Bruine papieren tickets: de eerste fairtrade ticketingsite voor het organiseren en bijwonen van meer dan 150.000 date-waardige evenementen

29 maart 2019

De korte versie: Brown Paper Tickets brengt daterstogether bij concerten, marathons en andere openbare evenementen in meer dan 27 landen. Als de eerste en enige fair-trade ticketing service, het bedrijf democratiseert promotie en aanwezigheid metfree ticketing instrument voor producenten event event. Brown Paper Tickets biedt een eenvoudige website en app te plaatsen, doorbladeren en kopen kaartjes voor een breed scala aan lokale evenementen. Het team van de sociale entrepreneurspromotes meer dan 150.000 evenementen per jaar, het geven van singles en koppels de mogelijkheid om een verbinding op vele stimulerende instellingen. Brown Paper Tickets Isa niet-just-for-profit bedrijf, wat betekent dat ze zetten de ervaring van de klant eerste en tweede winst. Hun Doeners Programma moedigt verdere betrokkenheid van de gemeenschap en altruïsme door de financiering van individuele activisme aan kunst, sport, media en andere industrieën te verbeteren. Of u nu een dater op zoek naar een betaalbare afleiding of een dating expert seekinga breder publiek, kan Brown Paper Tickets helpen om verbinding te maken met mensen op evenementen die over de hele wereld.

In de late jaren 1990, William S. Jordanië leidde tot een website waar bands, artiesten en podia hun evenementen kunnen posten. Hij dacht dat hij unitinga community van muziekliefhebbers zou zijn, maar hij kwam er al snel ticketing fees werden ze uit elkaar scheuren. Vele reviewers geklaagd bodemloze klantenservice en kostbare verborgen kosten die worden geassocieerd met het kopen van tickets online.

load...

William Scott Jordan, President, CTO en oprichter van Brown Paper Tickets, bouwt sociaal kapitaal via community-evenementen.

De ticketing proces was niet ideaal voor organisatoren van evenementen of deelnemers, zodat William besloten om het een revolutie met de eerste (en enige) fair-trade ticketing bedrijf.

In 2000 lanceerde hij Brown Paper Tickets naar het speelveld met transparante en betaalbare tickets niveau om alle soorten evenementen die over de hele wereld. Met top-notch customer service voor de deelnemers en gebruiksvriendelijke tools voor organisatoren van evenementen, deze website heeft streamlinedthe online ticketing industrie.

load...

Vandaag is de zaak volgt op een niet-just-for-profit-model, met voorrang voor sociale goed als onderdeel van de kern ethos. Brown Paper Tickets bevordert community-building in 27 landen over de hele wereld door middel van evenementen, donaties en vrijwilligerswerk. Elk jaar, de handige dienst helpt leveranciers verkopen 15-20000000 tickets toconcerts, festivals, proeverijen en andere leuke bijeenkomsten die zorgen voor grote date activiteiten.

Plus, want het is 100% vrij om een ​​aangepaste gebeurtenis op pakpapier Tickets creëren, daterend experts vinden de site een winstgevend kanaal om hun branded singles events te bevorderen en hun publiek uit te breiden in slechts een paar klikken.

Met een sterke morele kompas en bekroonde klantenservice, Brown Paper Tickets biedt greatsocial waarde event makers en hun deelnemers. Volgens de Brown Paper Tickets homepage : “Met geen vergoedingen aan tickets te verkopen en 24/7 live telefoon en web verkoop, Brown Paper Tickets is de slimste manier om tickets te verkopen voor uw volgende evenement!”

load...

Matchmakers Datingbureau experts Maak Singles Events For Free

Brown Paper Tickets sponsort 150.000 tot 200.000 evenementen per jaar, in totaal ongeveer $ 100 miljoen aan jaarlijkse omzet. Deze gebeurtenissen worden gegenereerd door lokale bedrijven en locaties op zoek naar een publiek te trekken en hun profiel te verhogen in gemeenschappen over de hele wereld.

De website geeft organisatoren volledige controle over het creëren, het bevorderen van, en ticketing hun eigen evenementen. Ton van aangepaste functies kunt u omgaan met uw social media promotie, mailing list, toegewezen zitplaatsen, en korting biedt precies zoals u dat wilt. Het proces is eenvoudig en eenvoudig, zodat iedere ondernemer tickets kunnen verkopen aan een evenement - gratis.

“Eerst zullen we nodig hebben om een aantal fundamentele informatie te verzamelen over uw evenement,” Create Event pagina leest. “Als je die informatie heb verstrekt, krijg je toegang tot onze volledige suite van tools hebben om uw evenement te bevorderen, het beheren van uw deelnemers, en maak uw evenement zo succesvol als het kan zijn!”

“Nu ik uw diensten hebben gebruikt en gezien hoe eenvoudig je dat hele proces te maken, ben ik verkocht. Ik ben van plan om Brown Paper Tickets nu gebruiken voor al mijn evenementen “. - Plant Soup Inc., een Brown Paper Ticketsevent producent

Uit een vrije donatie tool om 24/7 in-housesupport, Brown Paper Tickets geeft u alles wat u nodig voor de aftrap een schommelstoel evenement voor daters in uw stad. Bijvoorbeeld, als je een matchmaker het hosten van een speed-dating evenement bent, kunt u een vragenlijst toe te voegen vraagt ​​singles om u te vertellen over zichzelf bij de kassa.

Als u een kosteneffectieve manier om de interesse in uw enkelspel genereren wilt, Brown Paper Tickets is een betrouwbare manier om te gaan. Hun ervaren team zal u terug de hele weg en al het mogelijke doen om het ticketing proces soepel te laten verlopen.

Singles & Couples Vind Engaging Locaties voor een datum

Of je nu in de sport, muziek of drinken, Brown Paper Tickets heeft een verscheidenheid aan evenementen te keepyou bezig en vermaakt. Je kunt zoeken op artiest, de stad of locatie om de juiste plek om je date en obligaties overnemen gedeelde belangen in een leuke community sfeer.

De zoekfunctie maakt het heel gemakkelijk om een ​​lijst van grote gebeurtenissen gesorteerd op datum, naam of op afstand samen te stellen. U kunt zelfs verder te beperken de zoekresultaten op prijs, categorie, trefwoord, of andere speciale overwegingen zoals toegankelijk voor rolstoelgebruikers of een hond-vriendelijk.

Daters kunnen gebruiken Brown Paper tickets duizenden romantische locaties waar ze special kan takesomeone vinden.

Zodra je het festival dat voldoet aan uw criteria hebt gevonden, kunt u een testament-oproep ontvangt, print-at-home of mobile ticket daar op de website. Brown Paper Tickets biedt gratis ticket printen en verzendkosten voor een optimale gemak van de klant.

Bovendien kunt u uw date zijn of haar ticket van tevoren te geven met behulp van app thecompany's. De transfer naar een vriend functie kunt u gekochte kaartjes te sturen naar iemand anders, die kunnen zorgen voor een geweldige verrassing voor een verjaardag of jubileum.

Van start tot finish, maakt Brown Paper Tickets zoeken, selecteren, en het bijwonen van lokale evenementen een eenvoudige zaak. Volgende keer dat je brainstormen datum ideeën, bladeren door de website van de roller derby's, dansvoorstellingen, bier festivals, en andere interessante gebeurtenissen om een ​​blijvende herinnering in het gezelschap van een speciaal iemand te creëren.

Dreamers & Doeners Impact Global Gemeenschappen voor het Better

In 2012, Brown Paper Tickets begonnen met een missie om een positieve sociale impact op de lokale, nationale en mondiale gemeenschappen door het aantrekken en het betalen van sociale leiders te maken. Het bedrijf investeerde meer dan $ 2 miljoen om zijn innovatieve lanceren Doener Program en bevoegd zes personen om de wereld ten goede te veranderen.

Via dit programma, de doener team van movers en shakers profiteren van middelen vrij te maken, mentorschap en ondersteuning. Waar ze naartoe gaan en wat ze doen met deze tools is aan de visie van het individu.

“Niets geweldig was ooit bereikt zonder een openbaring, drive, of idealisme,” volgens de Doers webpagina. “Elke Doener begint met een briljante missie aan een industrie of gemeenschap te verbeteren.”

“Doeners zijn change makers; mensen in staat zijn om root problemen te vinden, kiezen voor een oplossing, en op te lossen.” - Steve Butcher, CEO van Brown Paper Tickets

“Doeners zijn 'super burgers,' als goede buren, hulp te verlenen waar het nodig is, zonder ooit te vragen iets voor terug,” aldus CEO Steve Butcher, die de doener programma gemaakt. “De doener Program helpt om te laten zien wat voor soort bedrijf zijn wij -. Dat we bereid zijn om de extra mijl te gaan om u te helpen om succesvol te zijn”

Van Argentinië naar Wales, het activisme van het alledaagse mensen, in combinatie met de middelen van Brown Paper Tickets, beweegt industrieën en samenlevingen in de richting van een betere toekomst. Whetherorganizing charitatieve evenementen of lobbyen voor het algemeen belang, Doeners doen wat ze kunnen om een ​​verschil met de niet aflatende steun van Brown Paper Tickets te maken.

Fun-loving sociale ondernemers MakeCustomers de Priority

Met kantoren infive grote steden van Seattle naar Edinburgh, Brown Paper Tickets heeft een team van 85 medewerkers onder leiding van visionaire CEO Steve Butcher. Hij werd lid van het bedrijf in 2002, want hij voelde zich aangetrokken tot het idee van de democratisering van de toegang tot een ticketservice. “Iedereen heeft het recht om te verzamelen en het recht op wilde en vreemde en funky fantastische ervaringen vrij van economische barrières en digitale obstakels,” schreef hij in een gemeenschap blog post in 2014.

De bont-vriendelijke kantoren huisvesten getalenteerde kunstenaars, muzikanten, koks, rebellen, dromers, en gepassioneerde mensen die houden van lachen en evenementen bij te wonen. Deze sociale entrepreneursenjoy veel extraatjes zoals gratis lunches en snacks, een bedrijf betaalde buskaart, en open communicatie in een informele, maar levendige werkomgeving.

Steve Slager, CEO van Brown Paper Tickets, werkt om bedrijfs- moreel hoog en ticket prijzen laag te houden.

Een deel van Brown Paper Tickets' kern ethos is community building en positieve maatschappelijke impact, en het bedrijf stimuleert teamleden om terug te geven. Volgens de website , “Werknemers rijden bedrijf microkrediet beslissingen en kiezen hoe tot 40 uur betaald vrijwilliger tijd door te brengen.”

Het bedrijf handhaaft een charitatieve gebogen in alle aspecten van het bedrijf. In 2012, bijvoorbeeld, het wordt opgewekt moneyfor de slachtoffers van de Cafe Racer Schieten Memorial Fund door het creëren van 100.000 limited-edition Cafe Racer Artist tickets.

“We denken dat het gewoon het juiste ding om te doen”, zei William in een persbericht over de fundraiser. “We wilden een manier om het gemakkelijk voor mensen die de zorg om te doneren te maken te vinden, en voor degenen die evenementen produceren om hun gasten uit te nodigen voor een nominaal bedrag te doneren.”

CEO Steve Butcher somt het bedrijf is niet-just-for-profit filosofie als : “Zaai voordat je oogsten, en neem alleen wat u nodig winstgevend en gezond te zijn.”

Brown Paper Tickets Past & stroomlijnt Online Ticketing

Sinds 2000 heeft Brown Paper Tickets bracht miljoenen mensen met elkaar te delen en te profiteren van oprichter publieke events.The site, William, zag voor zichzelf de gebreken in online ticketing - met slecht management, kosten, en complicaties dempend betrokkenheid - en hij bouwde een full-service tool om die problemen aan te pakken.

Brown Paper Tickets is een award-winnende kaartverkoop bekend om responsieve klantenservice.

Brown Paper Tickets zet mensen op de eerste en biedt toegankelijke, vriendelijk en sociaal bewuste evenement ticketing.The bedrijf provideslive customer support via telefoon en e-mail zodat event managers en deelnemers genieten van een stress-vrij ticketing proces.

Of je nu op zoek naar een unieke manier om een ​​datum te vermaken of behoefte aan een gestroomlijnd promotie tool om tickets te verkopen aan daters, Brown Paper Tickets is er ter ondersteuning van maatschappelijke betrokkenheid van alle soorten en maten.

“Onze crew deelt een vurige liefde live bijeenkomsten. Noem maar op - we ticket (en wonen) het,” leest de Brown Paper Tickets carrière pagina. “Grote festivals, kleine shows. Opera en... Punk rock opera. Roller derby. Burlesque. Craft brouwsel openingen. Zombie walk. Er is nooit een saai moment.”