Betere huwelijken bieden antwoorden en ondersteuning voor koppels die hun reis door het leven willen delen

13 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: In de jaren 1970, het aantal echtscheidingen in Amerika begon te klimmen, waardoor veel waarnemers zich af te vragen of de instelling van het huwelijk was gedoemd. Ondanks de beroemdheid splitst die lijken op het nieuws domineren, de Amerikaanse aantal echtscheidingen is gedaald gedurende de laatste 30 jaar, en huwelijken vandaag zijn sterker dan ze in lange tijd zijn geweest. Maar dat gebeurde niet per ongeluk. Het is waar dat minder mensen gaan trouwen, en wanneer ze dat doen, worden ze later trouwen, wat kan bijdragen tot stabielere vakbonden. Nog steeds, zij die dit partnerschap laten duren begrijpen dat ze moeten werken door middel van problemen en meningsverschillen, en non-profit agentschap Better Huwelijken heeft geholpen te ondersteunen die trend door echtparen met trainingen en workshops ontwikkeld om de communicatie, intimiteit, en vreugde te verhogen voor de rest van hun leven samen.

Als ik wil een gezonde, stabiele, ondersteunend en zorgzaam huwelijk te zien, kijk ik niet verder dan aan mijn ouders, die ben al 51 jaar getrouwd. Ze ontmoetten elkaar op een sok hop mixer tijdens het bijwonen van de universiteit in Washington, DC, en bleef samen als mijn vader diende in het leger tijdens de oorlog in Vietnam.

load...

Samen, hief ze mijn broer en mij, waarbij de laatste, toegegeven, het zijn meer problemen dan ze had gerekend. Ze waren beiden succesvolle professionals die graag met pensioen, en neem geregeld vakanties naar plekken waar ze ontspannen bij het zwembad samen te verwarmen.

Ik heb nog nooit gezien mijn ouders vechten of zet elkaar naar beneden. Ze hebben hun eerlijk deel van de meningsverschillen gehad, maar ze hebben altijd gewerkt via hen met liefde en respect. Ik heb ze zien goofy zijn en lachen, praten over politiek, helpen even rond het huis, kus, en erachter te komen hun belastingen. Ik heb mijn vader terug de auto van mijn moeder gezien in de garage omdat ze graag om te rijden recht uit als een brandweerwagen, en ik heb gezien mijn moeder vlees te koken voor mijn vader, ook al zijn ze al een vegetariër voor 25 jaar. Ze zijn solide leven partners, en ik ben gelukkig om te weten wat een sterk huwelijk is, zelfs als ik mezelf niet ben getrouwd.

load...

Priscilla Hunt, de uitvoerend directeur bij Better huwelijken, zegt dat het een feel-good organisatie.

Maar ook andere echtparen vinden zichzelf vechten door middel van thema's die de levensduur van hun relaties bedreigen. Gelukkig, ze hebben een bondgenoot die wil dat ze een betere kans om een ​​huwelijk mijlpaal als dat van mijn ouders te bereiken op te geven.

De non-profit agentschap Better Huwelijken werkt om paren samen te ondersteunen op hun liefdevol leven reizen. Door middel van trainingen, workshops en steungroepen, de organisatie streeft ernaar om koppels in staat stellen om hun inzet voor het huwelijk te houden en te leven gelukkig in de liefde.

“Better Huwelijken is een feel-good organisatie”, aldus Priscilla Hunt, uitvoerend directeur van de groep. “Als we een programma of evenement te leiden en kijken uit op een zee van paren draaide aangezicht tot aangezicht en knie aan knie in een intieme dialoog, we weten dat we hebben hun relaties beïnvloed en de wereld hebben een betere plek.”

load...

De organisatie werd opgericht in de vroege jaren 1970 als het aantal echtscheidingen begon te omhoogschieten, en zijn missie toen is hetzelfde als het nu is: Reverse die trend door het onderwijs echtparen hoe effectief om te gaan met hun problemen en bij elkaar blijven.

Streven naar Turn Around de Scheiding Trend

Toen Better Huwelijken werd opgericht in 1973, werd de Vereniging opgeroepen voor koppels in Huwelijk Verrijking - en haar diensten waren hard nodig. In de jaren 1970 en 1980, was het aantal echtscheidingen stijgt als de Amerikaanse maatschappij begon te komen met gelijkheid van vrouwen te komen. Deze sociale evolutie betekende dat sommige mannen en vrouwen heel verschillende ideeën en verwachtingen over het huwelijk gehad.

“David en Vera Mace, medeoprichters van Better Huwelijken, begrijpen dat het belangrijk is om middelen te verschaffen voor koppels die zich met vraagstukken - en er zijn veel om hen te helpen vooruit te komen van de crisis curve.” -Priscilla Hunt, Better Huwelijken Executive Director

Het was de perfecte tijd om een ​​apolitieke, niet-religieus gelieerde non-profit organisatie om huwelijken te ondersteunen.

“David en Vera Mace, medeoprichters van Better huwelijken, werkte met paren en ze besefte dat, tegen de tijd dat mensen op zoek gaan naar het huwelijk counseling, is het vaak al te laat,” zei Priscilla. “Ze begrepen dat het belangrijk was om vaardigheden en middelen te voorzien voor koppels omgaan met problemen - en zijn er veel -. Om hen te helpen vooruit te komen van de crisis curve”

Beter huwelijken, gevestigd in Winston-Salem, North Carolina, omzeilt de verdeeldheid van religieuze of politieke grenzen aan paren met de vaardigheden en stichtingen die ze nodig hebben om een ​​sterk partnerschap te handhaven uit te rusten.

Grondbeginselen Leid de Programming

Veel grondbeginselen lopen door elkaar Better Huwelijken programma. Ten eerste, het agentschap moedigt aan tot voortzetting, de groei levenslange relatie en een proactieve benadering van onderhouden van relaties. We hebben allemaal veranderen en groeien in heel ons leven, en, individueel, concentreren we ons op het zijn ons best zelf. De vraag is: we groeien samen met onze partner, of weg van hen?

Beter Huwelijken leert koppels hoe om specifieke vaardigheden te ontwikkelen - met inbegrip van communicatie en conflictbeheersing - om hen te helpen samen te groeien, met liefde en steun. Zinvol gesprek en dialoog zijn nodig om een ​​gezonde relatie te onderhouden.

De programma's bevatten vaak een ander basisbeginsel: Peer ondersteuning. Better Huwelijken leden worden aangemoedigd om deel te nemen aan de lopende groep bijeenkomsten met andere koppels op een regelmatige basis om elkaars groei te ondersteunen. Er moet echter ook gezonde, positieve collegiale ondersteuning niet overschaduwen die weet wat het beste is voor je huwelijk: U en uw echtgenoot.

“Stellen zijn de experts op hun eigen relaties, en we hen te machtigen, door middel van onze leidende principes, om te gaan met hun problemen,” zei Priscilla.

Een non-profit Geleid door Duizenden Liefhebben, Getrouwde stellen

The Better huwelijken team bestaat voornamelijk uit mensen die zichzelf zijn gelukkig getrouwd. Priscilla is getrouwd met haar man Greg 42 jaar, en het paar werkt samen, spreken in het openbaar en het leiden van workshops om andere echtparen ontwikkelen van sterke, gezonde, wederzijds bevredigende relaties.

Raad van bestuur van de organisatie bestaat uit 12 paren uit de hele Verenigde Staten. Niet alleen zijn ze toegewijd aan het runnen van een betere huwelijken, maar de meeste zijn Certified Leader Stellen die zijn opgeleid om evenementen over de hele wereld vast te houden.

Veel leden van het Better Huwelijken Raad van Bestuur zijn gecertificeerd Leader stellen.

“We hebben getraind en gecertificeerd duizenden paren te koppelen programma's en evenementen te leiden,” zei Priscilla. “Leader koppels zijn participatieve facilitators die werken aan hun eigen relaties als ze worden anderen leidt om te werken aan hen. Ze leiden met openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid.”

Veel van de koppels gastheer Marriage Enrichment groepen in de VS, en een lijst van lokale contacten is beschikbaar op de website van de organisatie. Als een huwelijk Enrichment Group is niet beschikbaar in een gebied, Better Huwelijken biedt vaak virtuele Huwelijk Enrichment groepen, evenals een verscheidenheid aan andere evenementen.

Op de Horizon: een nieuwe dienst voor het overwinnen van financiële kwesties

Gelukkig waren mijn ouders in harmonie met elkaar, zowel emotioneel als financieel, en waren in overeenstemming over het leven binnen hun mogelijkheden en geld te besparen voor de toekomst. Ik had nooit de coolste kleding of een mooie auto opgroeien, maar mijn ouders nooit gevochten over geld. Nu, als een volwassene, ik zie hoe zeldzaam dat was.

Beter huwelijken begon Nabij Companions om echtparen te helpen met hun financiën.

Financiën zijn een trigger punt dat een scheiding in een huwelijk kan maken, maar ze hoeven niet te zijn. Beter huwelijken is de lancering van een pilot-programma met de naam Close Companions die zich richt op het helpen van paren overwinnen struikelblokken - met name die rond geld.

“We krijgen te horen dat de grootste uitdaging financiële adviseurs gezicht krijgt koppels op dezelfde pagina in het identificeren van hun doelen en wensen voor de toekomst”, zei Priscilla. “Dat is alles over communicatie. We weten dat de financiën zijn een van de belangrijkste oorzaken van stress en conflict in relaties - dus we uiteengezet om koppels te leren hoe te communiceren en conflicten die verband houden met hun financiën te beheren. Financieel adviseurs ons dankbaar zijn.”

Natuurlijk, financiële adviseurs zijn niet de enigen die het geven van dank voor de diensten van de organisatie. Testimonial pagina de non-profit groep maakt duidelijk dat de geleerde vaardigheden door betere huwelijken hebben geholpen vele paren bij elkaar blijven, en als ze blijven werken, misschien zullen ze elkaar zo lang als mijn ouders.