Art museum of the Americas: ruimte bieden voor culturele expressie en ontmoetingen met gelijkgestemde mensen

26 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Door middel van cutting-edge kunst, Art Museum of the Americas behandelt onderwerpen die van invloed de samenleving en is de oudste instelling in de VS tonen van Latijns-Amerikaanse en Caribische schilderijen, sculpturen, installaties, prenten, tekeningen en foto's. Een deel van de Organisatie van Amerikaanse Staten, waarvan het doel is om “bevordering van vrede, rechtvaardigheid en solidariteit” op internationaal niveau, de AMA biedt ook een breed scala aan programma's, evenementen en workshops die kunnen helpen patroons communiceren met andere kunstliefhebbers die een belang te hebben in sociale en politieke rechtvaardigheid ook.

Ongeacht het medium, is kunst altijd een platform om maatschappelijke problemen aan te pakken en uit te drukken de menselijke conditie geweest. Vroege grotschilderingen vertelde verhalen over de strijd om voedsel te vinden. Westerse middeleeuwse kunst gepresenteerd taferelen van religieuze toewijding en, later, doeken die de wanhoop van pest echode. De Renaissance bracht scènes van wedergeboorte die een tijdgeest omvat een continent belichaamd.

load...

De kunsten zijn het samenbrengen van mensen om de belangrijke kwesties van hun tijd al eeuwen te bespreken. Vandaag is het niet anders. Art Museum of the Americas (AMA), het oudste museum van Latijns-Amerikaanse en Caribische kunst in de Verenigde Staten, biedt een plek waar klanten samen kunnen komen en discussiëren over esthetiek en sociaal geladen onderwerpen. Het AMA is een onderdeel van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS), een internationale publieke organisatie die ernaar streeft om de democratie, vrede, rechtvaardigheid en solidariteit tussen de 35 lidstaten .

The Art Museum of the Americas is een plek om te genieten van kunst, leren over de cultuur en mensen te ontmoeten.

load...

De AMA vitrines baanbrekende exposities van kunstenaars die de beeldende kunst te combineren met sociale en politieke activisme. Met evenementen, zoals boek lezingen en exposeren openingen, en programma's, zoals workshops en maatschappelijke gevolgen van projecten, het museum is een ideale plek om verbindingen met anderen die over kunst gepassioneerd en op zoek naar belangrijke veranderingen in hun gemeenschappen zijn te maken.

Events verbinden mensen en maken een dialoog rond maatschappelijke vraagstukken

Als u in het DC gebied wonen, de AMA is uw paspoort tot nadenken stemmende gesprek en kameraadschap. Het museum draait om dezelfde pijlers als de OAS, met inbegrip van thema's van de democratie, ontwikkeling, mensenrechten, justitie, vrijheid van meningsuiting, en innovatie.

AMA gebeurtenissen werken om gelijkgestemde individuen bij elkaar te brengen om de problemen centraal staan in de huidige maatschappij aan te pakken. Begunstigers kunnen socialiseren op beeldende kunst exposeren openingen, boek lezingen, academische en culturele presentaties, en nog veel meer.

load...

Beeldende kunst tentoonstellingen, zoals de Grote Swindle, zijn geweldige plekken om binding met anderen die over kunst en cultuur hartstochtelijk bent.

Stel je de gesprekken die op evenementen zoals kan worden gedaan De Sertao Cerrado of The Great Swindle exposities. Of het onderwerp duurzaamheid en herstel of de manier waarop financiële systemen hebben een intiem deel van ons leven geworden, dit soort activiteiten te brengen mensen samen voor een gemeenschappelijk doel.

Programma's Inspire Samenwerking en Activisme Across Cultures

De AMA's programma's zijn prachtige kansen om meer over de gemeenschap en de cultuur te leren en mensen te leren kennen. Kunstliefhebbers en activisten uit alle geledingen van de samenleving bij te wonen deze programma's, dat is waarom ze zo'n succes locaties om te socialiseren. Er is voor elk wat wils.

Samenwerken Met Engaged individuen Gemeenschappen Impact

De AMA heeft een aantal sociale impact programma's , die grotendeels de kunsten en sociaal activisme zijn op te nemen en zijn vaak gericht op de jeugd van tegenwoordig. Dit is een geweldige manier voor u om terug te geven aan uw gemeenschappen en tegelijkertijd het ontmoeten van andere filantropische individuen.

Bijvoorbeeld, de Student Art Contest: Pan-American Art Exhibition , een samenwerking tussen de AMA en The Pan American Association of Kansas City, moedigde studenten om een andere cultuur te onderzoeken en het creëren van originele kunst die het vertegenwoordigt. De winnaars waren te zien op de Grand Boulevard of the Americas Kansas City, die door het centrum aan rivierfront van de stad loopt.

De AMA heeft een diepe geschiedenis in het helpen van gemeenschappen met hun maatschappelijke impact programma's.

De AMA ondersteunt ook oorzaken hebben, zoals Palas por Pistolas , een bi-nationale project om wapens te verhandelen in shovels die vervolgens worden gebruikt om bomen te planten, en de OAS Orchestra Program (OASIS), die gericht is op het verminderen van geweld in de jeugd door ze te betrekken in orkestrale opleiding.

Wie geïnteresseerd is in het bijdragen aan toekomstige projecten kunnen bellen 202-370-0147 om uit te vinden hoe je een gemeenschap van andere sociale kruisvaarders te sluiten.

Leer over anderen door het bijwonen van educatieve workshops en stages

AMA's onderwijs en outreach programma's zijn ontworpen om, “interconnect, te bevorderen, en het creëren van een positieve invloed op het bereik van mensen en culturen van het westelijk halfrond.” Ze bieden groep en familie workshops, rondleidingen, en zelfs stageplaatsen aan deelnemer kennis te vergroten en betrokkenheid.

Terwijl groepsworkshops centrum rond kinderen van 5 tot 15 jaar, kunnen de ouders dit als een kans om kennis te maken met mensen die gelijkgestemden en willen vellen over de gave van culturele kennis en betrokkenheid van de gemeenschap aan hun kinderen. Het museum biedt ook andere leuke activiteiten, zoals piГ ± ata en armband-het maken van workshops, waar kinderen hun creatieve vaardigheden kunnen aanscherpen. Ouders en kinderen kunnen verlaten met niet alleen een piГ ± ata, maar een grote groep nieuwe mensen die moeten worden betrokken.

AMA's onderwijs en outreach programma's zijn ontworpen om mensen te verbinden en het bevorderen van sociale rechtvaardigheid.

In termen van AMA stages, of u nu een netwerk voor zaken of plezier, zult u surrouned door de sociale buitenbeentjes en supporters die zich inzetten voor mensenrechten en democratie. Elke dag kon je op één of 20 cultureel geïnformeerde mensen weten gewoon door “te gaan werken.”

Filmvoorstellingen bieden mogelijkheden om Friends & Companions zoeken

AMA's filmprogramma belicht progressieve en informatieve documentaires en films die zijn er zeker explosief dialoog te stimuleren. Eerder dit jaar heeft het museum gescreend “ 1980 ”, een documentaire blootstellen van de turbulente en vluchtige jaar waarin Spanje moeite om evenwicht in het midden van een oliecrisis en terreurdaden gepleegd door de ETA te vinden.

Deelnemers mengen in de Dominicaanse Film Showcase functie “A Prelude to Climate Change.”

Museum deelnemers kunnen ook screenings als de vangst Dominicaanse Film Showcase , die voorziet in en vraagt nieuwe verhalen over het leven. Follow-up een bezichtiging van, laten we zeggen, “La Familia Reyna” met een discussie over de complexiteit van de familie op ons dagelijks leven. Met AMA's filmprogramma's, meer cultureel begrip en exploratie zijn slechts een ticket weg.

AMA brengt mensen samen rond kunst en mensenrechten

AMA's toewijding aan sociale rechtvaardigheid maakt het een ideale plek om uw kennis uit te breiden en een verschil maken in uw gemeenschap.

Doorheen de menselijke geschiedenis, hebben mensen verzamelen samen om te bespreken invloed zijn op hun samenlevingen, en deze gesprekken zijn vaak aangewakkerd door artistieke voorstellingen die deze problemen weerspiegelen. AMA's evenementen en programma's in staat stellen klanten de mogelijkheid te ontmoeten en te theoretiseren met andere sociaal-bewuste geest en inspireren actie die invloed op de wereld.