Ben je bezig?

15 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Hoe weet je of de man die je bent dating is de juiste keuze voor u? Hoe kun je zien of je echt met Mr Right ?

We leven in een maatschappij waarin we worden opgevoed geloven we verdienen en moeten het beste van alles hebben.

In de relatie wereld van overvloed, heb ik vaak gehoord mannen zeggen dat ze op een zoektocht naar de best uitziende man, de grootste penis, de rijkste man, enz. Dus als je uiteindelijk iemand die je verenigbaar zijn met het gevoel te voldoen, het is niet allemaal die ongewoon om je af te vragen: “Maar dit is 'The One?'”

load...

Het is één ding om ervoor te zorgen dat je het maken van verstandige beslissingen in dating, maar deze tendens kan problematisch worden wanneer het beladen wordt met angst en creëert een onvermogen om volledig te committeren aan iemand omdat je altijd af of er iemand beter te vinden.

Het duurde niet lang, een tourniquet van de mannen zijn gekomen en gegaan uit je leven, waardoor je het gevoel alleen en eventueel te hebben gemist op een man die echt een geweldige match zou zijn geweest voor je moest je jezelf geaard en woonde op het moment van die relatie.

Je doet verdient het beste.

Maar niemand gaat perfect te zijn en we moeten realistisch zijn bij het maken van schattingen over de relatie van de compatibiliteit en betrokkenheid.

load...

De belangrijkste voorwaarde voor dating is om tijd te nemen voor introspectie en bepalen wat uw persoonlijke wensen zijn naar een partner en een relatie.

Door dit proces, zal uw waarde systeem schijnen door en kan een goede barometer voor het waarborgen van je slimme keuzes te maken in dating die in lijn zijn met uw waarden.

Toen we afwijken van onze waarden, onze psyche stuurt off waarschuwingssignalen die ons waarschuwen voor het feit dat er iets is uitgeschakeld in de vorm van angst, twijfel, verwarring en zelfondermijnende gedrag onder andere dingen.

Als uw lichaam geen van deze gevaar signalen stuurt af met betrekking tot de man die je bent met op dit moment, is de kans groot dat er een goede prognose dat hij een keeper.

“Vermijd het bekijken van relaties

als wegwerpbaar.”

“Het gras is groener aan de andere kant.”

En: “Ik weet dat ik beter kunnen doen” mentaliteit kun je gevangen in een onbevredigende enkele levensstijl te houden als je dating keuzes zijn gegrond op deze vervormde denkpatronen.

load...

Er is geen speciale formule om te helpen bepalen of de man die je bent dating is je enige, maar voor volwassenen met kennis van uw persoonlijke wensen en waarden kan een grote wegwijzer en adviseur zijn.

Een andere indicator kan worden beoordeeld of uw betrokkenheid met je man past deze drie criteria: geest, hart en scheikunde.

Is het zinvol voor de twee van u samen te zijn? Heeft u dezelfde waarden en filosofieën van het leven te delen? Heeft u een emotionele band en band? Is hij je beste vriend? Heeft u seksuele chemie en aantrekkingskracht?

Hoewel simplistisch in een complexe beoordeling, moeten deze vragen u een algemeen idee van of je op het juiste spoor te geven.

Als je merkt dat je knagende twijfels over de vraag of je met de juiste man of niet, het belangrijkste om te doen is om een ​​stap terug te nemen, te ademen en te ontspannen.

Dit is een grote beslissing, maar u niet wilt dat het gevoel van urgentie om ertoe leiden dat u een impulsieve of roekeloze manier van handelen te maken. Neem de nadruk van de andere man, en in plaats daarvan richten terug op uw wensen en waarden.

Voel je je verward en twijfelachtig vanwege de vervormde mindsets hierboven beschreven, of ondervindt u viscerale reactie van je psyche aan het feit dat er iets ontbreekt in deze relatie?

Als het laatste het geval is, is dat bepaalde leegte iets wat u en uw partner samen te kunnen werken samen om te verbeteren?

Gay dating is hard.

De gay dating zwembad is kleiner omdat we slechts 10 procent van de algemene bevolking.

We kunnen verder worden gedeeld door de top / bottom, gezondheidstoestand, ras en etniciteit en alle andere voorwaarden die we op mannen, die te classificeren zijn als een dating optie als we ervoor kiezen om die beperkingen op te leggen, en dit maakt dat zwembad nog kleiner als we dat doen.

Als u een geweldige vent in je leven, is het belangrijk om niet te zijn “trigger happy” en die relatie bij de geringste hint dat er iets niet werkt voor u te beëindigen.

Houd rekening met de fase van de relatie die je bent in een rol zou kunnen spelen (de “wittebroodsweken” is niet de bedoeling om eeuwig duren!) In uw gevoelens en dat de relaties doen nemen werk en hebben hun natuurlijke ups en downs.

Vermijd het bekijken van relaties als zijnde beschikbaar omdat je eigenlijk kan hebben uw Mr Right in je leven al.

Dus hoe weet je of de man die je bent dating is een blijver of niet? Hoe weet je dat?

En hoe doe je onderscheid maken tussen vervormde mentaliteit en echte onverenigbaarheden wanneer dingen in je dating leven gaan flat? Deel de wijsheid!

Foto bron: canoe.ca