Bij 7 koppen thee kunnen bezoekers 24/7 met actieve luisteraars en professionele therapeuten praten over hun relaties

21 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Stel je voor dat honderden mensen klaar met u op elk gewenst moment om te praten, over wat dan ook - van de dagelijkse gang van zaken tot diepere relatie problemen. Dat uitgangspunt wordt gemaakt een realiteit dankzij 7 kopjes thee - een online platform dat paren gebruikers met getrainde luisteraars die bereid zijn om een onbevooroordeelde en niet-oordelende oor te lenen wanneer ze het nodig hebben zijn. Anonieme en medelevend luisteraars zijn altijd beschikbaar op de website, die is chatten-based en volledig veilig. Gebruikers kunnen ook worden getraind om anderen te helpen als luisteraar en leert een interpersoonlijke vaardigheid die al hun eigen relaties, romantische of anderszins kan profiteren.

Op een koude winteravond, terwijl ik in het buitenland werkte, mijn nu-man vroeg me - via een SMS-bericht - om zijn vriendin te zijn. Het was onverwacht omdat ik had geen idee dat hij zelfs in mij geïnteresseerd was. Ik wist ook dat, in zijn cultuur, dating is een serieuze zaak. Dus mijn geest begon te draaien, en ik moest met iemand praten.

load...

7 kopjes thee streeft ernaar om mensen direct te helpen.

Het was 22:30, en mijn kamergenoot lag te slapen. Zo waren mijn vrienden en naaste collega's. Mijn enige optie was om de telefoon oppakken en maak een dure internationale oproep naar mijn moeder. Natuurlijk, ik was blij met haar te spreken; Het zou leuk geweest om een ​​onbevooroordeelde persoon, die zonder toevoeging van hun eigen gedachten over de situatie zou luisteren om te praten. Plus, de kosten van het gesprek hield het kort. Ik kon de hele nacht hebben gesproken.

Het vinden van een zorgzaam persoon om je zorgen te luisteren, dating of anderszins, kan een uitdaging zijn. Dat maakt 7 kopjes thee zo'n unieke plek. Daar kun je iemand om ideeën te stuiteren van, praat je door een situatie, of gewoon luisteren naar u wanneer u het nodig vinden om te praten.

load...

De website heeft meerdere kanalen om u in contact met andere mensen op elk moment van de dag of nacht. Het maakt niet uit als je in je appartement in Boston of op de metro in Beijing. Zolang je verbonden bent met het internet, kunt u iemand vinden om mee te praten om 7 Cups.

Bespreek uw Dating situatie of relatie Probleem met andere leden op een forum

Op een gegeven moment, zijn 7 Cups chatrooms Tea vol met mensen die bereid zijn om u te ondersteunen door middel van relatie problemen of zelfs een klankbord voor uw gedachten over om weer samen met een ex. Ik zou zeker gebruik hebben gemaakt van 7 kopjes thee op die-leven veranderen 's nachts een decennium geleden. Hoewel iedereen anoniem blijft, duurt het niet lang naar een verwantschap tussen degenen met wie je interactie voelen nemen. Dit is voor een deel te wijten aan de gemeenschap richtlijnen die zijn getroffen om een ​​veilige plaats voor iedereen te bieden.

Als nieuw lid , bent u verwacht dat u beloven dat je met respect naar anderen zullen spreken, gebruik een goede communicatieve vaardigheden, zich te houden aan de regels van de gemeenschap, en zich te onthouden van het delen van persoonlijke informatie. Leden kunnen overtredingen te melden, zodat beheerders passende maatregelen kan nemen en de integriteit van de gemeenschap te behouden.

load...

Omdat leden komen en gaan van de groep steun chats als hun schema's mogelijk te maken, is er geen garantie dat je interactie met dezelfde persoon tweemaal. Maar de mensen daar zijn ondersteunend en vriendelijk, het aanbieden van de juiste - en vaak noodzakelijk - woorden van bemoediging. Meer dan een dozijn andere groep chatrooms zijn gewijd aan onderwerpen als relatie-ondersteuning, leden van meer dan 35, LGBTQ, familie en gezond leven.

Leden uit de hele wereld gebruik maken van de forums op 7 kopjes thee, en daardoor wereldwijd bereik, er is zeker iemand om te chatten met de vraag of je lokale tijd is 3 in de ochtend of 3 in de middag. De voertaal van de site is Engels, en een zuster-site is beschikbaar voor Spaans als moedertaal. De Rond de sectie World of het forum is gewijd aan landen en regio's, en binnen deze groepen, dan kun je discussies in het Duits, Frans, Japans en Portugees, onder andere talen.

Werken met een getrainde Actieve luisteraar of Therapeut

Terwijl de forums en groepsgesprekken zijn ontworpen om iedereen te helpen, het is de actieve luisteraars en therapeuten die 7 kopjes thee echt uniek te maken. Veel websites bieden forums als een manier voor de leden aan te sluiten, maar ze missen de speciaal getrainde luisteraars, die vrij te geven van hun tijd voor een-op-een chats, dat 7 kopjes thee aanbiedingen. De website geeft ook toegang tot professionele therapeuten met wie je kunt ontmoeten - virtueel - op een regelmatige basis.

We komen vaak om onze gevoelens te herkennen over een situatie - bijvoorbeeld, wat je zoekt in een partner of behoefte van de persoon die je bent dating - door erover te praten. Maar voor het praten om doeltreffend te zijn, moet je een klankbord te hebben. Dat is waar de 7 Cups van actieve luisteraars Tea schijnen. Ze luisteren niet alleen passief, terwijl je je hart te delen. Ze zijn opgeleid om relevante open vragen die u door uw gesprek in een ondersteunende manier te vragen.

Alle interacties op 7 kopjes thee zijn anoniem, zodat u kunt ervan verzekerd zijn dat de informatie die u deelt veilig is, en u zult niet het gevoel beoordeeld.

Als je wilt om mensen te helpen met hun problemen, join 7 kopjes thee.

Leden van 7 kopjes thee hebben ook toegang tot een getrainde therapeut voor een maandelijkse vergoeding. Dit is een geweldige optie als je geïnteresseerd bent in het werken met een professional bent, maar behoefte aan meer flexibiliteit ten aanzien van tijd, locatie en prijs. Met 7 kopjes thee, heb je niet nodig om het comfort te verlaten van uw huis om relatie problemen te bespreken of werken door middel van het genezingsproces na een breuk. Therapeuten stellen hun eigen uren, dus het is gemakkelijk om een ​​die is klaar wanneer u bent.

U kunt therapeut profielen, uitzicht achtergronden en speciale gebieden te bladeren en selecteer een die een goede fit zal zijn voor jou. En als hij of zij niet? Geen zorgen - u kunt therapeuten veranderen wanneer u maar wilt.

Het platform is HIPAA compliant, behalve in gevallen waarin de therapeut denkt dat er een gevaar voor iemand die zichzelf of iemand anders kwetsen. Alle therapeuten worden gehouden om hoge ethische normen, en het platform graag feedback over een van de professionals op het netwerk.

Levens veranderen door Becoming een 7 Cups Listener Yourself

Iedereen kan deelnemen in 7 kopjes thee als zowel een lid en een luisteraar. Sommige mensen besluiten aan de stok met slechts een of de andere, terwijl anderen ervoor kiezen om beide te doen. Veel luisteraars het gevoel hebben dat ze zoveel waarde hebben ontvangen van hun gesprekken via de site die ze willen om dit te betalen door anderen te helpen.

Als je ervoor kiest om een luisteraar te worden , ontvangt u training in actief luisteren, dat is ook een belangrijke vaardigheid voor het leven. Vrijwilligers hebben gratis toegang tot een actief luisteren natuurlijk, die hen leert hoe je een betere communicator te worden. Bovendien luisteraars krijgen ondersteuning en begeleiding van mentoren op 7 kopjes thee. Zodra luisteraars de opleiding te voltooien, kunnen ze zich aanmelden bij de site of app en anderen helpen elk moment van de dag of nacht.

Als je een relatie professional, of interesse heeft om één, de voltooiing van actieve luisteraar training is een stap in de goede richting. Plus, de tijd die u luisteren naar anderen geeft je waardevolle ervaring op te stellen in toekomstige inspanningen.

Of u nu hulp nodig heeft of op zoek om anderen te helpen op hun unieke weg door het leven, 7 kopjes thee is een platform dat mogelijkheden biedt voor degenen die nodig zijn gesprekken.