Ashley madison helpt getrouwde mensen om discrete zaken te hebben terwijl ze hun vakbonden behouden

22 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: AshleyMadison.comisn't een conventionele dating site omdat de meeste van haar gebruikers niet willen op lange termijn relaties of huwelijken op te bouwen; ze willen partners voor buitenechtelijke affaires vinden. Ontrouw is heel gebruikelijk in huwelijken en Ashley Madison wil zijn gebruikers om te begrijpen dat zaken niet hoeven te leiden tot echtscheiding. De site heeft robuuste beveiligingsfuncties en stelt gebruikers in staat om te communiceren met elkaar discreet - zowel online als in persoon. Vanwege de effectiviteit, Ashley Madison trekt een divers en gender evenwicht menigte van gebruikers die geïnteresseerd zijn in het vinden van intimiteit buiten hun huwelijken.

Als een huwelijk ontbreekt stoom in de slaapkamer, dat betekent niet dat de betrokken partijen zijn op weg naar echtscheiding. In feite, veel anders gelukkige huwelijken ontbreken lichamelijke intimiteit. Natuurlijk, het is geen ideale situatie, en het kan leiden één of beide partners seks buiten de relatie te zoeken.

load...

Ontrouw is vrij algemeen in huwelijken , maar dat ontrouw is niet altijd discreet. Ashley Madison , het eerst gelanceerd in 2002, verlaagt het risico-element bij het zoeken naar een buitenechtelijke partner door te zorgen voor alle transacties op de site zijn prive en veilig.

“Onze website probeert om mensen te helpen een succesvolle zaak - en dat is een onontdekte affaire,” zei een van Ashley Madison woordvoerder.

De wijdverspreide idee dat het vooral mannen die bedriegen is een mythe.

“Ontrouw is iets dat door zowel mannen als vrouwen wordt nagestreefd”, aldus de woordvoerder. “We zien een evenwichtige gemeenschap van mannen en vrouwen. Wereldwijd, in 2017, hebben we een gender-ratio van 1,13 actieve vrouwen voor iedere 1 betaalde actieve man.”

load...

Ashley Madison is het helpen van getrouwde mensen hebben discreet zaken sinds 2002.

Voor extra discretie, Ashley Madison heeft handige functies. Een daarvan is een blur en masker foto tool die allowsusersto hun gezichten in hun profiel te verbergen wanneer dat nodig is. Anderen zijn Reizende Man en Reizende Vrouw functies waarmee de would-be partners ontmoeten elkaar in onbekende steden.

“Elke dag dat we vragen: 'Hoe kunnen we Ashley Madison beter?' Dat is wat ons drijft,”zei de woordvoerder. “We luisteren naar wat de leden nodig hebben van het platform om het intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken. We willen het zo naadloos een ervaring mogelijk te maken.”

De bottom line is dat Ashley Madison biedt een dienst die veel getrouwde mensen nodig hebben, maar de site kan ook helpen gebruikers behouden hun reputatie - en hun huwelijk - door hen te laten discreet zoeken naar zaken online.

load...

“We zijn een bedrijf dat mensen nieuwsgierig zijn naar; Dit blijkt uit de duizenden nieuwe leden we schrijven elke dag,”zei de woordvoerder. “Ashley Madison is hier om mensen te helpen vinden wat ze al op zoek naar.”

Een Focus op Gebruikersprivacy en bevredigend Connections

Ashley Madison is geschikt voor gebruikers die niet willen dat hun huwelijk te beëindigen, en niet willen dat hun publieke reputatie bezoedeld. Met dat doel voor ogen, Ashley Madison heeft sterke data bescherming op zijn plaats.

“Privacy is ons uitgangspunt en we de gegevens van onze leden te behandelen als heilig. In 2017, we verzekerd van een privacy brevet van Ryerson University's Privacy by Design Center for Excellence “, zei de Ashley Madison woordvoerder. “Deze certificering bevestigt dat we privacy benaderen als een proactieve maatregel in al onze zakelijke transacties.”

Gemiddeld meer dan 15.542 deelnemers mee Ashley Madison per dag in 2017.

In een tijd van steeds toenemende cyberdreigingen, heeft Ashley Madison verdubbeld-down on haar inspanningen om zekerheid te stellen voor haar gebruikers. Het bedrijf maakt gebruik van AI en maakt gebruik van machine learning om frauduleuze profielen op te sporen en deze markeren voor verwijdering. Dat geeft echte gebruikers meer zichtbaarheid en betere mogelijkheden om aan te sluiten.”

Zodra gebruikers op de site, kunnen ze andere compatibele affaire-zoekers gemakkelijk vinden.

“Het belangrijkste kenmerk de meeste mensen willen bij de toetreding tot AshleyMadison.com is de mogelijkheid om te worden verbonden met gelijkgestemde mensen - die in elk facet van onze site is gebouwd,” zei de woordvoerder.

Veiligheid en zoekfuncties van de site maken meer gebruikers comfortabel met het verkennen van hun opties over Ashley Madison. Een gemiddelde van 15.542 leden aangesloten bij de site elke dag in 2017.

Buitenechtelijke Dating Helpt Self-Esteem - En Huwelijken

Ashley Madison gebruikers weten wat ze willen. Ze zijn op zoek naar een buitenechtelijke relatie en gewoon een eenvoudige manier om de juiste te vinden nodig.

“De leden van Ashley Madison zijn gelijkgestemde - zij een leven voordat hij onze site hebben geleefd,” zei de woordvoerder. “Het zijn vaak mensen die het gevoel iets ontbreekt in hun huidige relatie en zijn op zoek naar iets dat ofwel verloren is gegaan of nooit bestaan ​​te vinden.”

Maar gebruikers op zoek gaan naar Ashley Madison's diensten voor vele andere redenen. Sommige hebben zelfs de toestemming van hun echtgenoten naar nieuwe seksuele partners te zoeken. Neem een ​​29-jarige vrouwelijke gebruiker uit het Verenigd Koninkrijk als voorbeeld.

“Ze is acht jaar getrouwd; Maar haar man lijdt aan een medische aandoening die fungeert als een barrière om hun seksleven. Met de toestemming van haar man, maakt ze gebruik van Ashley Madison voor haar seksleven te verbeteren, terwijl de resterende in een anders gelukkig huwelijk “, aldus de woordvoerder.

Anderen gebruiken Ashley Madison te ontdekken dat ze gelukkiger in andere partnerschappen kunnen zijn. Immers, sommige mensen zijn gewoon niet bedoeld om te worden in de relatie dat ze op dit moment in, net als een 45-jarige vrouw uit Toronto.

“Zij was woonachtig in een geslachtloos huwelijk, en ontmoette een man over Ashley Madison, die ook getrouwd was”, aldus de woordvoerder. “Ze hebben allebei gescheiden en trouwden. Ze wonen nu samen en hebben in een open huwelijk voor de laatste drie jaar.”

Zoals uit deze voorbeelden bewijzen, kan een affaire sterk verschillende betekenissen voor verschillende mensen.

“We vinden dat meer en meer vrouwen zijn ten laste nemen van hun leven, het toevoegen van een verademing om hun soms alledaagse en muf huwelijken”, aldus de woordvoerder. “Anderen willen niet breken hun familie dynamiek, maar kozen in plaats daarvan af te dwalen en blijven in hun huwelijk.”

Ashley Madison Biedt manieren om je Partnership Supplement, in plaats van end IT

Als lid ervaringen suggereren, een affaire is niet altijd een uitweg uit een huwelijk. Het kan soms een aanvulling op wat er ontbreekt in een overigens gezonde relatie. Of het kan iemand erkennen dat het tijd is voor een echtscheiding. Terwijl Ashley Madison's gebruikers zijn divers, ze hebben meer overeenkomsten dan verschillen.

Ashley Madison kan helpen getrouwde mensen een intimiteit leegte op te vullen in hun relaties.

“Een groot deel van onze gebruikers is samengesteld uit mensen die de kans om te trouwen hebben gehad, hebben kinderen, en het bezit van een huis,” zei de woordvoerder.

Toch ontbreekt er iets. Die leegte is wat Ashley Madison is gericht op het vullen.

“Die ervaring begint met een vertrouwen dat we een gemeenschap van gelijkgestemde individuen hebben opgebouwd, het vertrouwen dat u in staat om uit te vinden en te verbinden met andere leden in deze gemeenschap zal zijn, en het vertrouwen dat uw ervaring zo discreet mogelijk zal blijven,” zei de woordvoerder

Ashley Madison heeft zich geëngageerd om het creëren van een betere ervaring die gebruikers helpt vereenvoudigen hun zoektocht naar een affaire.

“Met meer dan 100 medewerkers die beschikken over een groot aantal verschillende ervaringen en professionele achtergronden, we allemaal bij elkaar komen om het best mogelijke product te maken - door de invoering gebruiker belangen boven alles,” zei de woordvoerder.