Canadream: koop of huur een rv om de romantiek van Canada in je eigen tempo te verkennen

24 mei 2019

De korte versie: Een RV vakantie is anders dan alle andere, want het is een volledig aangepaste reis - eten wanneer je wilt, slapen als je wilt, en versnellen of vertragen uw reisroute op basis van hoe je die dag voelt. Met een vloot van op maat ontworpen, goed gebouwd en goed onderhouden campers, CanaDream kan uw Canadese avontuur een onvergetelijke ervaring te maken. Het bedrijf helpt ook met trip planning, zodat je zeker weet dat de meeste van uw excursie te maken. Kijk dan niet verder dan het blog van de site om uw eigen handtekening uitje te maken. Met een 98% goedkeuring rating van de gasten, CanaDream is zeker om uw romantische vakantie dromen waar.

Aanwezig zijn is één van de sleutels tot het ervaren van geluk in het leven, zelfs wanneer u op vakantie bent. In haar artikel “ aanwezig zijn in de Reis: 6 redenen waarom, 4 manieren hoe ,” Audrey Scott onderzoekt dit concept.

load...

De eerste reden is vrij vanzelfsprekend. We gaan op vakantie om weg te komen, niet om meer van hetzelfde hoeft alleen op een andere locatie. We loskoppelen en onszelf te verwijderen uit de stressoren van het dagelijks leven, of althans dat is het idee. Toen we aanwezig in onze vakantie bent, we vertragen, genieten van de activiteiten, en het maken van blijvende herinneringen.

Een andere reden aanwezig zijn op vakantie te zijn, Audrey zei, is om diepere connecties met mensen en plaatsen te vormen. Wanneer weg van de drukte van het leven, kunnen we vertragen en echt band met anderen, zinvolle gesprekken en luisteren met ons lichaam en geest.

load...

Om te communiceren met je geliefde, de natuur, en jezelf, moet u uw tempo vertragen en geniet van uw omgeving. Bij een bezoek aan Canada, een van de beste manieren om dat te doen is om een ​​unieke RV vakantie met CanaDream, waar de gasten het comfort van thuis en volledige flexibiliteit biedt tijdens hun vakantie te plannen.

Het helpen van 20.000 bezoekers de ervaring van de Great White North

Met een vloot van 800 campers, CanaDream helpt meer dan 20.000 mensen per jaar ervaring Canada in uitzonderlijke comfort. Bedden De RVs' zul je een goede nachtrust te geven, en ze zijn ook op zichzelf staand, wat betekent dat je niet hoeft aan te sluiten om stadswater of externe voeding. In plaats van het in- en uitpakken koffers terwijl u door uw Canadese trek verplaatsen - uitpakken, vestigen in en geniet van uw reis met minder gedoe en meer saamhorigheid in een gezellige RV waarmee u uw schema te controleren.

“Het gaat om de ervaringen en herinneringen die je krijgt door middel van een RV vakantie die misschien kun je niet door hotels en auto's, want het gaat over het buitenleven en opstaan ​​sluiten met de natuur”, zegt Shirley Scobie, CanaDream Marketing Coordinator. “Het gaat om het ervaren van de knapperende kampvuren en de spontaniteit van stoppen waar u wilt. Er is geen zorgen te maken over waar de volgende restaurant is omdat u een keuken aan boord.”

load...

Ze voegde eraan toe dat een RV vakantie is bijzonder geschikt voor koppels, die samen 49% van de klanten van het bedrijf: “Het is een uitstekende manier voor nieuw aangesloten koppels die hun relatie zijn het verkennen om samen te komen. Laten we eerlijk zijn - niet iedereen reist goed samen. Het is een goede manier om erachter te komen of je echt compatibel zijn wanneer u uit te genieten van een ervaring als dit bent.”

Trip-Planning Features Assist stellen op hun reizen

Shirley vertelde ons Canada is een populaire reisbestemming, dat is de reden waarom meer dan 70% van hun klanten zijn afkomstig uit het buitenland.

“De Canadese mensen zijn erg laid-back en gastvrij. U zult altijd een vriendelijk gezicht,”zei ze. “Het is een van die plaatsen die een beetje van alles wat de wereld heeft, maar in één land. De ervaringen zijn zeer divers.”

Echter, als je nieuw bent in de Great White North bent, kan het moeilijk zijn om te kiezen wat te zien omdat je zo veel opties. Daarom CanaDream hulpbronnen reisplanning bieden meer dan 20 vooraf geplande routes voor u en uw partner te inspireren.

Bijvoorbeeld, als u van plan bent een bezoek aan Centraal-Canada, maar eens kijken naar het Centraal Canada pagina. Er zijn negen tour aanbevelingen voor alleen Central Canada, met de nadruk op zaken als de kust, vallen loof, en kanoroutes.

Als het weer goed is, kunt u overwegen de Acht-Day Quebec Ski Tour. Het neemt u door Mont Tremblant, Quebec City en Montmorency Falls, onder andere plaatsen. Elke route geeft je ook tips voor de timing van specifieke activiteiten.

CanaDream zorgt ervoor dat er een beetje voor elk wat wils.

Handige & Inspirerende Travel ideeën zijn een klik verwijderd op de Blog

CanaDream's blog heeft veel goede adviezen en als je niet zeker weet waar te beginnen. Hier vindt u voorkennis over plaatsen om te zien en andere-RV-gerelateerde informatie om uw reis zo zorgeloos mogelijk te vinden.

Van plan om Canada te zien in de off-season? “Waarom een ​​Winter Ski Vakantie in een camper zinvol” biedt een aantal inzichten in de ervaring in de koudere maanden - met inbegrip van bezienswaardigheden die u niet wilt restaurants voor als je geen zin om te koken missen en vijf-sterren.

Als u van plan bent om Canada te bezoeken in de zomer, kijk op het artikel “Vancouver RV Parks bieden een ideale mix van City Meets Country.” U zult over must-do activiteiten, zoals walvissen kijken, en RV parking beschikbaarheid te leren en kosten.

Veel Tevreden Kampeerders Lof CanaDream

De CanaDream team is blij om te zeggen dat ze een 98% goedkeuring rating en ontvang hartverwarmende getuigenissen de hele tijd. Koppels vieren hun huwelijksreizen, gezinnen krijgen een beetje quality time, en anderen die net genoten tokkelen hun gitaren onder de sterren vullen de sectie Happy Camper.

De Wilkes Family uit Engeland zei: “Ik hield van de RV, briljante instructies van Brenda. Schoon, comfortabel, en heerlijke bedden. We zagen beren, orka's, elanden en berggeiten. We reisden 2000 kilometer naar Vancouver Island. We will be back.”

Graham en Linda-Anne kwam helemaal uit Schotland om hun jubileum door te brengen op een CanaDream avontuur. “Groot huis voor 10 nachten rond de Rockies. Schitterende omgeving, draagt, elanden, geiten, Eagles. Fab vakantie voor het vieren van 30 jaar van het huwelijk. Dank je wel!”Schreef ze aan het team.
Wanneer u de getuigenissen prees CanaDream inzage, de rode draad is de tevredenheid met het personeel.

“Er is niets dat ik beter dan het helpen van plan hun Canadese RV avontuur wilt,” zei Shirley. “Ik ben over Canada gepassioneerd, en ik ben over reizen gepassioneerd. Het is echt geweldig om onze gasten komen in op de eerste dag en ze vol spanning te zien en om terug te komen en vertel ons alles over wat ze deden en wat ze zagen. Je kan het niet helpen, maar opgewonden raken met hen.”

Shirley voegde eraan toe dat iedereen moet proberen om een ​​RV vakantie ten minste een keer te ervaren in hun leven: “Het is gewoon leuk om te kunnen een out-of-the-way plek te vinden en gewoon stoppen en genieten van de eenzaamheid. Kijk naar de hemel vol sterren. Het is echt over gedeelde ervaringen op een manier die je gewoon niet kan krijgen door een andere manier van reizen.”