Bacon begeleidt vandaag koppels die van bacon houden en koken op het pad naar heerlijke ervaringen

14 april 2019

De korte versie: Bacon-liefhebbende koppels zijn gekomen om afhankelijk van Bacon Vandaag de dag , een nieuws- en recept plaats gericht op de delicatesse, als hun bron voor samen koken hun favoriete voedsel. De site wordt gerund door mensen die over spek gepassioneerd zijn, en het is eigendom van Bacon Freak - het internet de bacon levering superstore. Bacon Freak biedt meer dan 35 smaken en veel verschillende stijlen van bacon - met inbegrip van uitgeharde, gluten-vrij, en nitriet-vrij. En Bacon Vandaag heeft de recepten bedekt - van chipotle spek gehaktbrood om aardbeien in chocolade met spek hagelslag. De site helpt baconminnaars nieuwe manieren vinden om een tijdloze favoriet genieten.

BaconToday.combelieves bacon is de meest veelzijdige vlees op de planeet en verdient zijn verschuldigd. De website, een verzameling van nieuws en recepten over spek, werd opgericht om te helpen liefhebbers een wereld van bacon-y goedheid vinden buiten de standaard menu's zien ze elke dag.

Bacon Vandaag wordt beheerd door Bacon Freak , een spek bezorgservice, en het bedrijf is er trots op dat de website van een betrouwbare bron voor paren die houden van bacon en koken is geworden.

load...

“Bacon Vandaag verwelkomt bijna 300.000 bezoekers per jaar en werd opgericht om grote recepten die allemaal minstens één ding gemeen hebben - spek. Wij zijn gekomen om te ontdekken dat veel mensen over bacon zijn gepassioneerd,”zei Lissa Zoltak van Bacon Freak. “En BaconFreak.com is de enige internet spek super store; het heeft een enorm scala aan producten uit gevulde pluche varkens naar chocolade bedekte spek en bijna elke piggy product in tussen.”

Bacon Vandaag levert het recentste-bacon gerelateerd nieuws, recepten en gebeurtenissen aan haar lezers.

Lissa zei dat Bacon Vandaag eclectische fan base omvat foodies, ketogeen eters, mensen die te vermaken thuis, varkensvlees boeren, en alledaagse koks op zoek naar de smaak van de recepten te verbeteren door de integratie van bacon.

load...

Als het gaat om het Bacon Freak team, Lissa zei dat een spek-freak is een van de voorwaarden. “Ons team is een lean, mean, spek automaat. We zijn trots op onze klantenservice, omdat alleen tevreden klanten zijn vaste klanten,”zei ze.

Recepten, foto's, Tips & News Stories Keep Readers Coming Back

Veel Bacon Vandaag lezers hebben ideeën die ze kunnen niet wachten om te delen met de wereld geïnspireerd. Lezers worden aangemoedigd om recepten, foto's, nieuwsberichten, tips te dienen, en delen hun passie voor spek.

Als het gaat om de voorbereiding van de perfecte date night maaltijd, spek Today lezers hebben toegang tot recepten die zowel hartige als zoete zijn.

“Er zijn zo veel recepten op Bacon vandaag; het is moeilijk om te kiezen. Ik hou van de spek ingepakt varkenshaas met maple apple glazuur. Het is lekker en is inclusief mijn favoriete combinatie - appels en varkensvlees,”zei Lissa. “Plus, het recept voor een tweede set van de handen, terwijl de voorbereiding van de rosse buurt. Hoe romantisch."

load...

Lissa zei recepten op de site bereik in complexiteit, maar ze heeft ook een eenvoudiger favoriet. “Een eenvoudig maar lekker recept is voor een appeltaart spek gegrilde kaas sandwich,” zei ze. “We proberen een gearomatiseerde spek uit BaconFreak.com overeenkomen dat het beste past een recept. Het verschil maakte in een recept met behulp van een smakelijke spek ras is gemakkelijk te identificeren -. Het is een uitbreiding niet alleen een ingrediënt”

Bacon Freak, een pionier in spek levering, loopt Bacon Vandaag om mensen op de hoogte te houden.

Veel lezers waarderen de luchthartige aard van de site, die veel van de humoristische artikelen over spek, waaronder een van de Huffington Post Alison Spiegel, die schreef dat bacon te ver gaat soms hoogtepunten.

“We weten allemaal spek kan de haai gesprongen, en we zijn constant bezig om het feit te negeren dat het krijgen overspeeld kan,” zei Alison. “Maar toen nieuwe bacon items, zoals deze Bacon Choco-Tots, komen in beeld en herinneren ons eraan dat spek heeft grenzen, net als al het andere.”

Bacon Freak Maandelijkse Club Stuurt Quality, Gourmet Selections aan uw deur

Bacon Freak “Bacon is Meat Candy” Bacon van de Maand Club wordt gezegd dat een van de oorspronkelijke clubs gewijd aan het vleesproduct zijn. Deelnemers kunnen rekenen op een maandelijkse levering van twee pakjes op smaak gebracht bacon.

“Het spek we elke maand pakken is ambachtelijke, kleine productie-batch spek, en de smaak en kwaliteit zijn duidelijk. Elke maand twee van onze favoriete smaken zijn gekozen voor de levering van die maand van de meer dan 40 soorten die we voeren,”zei Lissa.

Bacon van de Maand leden ervaren een exclusieve verscheidenheid aan opties, waaronder no-nitriet, gluten-vrij, en zelfs een bruiloft editie pakket aangeboden in drie-, zes-, of een abonnement van 12 maanden voor bruiden en bruidegoms. De eerste aflevering wordt ook geleverd met een 100% katoen tagless T-shirt met Bacon Freak “Bacon is Meat Candy” slogan opgehemeld over de voorzijde.

Join BaconFreak.com's Bacon van de Maand Club en heerlijke traktaties zal worden geleverd aan uw deur.

Een andere club voordeel is dat je kunt items om uw maandelijkse levering add zonder te betalen extra verzendkosten. Zij noemen dit de “Ride-a-Long” -functie. Lissa vertelde ons dat het doel van het bedrijf is het aanbieden baconminnaars hoogwaardige producten maakte de ouderwetse manier, omdat het team gelooft dat consumenten geen toegang hebben tot vergelijkbare producten op de schappen van de supermarkt hebben.

“Wij zijn van mening dat de in serie geproduceerde spek verbleekt in vergelijking met spek in kleine series, veelal droog-genezen, langzaam gerookt, en nooit ingespoten met vloeistof voor de genezing doeleinden,” zei ze. “Onze bacon duurt langer om te produceren, maar ik verzeker u, het is het wachten waard. En als je match up een baconminnaar met deze klassiek geproduceerd ambachtelijke bacon, het is iets wat lijkt op een tweede huwelijksreis.”

Het aanmoedigen van Bacon Lovers to Meet, Eat & Make Blijvende Connections

De Bacon Vandaag familie gelooft dat er kracht in aantallen. Dat is waarom ze gaan boven en buiten om unieke, leuke manieren om mensen te ontmoeten en delen hun passie te bieden - onder meer door het plaatsen van gebeurtenissen op de site.

“Onze evenementen zijn bacon-centric, dus als de lezers zijn gelukkig genoeg om een ​​spek evenement in hun gebied, zijn er enkele grote kansen voor spek proeverijen en andere leuke,” zei Lissa.

Wie geïnteresseerd is in het vinden van bacon-vriendelijke gebeurtenissen in hun eigen stad kan online gaan om het Bacon Today kalender doorzoeken. Gebeurtenissen uit het verleden hebben opgenomen Bacon, Brew en BBQ Festivals, evenals de Great American Barbecue met een 5K cursus met spek traktaties te eten langs de weg.

Bacon Vandaag is ook betrokken bij Bacon Bash Texas, een evenement gepland voor oktober 2018 in Cranfills Gap, Texas. De opbrengst van tickets, veilingen, merchandise, en donaties gaan naar warme winter kleding voor daklozen in het hele land, evenals voor kinderen met type 1 diabetes te sturen naar gespecialiseerde kampen en hen uitrusten met een continue glucose monitors.

Bacon Vandaag heeft het laatste nieuws en informatie over Bacon Bash Texas, een leuk evenement gehouden in oktober.

Lissa zei dat mensen genieten van het aansluiten van meer dan bacon, omdat het hen in staat stelt om nieuwe redenen te verkennen om de smakelijke traktatie te vieren, terug te geven, en te voldoen aan gelijkgestemde mensen. Naast het bijwonen van evenementen, vindt ze dat baconminnaars de neiging om te ontmoeten en te delen recepten en memes met behulp van het Bacon Vandaag commentaar sectie of via haar Facebook-pagina.

“We hebben veel grappige bacon memes die mensen met elkaar delen via sociale media,” zei ze. “Aansluiten over iets dat zo simpel, maar voor die zo veel mensen gepassioneerd gedachten over, is een geweldige manier om mensen te praten en delen.”

Toekomstige plannen omvatten De lancering van een unieke Recept Contest & toevoegen van nieuwe producten

Bacon Vandaag is geschikt voor iedereen, maar 55% van de lezers is vrouw. Plannen omvatten het introduceren recept inhoud en de producten van het bedrijf gelooft zal helpen verhogen zijn publiek.

Lissa vertelde ons bacon recepten worden steeds spannend en creatief. Haar doel is om die creativiteit om Bacon Vandaag brengen en inspireren lezers om te pronken met hun vaardigheden.

“We zijn van plan om een ​​recept wedstrijd met awards te lanceren voor de meest unieke, de meest spek, de meest onwaarschijnlijke combinatie, enz.,” Zei ze. En Bacon Freak blijft zijn productlijn te innoveren terwijl ervoor te zorgen dat de kwaliteit van bacon blijft top-notch.

“Op Bacon Freak, blijven we nieuwe producten toe te voegen wanneer we iets dat we voelen aan de verrukkingen factor mensen zijn gaan verwachten van ons vinden. Lissa gezegd. “We voegen unieke recepten die spek zijn voorzien, en, met zo veel baconminnaars op het internet, is er veel lawaai dat we uitpluizen te vinden, test, en post het beste van het beste bacon-gerelateerde inhoud.”