Binnen het leven van een swingersclub

15 juni 2019

Onze stad is in staat om twee swingers clubs te ondersteunen, en het is vrij geweldig!

Gezien de wetten van Oregon rond alcohol en naaktheid, onze clubs zijn in staat om zowel on-site seks en alcohol te hebben, zodat het milieu is heel anders dan de clubs in de buurlanden (van wat ik weet).

Een bezoek aan een parenclub was het allereerste wat J. En ik deed in het verkennen van seksuele niet-monogamie.

load...

We waren allebei zo zenuwachtig. We verkend website van de club, genaamd de eigenaar, gevraagd over het krijgen van een tour en waren volledig amped er vroeg en neem de tour voor de club voor de nacht geopend.

We kwamen om 20:00 en keek nerveus om zich heen. Verschillende vriendelijke medewerkers en vrijwilligers begroette ons en we hadden ons invullen van een aantal fundamentele papierwerk.

Daarna namen we de tour.

Wanneer je voor het eerst in lopen, het lijkt op een vanille nachtclub. Er is een complete bar en een mooie dansvloer met spiegels langs één kant. Alles is schoon en glanzend en de verlichting voel ik me sexy.

Dat is waar de meer vanilla deel van de club eindigt, en je begint aan de sexy gegevens toegevoegd merken.

load...

Achter de bar is een groot Romeins geïnspireerde,-steen gesneden muurschildering van seksueel afwijkend gedrag en orgieën. Er is kunstwerk langs alle van de muren, worden elke maand, voor de presentatie van de lokale sex-positief, knik-positieve en queer-positieve kunstenaars.

Zoals u verder terug op de eerste verdieping te lopen, is er een buffet. Ze hebben diner in het eerste deel van de avond, brengen cookies om middernacht en de handel van de diner voor het ontbijt om 12:30

De koppels lounge.

Kant van het gangpad van het buffet lijn is een gordijn-off kamer genaamd de lounge van het paren. Paren en alleenstaande vrouwen zijn toegestaan ​​in.

Binnenin zijn er ongeveer acht speelplaatsen (meestal kingsize bedden) met vitrage tussen elke ruimte. Het kan een vrij tamme manier om exhibitionisme en voyeurisme verkennen met één of meerdere partners.

Verder terug zijn enkele zitjes voor het eten, evenals een kleedkamer om portemonnees en andere persoonlijke spullen achter te laten. De kleedkamer heeft een verwarmde tegelvloer en twee douches voor het afspelen en / of opruimen.

load...

Verder terug zijn verschillende prive-kamers. Elke kamer heeft een sluitende deur, en als de deur gesloten is, is het niet toegestaan ​​om het te openen. Als de deur open is, kunt u kijken naar en zelfs vragen om mee te doen.

Die spelen kan zeker niet zeggen op welk tijdstip je niet toegestaan ​​opnieuw te vragen.

Het grootste regel van onze club: Weet niet griezelig zijn.

“Wij hebben altijd genieten van de vuile

leuk dat er beneden gaat.”

De privé-kamers.

Terugkomend naar de voorkant van de club, zijn er trap naar de tweede verdieping. Verschillende privékamers lijn de helft van de omtrek van de tweede verdieping.

Mijn favoriet is de “vissenkom room”, want er is een groot raam dat geopend kan worden overgelaten als je het gordijn terug te trekken. Onze eerste keer dat er onmiddellijk sprak mijn ontluikende exhibitionist kant.

Een andere kamer heeft een sex swing. Alle prive-kamers zijn uitgerust met rubberen koning matrassen bedekt met mooie witte lakens.

Kommen van condooms zijn overal. Hand-wasmiddel, babydoekjes, deodorant, haarlak, mondwater en vele andere artikelen voor persoonlijke verzorging zijn in de privé-kamers en badkamers.

Tegenover de vissenkom kamer, twee kingsize bedden tegen elkaar geschoven vormen de orgie bed. Daarboven is een groot tv-scherm dat Hustler speelt porno.

Er is een drankje bar dat de orgie bed omringt, liefdevol een stripper pole genaamd de “blow job bar.” Om de hoek van de vissenkom kamer is en u kunt genieten van de show van een van de twee zwarte banken in de buurt.

De tweede verdieping eindigt ongeveer halverwege over de onderste verdieping, zodat de mensen kijken vanaf de tweede verdieping railing is heel leuk en onderhoudend.

Elke ruimte is een speelruimte (met uitzondering van het buffet en dansvloer), zolang je handdoeken en lakens te gebruiken onder je.

U moet schoonmaken van uw ruimte door uw linnengoed in een mand, en het personeel of vrijwilligers komen nadat u alle matrassen of oppervlakken te desinfecteren en zorgen voor schone lakens voor de volgende gasten.

Er zijn twee andere verdiepingen van de club is geopend voor speciale evenementen (Halloween, New Year's Eve, hun verjaardag partij, enz.), Dus we hen niet onze eerste nacht daar te zien.

Na onze tour, moesten we een wandeling buiten te nemen en te praten over als we wilden verblijven. We hebben allebei deden.

We gaan terug naar binnen en de vrouw die ons onze tour gaf koopt me een drankje en vertelt ons dat we moeten op zijn minst een paar nieuwe mensen te ontmoeten.

Blijkt, het was onze lucky nacht.

We ontmoetten Carly en Josh, een schattig stel in hun jaren '20. We wisten het toen nog niet, maar wel aan een leuk paar in hun jaren '20 is een zeldzame gebeurtenis. Het merendeel van de club patroons zijn in hun jaren '30 of ouder.

Ze waren ook vrij nieuw voor het verkennen van seksuele niet-monogamie en we hadden veel om over te praten met hen.

J. En ik belandde kijken Carly dansen op de paal voor Josh. Ze was zo sexy!

Het was mijn eerste echte in-person blootstelling te openen en sensuele vrouwelijke seksualiteit, en er werd verwacht, aangemoedigd en toegejuicht. Ik was vol ontzag.

J. En ik waren niet klaar voor die avond (hoewel we de volgende nacht) om te spelen met Carly en Josh, maar we verrast onszelf nog steeds door seks samen in de lounge van het paren.

Dat was onze eerste venster in het feit dat ik hou van tijdens de seks in de gaten gehouden, maar J. Is echt niet erg veel. Het was een totaal kick.

We vertrokken die nacht en had seks opnieuw toen we naar huis de volgende ochtend kwamen en, zoals we samen over het zien van Carly en Josh die nacht gefantaseerd.

Onze parenclub is een comfortabele plek geworden.

Als we gaan, het grootste deel van de tijd is het met het doel van de gezelligheid in een sexy en sex-positieve omgeving. We verwachten niet dat om te spelen met iedereen daar, hoewel we soms, als het werkt.

Ik heb vastgebonden op de orgie bed (en had seks op het ook), danste veel tijd op de paal, danste naakt in de kooi ze toegevoegd aan het midden van de dansvloer, besteld Shirley Temples van de bar (geen van wij drinken veel) en had tal van koekjes en spek (niet op hetzelfde moment!)

We weten dat veel van de andere vaste klanten en vrijwel altijd genieten van de sexy sfeer en vuile plezier dat er beneden gaat.

Ben je ooit naar een parenclub geweest? Als je hebt, wat was uw ervaring als? Als u nog niet hebt, heb je geen interesse in te gaan met je partner?

Foto bron: zigzo.com.