Ben ik mijn relatie ontgroeid? 10 tekens die wijzen op ja

2 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Alle relaties veranderen in de tijd, dus het is natuurlijk om een ​​aantal uitdagingen en groeipijnen doorstaan. Tijdens de overgangen en stoten, kan je jezelf vragen uw niveau van betrokkenheid en vroeg me af of je problemen kunnen worden opgelost. Om terug op de rails is een geweldig gevoel, maar het ervaren van chronische gevoelens van onvrede of twijfel is een slecht teken.

Hoewel het dubbelzinnig mag klinken, soms is er geen belangrijk keerpunt dat verandert hoe je je voelt. Veel scheidingen gebeuren gewoon omdat je geleidelijk ontgroeid elkaar of één partner veranderingen en de andere stagneert. Of je waarden of maturiteitsniveaus zijn te verschillend. Dit kan een harde waarheid zijn, maar het is OK om weg te lopen van relaties die niet meer goed van dienst zijn.

load...

Als je op een kruispunt en proberen te evalueren of is het beter om uit elkaar te gaan, overweeg dan deze 10 tekenen dat je je relatie ontgroeid:

1. Je hebt Activiteiten U gebruikt om samen te genieten ontgroeid

Als u niet langer geïnteresseerd in de hobby's je gebruikt om over te binden en uw partner nog steeds bent, kan dit een teken zijn dat u heeft gerijpt op een manier dat je een goede pasvorm niet meer te maken. Als je kunt komen met nieuwe koppels activiteiten die resoneren met u beiden, zul je huidige en toekomstige mogelijkheden om samen te groeien te creëren.

Echter, als uw partner is geplakt op activiteiten die niet meer tot u spreken en niet bereid is om nieuwe interesses samen te verkennen, kan het best zijn om verder te gaan en de datum iemand die meer gelijkgestemden.

load...

2. You Feel in verlegenheid gebracht door uw partner

Soms zijn de dingen die gebruikt om u te trekken naar uw partner nu te krijgen op je zenuwen, of erger nog, maak je schamen voor je partner te voelen. Dat kan een teken zijn van uw relatie heeft waarschijnlijk zijn beloop zijn.

Als de dingen die je gebruikt om de liefde over uw partner die u nu in verlegenheid te brengen, kan het tijd om na te denken over de vraag of je echt wilt zijn met hem of haar.

Het is ook tijd om verder te gaan als de dingen die je gebruikt om de liefde over uw partner nu voor schut zetten in het openbaar als je niet trots op wie je partner is. Als je voelt dat je je relatie van vrienden en familie te verbergen omdat je je schaamt bent, is dit een teken dat er iets mis is.

load...

3. U Visualiseer Verschillende Futures

Als de toekomst je dromen gaat niet over “ons” of plannen voor twee, is de kans groot je gevoelens zijn veranderd en je relatie is geen prioriteit. Het maken van plannen zonder uw partner op een kleine of grote schaal is zeker een teken dat je weg bent drijven.

4. U bent voortdurend ruzie

Vechten met regelmaat kunnen onopgeloste problemen in de relatie te symboliseren. Als je met dezelfde argumenten en het voelt als geen van jullie is het geven van de grond, kunt u het verlengen van het einde van een verbroken relatie. U kunt onbewust wilt dat uw partner om u te verlaten om jezelf te beschermen tegen de schuld in verband met de inleiding van de breuk.

Ruzie in een relatie is normaal, maar het kan een slecht teken zijn als je het initiëren confrontaties.

Misschien heb je niet wilt dat het hart van je partner te breken door eerst verlaten, dus ruzie wordt een manier om te saboteren de relatie en motiveren hem of haar te breken met je mee.

5. Er is geen passie in de slaapkamer of in uw communicatie

Je mag niet spreken of vecht helemaal als je helemaal zorgzaam hebt gestopt. U kunt beginnen om af te stemmen op uw partner en laat de dingen gaan, omdat je niet meer aanwezig of belegd zijn.

Je bent niet de bedoeling om hetzelfde niveau van passie voel je voelde in het begin van dating als je relatie vordert en jaren gaan voorbij, maar mislukte pogingen om te houden of reignite je passie, liefde en verlangen zijn enorm tekenen dat je je relatie ontgroeid.

6. Uw partner je tegenhoudt

Bij gezonde relaties, zal uw partner u te ondersteunen in het bereiken van uw persoonlijke doelen, en er zal evenwicht tussen je eigen identiteit en uw identiteit als een paar te zijn. Jezelf verliezen om te proberen om je partner te behagen of het opgeven van uw grote dromen en doelen om uw partner is ongezond voor je mentale gezondheid en de toekomst van je relatie.

Besteed aandacht aan tekenen zijn dat uw partner is niet een actieve deelnemer in uw leven samen.

Ook bewust zijn van de rode vlaggen die, in extreme gevallen, gevaarlijk kan draaien, met inbegrip van uw partner kwalijk uw succes, dat je ervan weerhoudt dat buiten vriendschappen, isoleren u van dierbaren, en handelen paranoïde of overdreven defensief.

7. Er is een groot gat in je waarden

Onze waarden rijden onze keuzes, dus je bent waarschijnlijk worden gefrustreerd als je waarden verschillen van die van uw partner. Het maken van gezamenlijke beslissingen kunnen letterlijk onmogelijk te voelen.

Het hebben van verschillende perspectieven en uitgelijnd doelen is waarschijnlijk een natuurlijke disconnect te maken en te voorkomen dat je relatie uit staan ​​de tand des tijds.

8. Fantaseert u zijnd met Someone Else

Tot op zekere hoogte, het is natuurlijk om te dagdromen over wat uw leven zou zijn als je verschillende keuzes in je relaties had gemaakt. Het is ook normaal om te worden aangetrokken tot andere mensen.

Het is normaal om af hoe het zou zijn als je met iemand anders, maar het moet niet iets wat je na te denken over de hele tijd.

Echter, het is alleen maar eerlijk om u en uw partner om te overwegen het beëindigen van uw relatie als een andere persoon (of ex) wordt toegang tot de ruimte in je geest en je fantaseren over vreemdgaan of het verlaten van uw relatie voor iemand anders.

9. U bent gewoon niet gelukkig in je relatie Anymore

Op een gegeven moment in een falende relatie, je het gevoel dat je je hebt verloren. Misschien is het moeilijk om je vinger op wat er veranderd te zetten, maar je hebt je vonk kwijt en je relatie brengt je niet meer vreugde en voldoening.

Misschien voel je je meer vervuld door andere relaties, kijken ernaar uit om tijd doorbrengen buiten uw relatie, en voel de behoefte aan ruimte. Misschien wilt u zich richten op persoonlijke groei en werken aan jezelf, en je voelt dat je weinig hebt te geven.

10. U hoeft niet langer elkaar uitdagen

U kunt de bedoeling hebben om samen te groeien, maar soms is er geen belangrijke gebeurtenis die je relatie verbreekt. Dan drijven u zich onderscheidt als een persoon veranderingen en rijpt meer dan de andere.

Het is een slecht teken als de ene partner niet iets om de relatie gaat brengen en / of beide partners zijn ongeïnspireerd door elkaar.

Als de verschillen in rijpheid of perspectief duidelijker worden, kunt u het gevoel vast te zitten in een relatie die niet langer je uitdaagt, voldoet aan u, of maakt je een beter mens.

Belangrijker nog, luister naar je Instincts

De hoop is dat u en uw partner samen zal groeien, maar soms het tegenovergestelde plaatsvindt. Weet dat het OK is om eerlijk te zijn over je gevoelens en geef jezelf toestemming om de relatie te beëindigen. Scheidingen kan pijnlijk zijn, maar zo kan de constante marteling van een verblijf in een miserabele relatie of weten diep het afrekenen.

Vooral ook, nemen alle onderbuikgevoelens over uw partner of relatie serieus.