu.

Ben je single en de inhoud? Heeft u anderen die hetzelfde voelen weten? Ik zou graag uw commentaar te horen.

Foto bron: clareified.com.